1. Interviews

  Robert ten Brink

  Love is in the air

  05 september
  Robert ten Brink

  Geen zee is te hoog als het Robert om de liefde gaat. Van Zuid-Afrika tot Canada, dierbaren worden door hem koste wat kost weer bij elkaar gebracht.

  Hoe waren de opnames?
  "Het is een verschrikkelijk leuk programma om te maken. Het is echt Pietje Bell op reis. We zijn met een vast team, waar ik altijd mee werk. Ik reis graag. Zeker op deze manier. Het is heerlijk, ik hoef nergens aan te denken. De hotels en restaurants zijn geboekt, de gids staat klaar, het busje is geregeld.”

  Wie zitten er in de eerste aflevering?
  "Een vrouw met drie kleine kinderen wiens man op oudjaar ineens dood neerviel. Hij bleek iets aan zijn hart te hebben. Zij is heel erg gesteund door een stel ooms in Canada. Een paar maanden na de begrafenis van haar man bleek haar jongste kindje dezelfde kwaal te hebben als haar man. Dat kind heeft hele zware operaties gehad. Inmiddels is alles onder controle en die vrouw wilde met haar kinderen naar Canada om de familie te bedanken voor hun steun.”

  Wat was minder leuk?
  "We maakten in Argentinië zeven vluchten in acht dagen. Die ene dag dat we geen vlucht hadden, zaten we negen uur in een hobbelig busje. Dat moet je dan maar ondergaan met de gedachte dat er het einde van de dag altijd witte wijn is.”

  Lees hier het interview met Robert over All you need is Love

 1. TV-TIP 25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde

  25 jaar Gordon: Compleet, volmaakt het einde
  RTL 4 om 20:00 uur
  Registratie van het afscheidsconcert '25 jaar Gordon: Compleet, Volmaakt, Het Einde'. Samen met bevriende collega's uit het vak en onder leiding van het Metropole Orkest brengt hij zijn grootste hits ten gehore.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Notting Hill

  Notting Hill
  Net5 om 20:00 uur
  William Tacker is de nogal stuntelige eigenaar van een reisboekenhandeltje in de Londense wijk Notting Hill. Wanneer de wereldberoemde filmster Anna Scott zijn winkeltje bezoekt, weet hij dan ook niet waar hij het zoeken moet. Er slaat een duidelijke vonk over maar er gebeurt aanvankelijk niks. Als hij de volgende dag echter tegen haar opbotst en jus d'orange over haar blouse morst, gaat ze mee naar zijn flatje, waar de onvermijdelijke zoen plaatsvindt.

  Zappen.blog.nl