1. Interviews

  Marion Lutke

  De Pelgrimscode

  Gijsbert de Fokkert
  11 november
  Marion Lutke
  De Pelgrimscode, 't nieuwe programma van de EO, is een combinatie van Expeditie Robinson en Wie is de Mol. We spreken presentatrice Marion Lutke.

  Klinkt spannend!
  “Het wordt inderdaad een heftige belevenis. John de Wolf, Geert Hoes, Sandra Reemer, Sonja Silva, Dirk Taat, Lucia Rijker, Reinier van den Berg, Esmaa Alariachi, Melody Klaver en Henk Schiffmacher ondernemen een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten, met aan de Bijbel gelinkte opdrachten. Twee kandidaten halen de finale, de anderen vallen af.”

  Welke route nemen de kandidaten?
  “Nou, als ze na een opdracht de verkeerde conclusie trekken, kunnen ze zomaar verdwalen! Het vervoer moeten ze zelf zien te regelen.”

  Wat krijgt de winnaar?
  “Degene die uiteindelijk de pelgrimscode weet te kraken, ontvangt €15000,- om aan een goed doel te besteden.”

  Zou Manuel Venderbos dit programma niet presenteren?
  “Hij is tijdens de opnamen ziek geworden en uiteindelijk oververmoeid naar huis gevlogen. Ik ben na een paar afleveringen op de spreekwoordelijke rijdende trein gestapt, al voelde 't vanaf de eerste opnamedag vertrouwd.”
 1. TV-TIP Braveheart

  Braveheart
  Net5 om 20:30 uur
  Na zijn zemelige regiedebuut verraste Mel Gibson vriend en vijand met dit bloederige spektakelstuk. De Schotse rebellenleider William Wallace verzet zich tegen de wrede Engelse koning Edward I. Deze heeft het land ingenomen en is een bedreiging voor de vrijheid van alle Schotten.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY GEOSTORM

   Nadat een serie van ongekende natuurrampen de planeet heeft bedreigd, formeren wereldleiders een gecompliceerd netwerk van satellieten om het wereldwijde klimaat te controleren. Maar het systeem dat de aarde zou moeten beschermen, wil plotseling alles en iedereen wegvagen. Totaal TV mag deze ultieme strijd tussen mens en natuur vijf keer op Blu-ray weggeven.

  TV-TIP Shadow World

  Shadow World
  NPO 2 morgen om 00:00 uur
  De wereldwijde wapenhandel telt zijn winsten in dollars en zijn verliezen in mensenlevens. In de nasleep van iedere oorlog duiken er weer geruchten op van omkoping, belangenvermenging en onethisch winstbejag. Deze intense docu legt de business van de wereldwijde wapenhandel bloot.