1. 5X GIFTBAG KINGSMAN PLUS DRONE!

  5X GIFTBAG KINGSMAN PLUS DRONE!

  In Kingsman: The Golden Circle staan onze goedgeklede helden van de onafhankelijke inlichtingendienst voor een nieuwe uitdaging. Als ze hun hoofdkwartier verliezen, ontdekken ze een verwante spionnenorganisatie in Amerika. Ze moeten samenwerken om ‘n meedogenloze vijand te verslaan. Totaal TV mag vijf keer een giftbag weggeven, met daarin een pet, speelkaarten, pin badge en natuurlijk twee bioscoopkaarten. Eén hoofdprijswinnaar krijgt daarnaast een coole drone! Beantwoord onderstaande vraag.

  Hoe heet de éérste Kingsman-film?!
  1.  
  2.  
  3.  
  4. Naam*
  5. Telefoon*
  6. Straat en huisnummer*
  7. Postcode en plaats*
  8. Land*
  9.  
  10.  
  11.  
  12.  
 1. TV-TIP WK wielrennen op de weg

  WK wielrennen op de weg
  NPO 1 om 15:10 uur
  Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

  Doe mee en win!

  • *

   5X DVD TOP OF THE LAKE: CHINA GIRL

   Lumière brengt Top of the Lake: China Girl, het tweede seizoen met Elisabeth Moss en Nicole Kidman in de hoofdrollen. Detective Robin Griffin keert naar huis, maar al snel verdwijnt de rust in Sidney wanneer het lichaam van een meisje aanspoelt. Totaal TV mag vijf keer de dvd van deze misdaadserie weggeven.

  TV-TIP Eigen huis & tuin

  Eigen huis & tuin
  RTL 4 om 18:05 uur
  Thomas en Evelyn verzinnen bij make-upartiest Mari van de Ven een oplossing voor zijn schoenenprobleem. Thomas gaat verder aan de slag met een badkamer en Tom maakt zijn tuinklus in Oud-Beijerland af.