1. Interviews

  Rob Kamphues

  De Reünie

  Gijsbert de Fokkert
  30 oktober
  Rob Kamphues

  De Reünie zendt komend seizoen alweer de honderdste aflevering uit.

  ‘Bleh, daar heb ik helemaal geen zin in’, dacht Rob Kamphues op het moment dat hem jaren geleden werd gevraagd om Klasgenoten nieuw leven in te blazen. "Hoe goed Koos Postema het ook deed, het was toch nostalgische televisie”, bekent de 51-jarige presentator. "Maar omdat we van de KRO-leiding ook controversiële onderwerpen mochten aansnijden, heb ik ja gezegd.” Met alle successen van dien: De Reünie haalt met gemak gemiddeld twee miljoen kijkers per aflevering en komend seizoen komt de honderdste aflevering op de buis.

  Hartstikke trots
  Het populaire programma kende al een aantal indrukwekkende specials. Zo ging onder andere het Nederlands voetbalelftal uit 1978 nog eens in de schoolbanken zitten. "Maar voor de honderdste uitzending wilden we extra uitpakken”, vertelt Kamphues enthousiast. "Na jaren research is het ons gelukt om een tweede generatie Molukkers bij elkaar te krijgen. Ik ben hartstikke trots dat we dat voor elkaar hebben gebokst. Het wordt een bijzondere aflevering, omdat deze bevolkingsgroep zich maar moeilijk laat interviewen.” De jubileumaflevering wordt 13 november uitgezonden, daarna is De Reünie nog tot halverwege december te zien. "We moeten wat dat betreft wel oppassen dat we geen fabriek worden”, sluit Kamphues af.

  Lees hier het interview met Rob over Mijn laatste keer
  Lees hier het interview met Rob over Rapport voor mijn ouders
  Lees hier het interview met Rob over Zonde van de Week
  Lees hier het interview met Rob over Naaste Familie

  © Foto: Rob Schreuder

 1. TV-TIP Oh Obesitas

  Oh Obesitas
  SBS6 om 20:30 uur
  In 'Oh Obesitas' worden verschillende Haagse gezinnen gevolgd in hun strijd tegen de kilo's. We volgen niet alleen de inzet voor een gezonder leven, ook zien we het dagelijkse leven van de gezinnen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Batman

  Batman
  SBS9 om 20:30 uur
  In het onveilige Gotham City zijn criminelen de baas maar daar brengt de mysterieuze Batman verandering in. De gemaskerde burgerwacht pakt de criminaliteit aan en wordt de held van Gotham. Maar wanneer crimineel Jack Napier door een ongeluk verandert in The Joker krijgt Batman te maken met zijn grootste en gevaarlijkste tegenstander. 

  Zappen.blog.nl