1. Interviews

  Robert ten Brink

  Love is in the air

  05 september
  Robert ten Brink

  Geen zee is te hoog als het Robert om de liefde gaat. Van Zuid-Afrika tot Canada, dierbaren worden door hem koste wat kost weer bij elkaar gebracht.

  Hoe waren de opnames?
  "Het is een verschrikkelijk leuk programma om te maken. Het is echt Pietje Bell op reis. We zijn met een vast team, waar ik altijd mee werk. Ik reis graag. Zeker op deze manier. Het is heerlijk, ik hoef nergens aan te denken. De hotels en restaurants zijn geboekt, de gids staat klaar, het busje is geregeld.”

  Wie zitten er in de eerste aflevering?
  "Een vrouw met drie kleine kinderen wiens man op oudjaar ineens dood neerviel. Hij bleek iets aan zijn hart te hebben. Zij is heel erg gesteund door een stel ooms in Canada. Een paar maanden na de begrafenis van haar man bleek haar jongste kindje dezelfde kwaal te hebben als haar man. Dat kind heeft hele zware operaties gehad. Inmiddels is alles onder controle en die vrouw wilde met haar kinderen naar Canada om de familie te bedanken voor hun steun.”

  Wat was minder leuk?
  "We maakten in Argentinië zeven vluchten in acht dagen. Die ene dag dat we geen vlucht hadden, zaten we negen uur in een hobbelig busje. Dat moet je dan maar ondergaan met de gedachte dat er het einde van de dag altijd witte wijn is.”

  Lees hier het interview met Robert over All you need is Love

 1. TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Murder at 1600

  Murder at 1600
  SBS9 om 20:30 uur
  De vrouw blijkt een medewerkster van de president te zijn en Regis wil de zaak tot op de bodem uitzoeken. Dat is praktisch onmogelijk, want de overheidsdienst overvleugeld Regis' bevoegdheden en de bekende doofpot staat al klaar. Regis weet de hulp los te peuteren van regerings-ambtenaar Nina Chance (Diane Lane), die de opdracht heeft gekregen het onderzoek 'geruisloos' te laten verlopen. Samen komen ze erachter dat de moord slechts een kleine schakel is in een politiek complot.

  Zappen.blog.nl