Nieuws

Overzicht

17 augustus 2010

Panasonic 3D-televisie wint EISA award

Elk jaar in de uitreiking van de EISA Awards een belangrijk moment voor elektronicafabrikanten. Immers een EISA Award voor een product betekent in geheel Europa een gegarandeerde verkoopstijging. In diverse categorieën worden EISA Awards aan producten uitgereikt.

De EISA Awards worden gekozen door een internationale jury die bestaat uit 50 gespecialiseerde journalisten. Dit jaar werd er voor het eerst een EISA Award in een nieuwe categorie uitgereikt, namelijk de 3D plasma TV. Zoals verwacht ging deze EISA Award naar verreweg de beste 3D-televisie is er op dit moment in Europa te koop is. Dat is de Panasonic TX-P50VT20. Ook de EISA Award voor beste plasma scherm ging dit jaar met de TX-P42V10 naar Panasonic. Deze elektronicafabrikant heeft de afgelopen jaren vele miljoenen euro’s geïnvesteerd in een nieuwe versie van de plasmatechnologie dat in de vorm van NeoPDP door Panasonic bereikt is.


Geschreven door: Jarco Kriek
Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

 
 • j.h.peperkamp - Velp -
  17/08/2010 23:30 uur
  aanvulling:de nieuwste video-processors die zorgen voor ongekende beeldkwaliteit niet 10bits maar 16 bits die het digitale ingangs-signaal omzetten naar de triljoen kleurschakering.En heeft zijn prijs.
 • Hans Peperkamp - Velp -
  17/08/2010 23:10 uur
  De LED/LCD/PLASMA TV's zijn één samenwerkingsverband tussen de twee grootste behorende electronica Japanse bedrijven oa Hitachi/Panasonic.Ook de techniken die zorgen voor de verhoogde beeldkwaliteit zijn één gezamelijke ontwikkeling.De voor de europese markt gerichten PANASONIC wordt gemaakt in Tsjechie bij de plaats Pilzen.Ziet via klik en via klik voor de rest van de wereld.Betreft het gebruik van de zelfde beeldverbeteraars.Het is vaak het inkoop-beleid van de Ned. dozenverkopers dat met enorme kortingen oa de bekende koreaanse merken worden verkocht.En dat heeft niets met kwalteit. te makende betere merken zjin voorzien in de 10 bits video processor inplaats van de 8 bits,en vertaald zich in de aanschafprijs.
 • hermans - heerlen -
  17/08/2010 16:24 uur
  Beetje belachelijk zo'n prijs voor beste Plasmascherm,er zijn maar DRIE merken Plasma's (Panasonic,LG en Samsung). Panasonic Plasma's twee woorden: RISING BLACKLEVELS.
 • bert - roosendaal -
  17/08/2010 15:20 uur
  In het CRT tijdperk waren ze al veel beter dan het zo overgewaardeerde philips! Zeker de V20 serie is gewoon fenomenaal qua beeld! Daar kan samsung met z'n ledjes niet tegenop!
 • Eduard - Groningen -
  17/08/2010 14:27 uur
  Panasonic wordt door menigeen ondergewaardeerd, zeker de plasma's.
 • Henny (Pro-digitaal) - Eindhoven -
  17/08/2010 12:33 uur
  Panasonic heeft al jarenlang de beste tv's, ikzelf heb er ook een staan, en het is een supergoede tv, met 100hz techniek. Overigens is deze tv een 40 inch, en geeft zelfs met gebruik digitenne nog een redelijk aangenaam beeld, in tegenstelling met een lcd tv, die dat niet doet met 40 inch...panasonic is gewoon en prima en ook mooie plasma tv. Heb deze tv nu zo'n 2jr. en ben heel tevreden, geeft een heel mooi plaatje...

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar

  Om misbruik van de mogelijkheid tot reageren tegen te gaan, schakelen we binnenkort over op een inlogsysteem. Reageren wordt mogelijk ná koppeling met een social media account als Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn.


  Recent nieuws
  Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

  Doe mee en win

  *

  5X DVD OUR BRAND IS CRISIS

  Our Brand Is Crisis is een satirische dramafilm met in de hoofdrollen Sandra Bullock en Billy Bob Thornton. Totaal TV geeft ‘m vijf keer weg!