1. Interviews

  Rob Kamphues

  De Reünie

  Gijsbert de Fokkert
  30 oktober
  Rob Kamphues

  De Reünie zendt komend seizoen alweer de honderdste aflevering uit.

  ‘Bleh, daar heb ik helemaal geen zin in’, dacht Rob Kamphues op het moment dat hem jaren geleden werd gevraagd om Klasgenoten nieuw leven in te blazen. "Hoe goed Koos Postema het ook deed, het was toch nostalgische televisie”, bekent de 51-jarige presentator. "Maar omdat we van de KRO-leiding ook controversiële onderwerpen mochten aansnijden, heb ik ja gezegd.” Met alle successen van dien: De Reünie haalt met gemak gemiddeld twee miljoen kijkers per aflevering en komend seizoen komt de honderdste aflevering op de buis.

  Hartstikke trots
  Het populaire programma kende al een aantal indrukwekkende specials. Zo ging onder andere het Nederlands voetbalelftal uit 1978 nog eens in de schoolbanken zitten. "Maar voor de honderdste uitzending wilden we extra uitpakken”, vertelt Kamphues enthousiast. "Na jaren research is het ons gelukt om een tweede generatie Molukkers bij elkaar te krijgen. Ik ben hartstikke trots dat we dat voor elkaar hebben gebokst. Het wordt een bijzondere aflevering, omdat deze bevolkingsgroep zich maar moeilijk laat interviewen.” De jubileumaflevering wordt 13 november uitgezonden, daarna is De Reünie nog tot halverwege december te zien. "We moeten wat dat betreft wel oppassen dat we geen fabriek worden”, sluit Kamphues af.

  Lees hier het interview met Rob over Mijn laatste keer
  Lees hier het interview met Rob over Rapport voor mijn ouders
  Lees hier het interview met Rob over Zonde van de Week
  Lees hier het interview met Rob over Naaste Familie

  © Foto: Rob Schreuder

 1. TV-TIP It Happened One Night

  It Happened One Night
  Een om 15:30 uur
  Komedie van Frank Capra, gebaseerd op een verhaal van Samuel Hopkins Adams. De verwende Ellie Andrews loopt weg van haar rijke vader, omdat die niet wil dat zijn dochter met een playboy trouwt. In de bus op weg naar New York, leert ze Peter Warner, een werkloze journalist, kennen. Het duo kan het eerst niet zo best met elkaar vinden, maar wanneer de bus pech heeft besluiten ze toch samen te gaan liften. Warner ziet wel een verhaal in hun ongelukkig avontuur, maar de zaken worden ingewikkeld als de weggelopen erfgename en de vrijpostige journalist verliefd worden op elkaar...

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP FC Barcelona - Real Madrid

  FC Barcelona - Real Madrid
  Ziggo Sport Select om 16:15 uur
  Verslag van de wedstrijd FC Barcelona - Real Madrid, gespeeld in de Primera Division.

  Zappen.blog.nl