Error 404: Sorry, de pagina die je zoekt bestaat niet

Kunnen we je blij maken met een andere pagina? Kies uit een van de onderstaande categorieën:

 1. Nieuws

 1. Winnen

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.
   7 oktober 2016
  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN HARTENSTRIJD

   Na voor de zoveelste keer bedrogen te zijn, is voor Tina (Jennifer Hoffman) de maat vol. Van nu af aan zal ze alleen nog daten voor de seks. Maar wat begint als een spel wordt al snel een hilarische zoektocht naar oprechte liefde. Totaal TV geeft vijf keer bioscooptwee kaartjes weg.
   7 oktober 2016
  • *

   3X PENOZA BORDSPEL EN BOXSET

   Het razendspannende Penoza is vanaf nu niet alleen als boxset met de eerste vier seizoenen verkrijgbaar, maar óók als gloednieuw bordspel! Kruip in de huid van Carmen en dompel u samen met vrienden vanachter uw eigen eettafel onder in de keiharde onderwereld. Totaal TV mag drie keer het bordspel én de boxset als combinatie weggeven.
   21 oktober 2016

  Interviews

  • *

   Johnny de Mol

   De reis van je leven

   In De reis van je leven gaat Johnny de Mol op reis met mensen die vanwege een ziekte niet lang meer leven.
   21 oktober
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Guus Meeuwis

   The Voice of Holland

   Guus Meeuwis neemt het stokje én de stoel van Marco Borsato over. In het zevende seizoen van The Voice of Holland neemt de grootse man met de zachte G naast Ali B, Sanne Hans en Waylon plaats als coach.
   13 oktober
   Reacties0 reactie(s)
 1. Tests