1. Interviews

  Marion Lutke

  De Pelgrimscode

  Gijsbert de Fokkert
  11 november
  Marion Lutke
  De Pelgrimscode, 't nieuwe programma van de EO, is een combinatie van Expeditie Robinson en Wie is de Mol. We spreken presentatrice Marion Lutke.

  Klinkt spannend!
  “Het wordt inderdaad een heftige belevenis. John de Wolf, Geert Hoes, Sandra Reemer, Sonja Silva, Dirk Taat, Lucia Rijker, Reinier van den Berg, Esmaa Alariachi, Melody Klaver en Henk Schiffmacher ondernemen een spectaculaire tocht door het Midden-Oosten, met aan de Bijbel gelinkte opdrachten. Twee kandidaten halen de finale, de anderen vallen af.”

  Welke route nemen de kandidaten?
  “Nou, als ze na een opdracht de verkeerde conclusie trekken, kunnen ze zomaar verdwalen! Het vervoer moeten ze zelf zien te regelen.”

  Wat krijgt de winnaar?
  “Degene die uiteindelijk de pelgrimscode weet te kraken, ontvangt €15000,- om aan een goed doel te besteden.”

  Zou Manuel Venderbos dit programma niet presenteren?
  “Hij is tijdens de opnamen ziek geworden en uiteindelijk oververmoeid naar huis gevlogen. Ik ben na een paar afleveringen op de spreekwoordelijke rijdende trein gestapt, al voelde 't vanaf de eerste opnamedag vertrouwd.”
 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Formule 1

  Formule 1
  Ziggo Sport Select om 20:15 uur
  Voorbeschouwing van de race van de Grand Prix in de Verenigde Staten, gereden op de Circuit of The Americas, in Austin, Texas.

  Zappen.blog.nl