Error 404: Sorry, de pagina die je zoekt bestaat niet

Kunnen we je blij maken met een andere pagina? Kies uit een van de onderstaande categorieën:

 1. Nieuws

 1. Winnen

  • *

   4X VIP-PAKKET THE MUMMY

   Tom Cruise speelt de hoofdrol in de spectaculaire nieuwe film van de wereldwijde legende: The Mummy. Terwijl men dacht dat ze overleden was, wordt een prehistorische prinses wakker in haar graftombe. Totaal TV geeft vier VIP-pakketten van deze 3D-film weg met daarin een T-shirt, een dvd van Jurassic World en twee bioscoopkaartjes voor The Mummy.
   19 mei 2017
  • *

   5X2 KAARTJES THE WALL

   Tijdens de oorlog in Irak worden sergeant Locke en luitenant Hobbs onder schot gehouden door de beruchte Irakese sluipschutter Ghost. Terwijl Hobbs zwaargewond op de grond ligt, verschanst Locke zich achter een muur. Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes voor deze spannende psychologische thriller weggeven.
   19 mei 2017
  • *

   5X DVD DIVORCE S1

   Frances (Sarah Jessica Parker) is getrouwd met Robert, maar twijfelt. Geïnspireerd door recent gescheiden vriendinnen besluit ze in een impulsieve bui tegen Robert uit te spreken dat ze een scheiding wil. Totaal TV geeft het eerste seizoen van Divorce vijf keer op dvd weg.
   3 mei 2017

  Interviews

  • *

   Boerin Bertie

   Celebrity Stand-Up

   Celebrity Stand-Up begint weer. Onder meer boerin Bertie neemt de microfoon op om het publiek eens stierlijk te vermaken.
   19 mei
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Dennis van der Geest

   De wereld rond met 80-jarigen 

   Dennis van der Geest maakt met een achttal hoogbejaarden een wereldreis. En vervult en passant hun droomwensen!
   03 mei
   Reacties0 reactie(s)
 1. Tests