1. 1X VERZAMELBOX SUPERNATURAL

  1X VERZAMELBOX SUPERNATURAL

  De broers Sam en Dean Winchester zoeken in Supernatural de grens op van hun menselijke en bovenaardse krachten en jagen op gevallen geesten, engelen, vampiers en demonen. Het is hun missie om het kwaad in al zijn vormen te verdrijven. Deze bovennatuurlijke voor drie Emmy Awards genomineerde serie telt inmiddels elf seizoenen, die als boxset verkrijgbaar zijn. Totaal TV mag deze verzamelbox één keer weggeven. Beantwoord onderstaande vraag.

  Hoe heet de vader van Sam en Dean?
  1.  
  2.  
  3.  
  4. Naam*
  5. Telefoon*
  6. Straat en huisnummer*
  7. Postcode en plaats*
  8. Land*
  9.  
  10.  
  11.  
  12.  
  13.  
 1. TV-TIP Undercover Boss USA

  Undercover Boss USA
  RTL Z om 18:33 uur
  Amerikaanse realityserie waarin directieleden undercover gaan in hun eigen bedrijf. Ze komen er zo achter hoe de medewerkers echt over hen denken en hoe hard er daadwerkelijk wordt gewerkt.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ABSOLUTELY FABULOUS: THE MOVIE

   Edina en Patsy zijn terug en de dames beschikken nog steeds over de nodige glitter en glamour. Maar als ze de schuld krijgen van een groot incident tijdens een u?berhip fashionfeestje worden ze het middelpunt van een mediaschandaal. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Weird Creatures with Nick Baker

  Weird Creatures with Nick Baker
  Animal Planet om 19:10 uur
  Nick gaat voor de Australische zuidkust op zoek naar een zeer zeldzaam zeedier, de grote rafelvis oftewel de zeedraak. Dat valt niet mee, want het dier is uitstekend gecamoufleerd.

  Zappen.blog.nl