1. Interviews

  Robert ten Brink

  Love is in the air

  05 september
  Robert ten Brink

  Geen zee is te hoog als het Robert om de liefde gaat. Van Zuid-Afrika tot Canada, dierbaren worden door hem koste wat kost weer bij elkaar gebracht.

  Hoe waren de opnames?
  "Het is een verschrikkelijk leuk programma om te maken. Het is echt Pietje Bell op reis. We zijn met een vast team, waar ik altijd mee werk. Ik reis graag. Zeker op deze manier. Het is heerlijk, ik hoef nergens aan te denken. De hotels en restaurants zijn geboekt, de gids staat klaar, het busje is geregeld.”

  Wie zitten er in de eerste aflevering?
  "Een vrouw met drie kleine kinderen wiens man op oudjaar ineens dood neerviel. Hij bleek iets aan zijn hart te hebben. Zij is heel erg gesteund door een stel ooms in Canada. Een paar maanden na de begrafenis van haar man bleek haar jongste kindje dezelfde kwaal te hebben als haar man. Dat kind heeft hele zware operaties gehad. Inmiddels is alles onder controle en die vrouw wilde met haar kinderen naar Canada om de familie te bedanken voor hun steun.”

  Wat was minder leuk?
  "We maakten in Argentinië zeven vluchten in acht dagen. Die ene dag dat we geen vlucht hadden, zaten we negen uur in een hobbelig busje. Dat moet je dan maar ondergaan met de gedachte dat er het einde van de dag altijd witte wijn is.”

  Lees hier het interview met Robert over All you need is Love

 1. TV-TIP Met het mes op tafel

  Met het mes op tafel
  NPO 2 om 19:55 uur
  De kandidaten pokeren met de antwoorden op vragen. Niet alleen kennis is van belang, wie weinig weet, kan proberen zijn tegenstanders weg te bluffen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN T2: TRAINSPOTTING

   Regisseur Danny Boyle is terug met de originele cast van Trainspotting: Ewan McGregor, Ewen Bremner, Jonny Lee Miller en Robert Carlyle. Oftewel, wat krijgen Spud, Begbie, Sick Boy en Mark Renton nú weer voor hun kiezen? Totaal TV mag vijf keer twee bioscoopkaartjes weggeven.

  TV-TIP Kung Fu Panda

  Kung Fu Panda
  RTL 8 om 20:30 uur
  Po is groot, een beetje onhandig en een heel enthousiast type, en een grote fan van een bijzondere vechtsport, het geheimzinnige kungfu. Daar droomt hij van tijdens zijn werk in de bamiwinkel van zijn ouders. Dan gebeurt er iets totaal onverwachts: Po wordt door een onbegrijpelijk toeval verkozen tot leerling bij de vermaarde kungfuleraar meester Shifu. Opeens werkt Po zich in het zweet naast zijn idolen Kraanvogel, Tijger, Mantis, Aap en Adder. Meester Shifu, de belangrijkste trainer in de wereld van het kungfu, geeft de onelegante Po gelukkig wat extra aandacht.Dan komen de leden van het kungfugezelschap er achter dat de verraderlijke sneeuwluipaard Tai Lung naar hen op weg is. Dat voorspelt niet veel goeds! De enige die het gezelschap kan redden van die gevaarlijke Tai Lung is de vriendelijke reuzenpanda Po. Kan Po zijn droom, kungfumeester worden, nu verwezenlijken? Po gaat er met hart en ziel tegenaan, en met zijn volle gewicht. Dan ontdekt hij een van belangrijkste principes van het duizenden jaren oude kungfu: je zwakheden zijn tegelijkertijd ook je sterke punten.

  Zappen.blog.nl