1. Interviews

  Robert ten Brink

  Love is in the air

  05 september
  Robert ten Brink

  Geen zee is te hoog als het Robert om de liefde gaat. Van Zuid-Afrika tot Canada, dierbaren worden door hem koste wat kost weer bij elkaar gebracht.

  Hoe waren de opnames?
  "Het is een verschrikkelijk leuk programma om te maken. Het is echt Pietje Bell op reis. We zijn met een vast team, waar ik altijd mee werk. Ik reis graag. Zeker op deze manier. Het is heerlijk, ik hoef nergens aan te denken. De hotels en restaurants zijn geboekt, de gids staat klaar, het busje is geregeld.”

  Wie zitten er in de eerste aflevering?
  "Een vrouw met drie kleine kinderen wiens man op oudjaar ineens dood neerviel. Hij bleek iets aan zijn hart te hebben. Zij is heel erg gesteund door een stel ooms in Canada. Een paar maanden na de begrafenis van haar man bleek haar jongste kindje dezelfde kwaal te hebben als haar man. Dat kind heeft hele zware operaties gehad. Inmiddels is alles onder controle en die vrouw wilde met haar kinderen naar Canada om de familie te bedanken voor hun steun.”

  Wat was minder leuk?
  "We maakten in Argentinië zeven vluchten in acht dagen. Die ene dag dat we geen vlucht hadden, zaten we negen uur in een hobbelig busje. Dat moet je dan maar ondergaan met de gedachte dat er het einde van de dag altijd witte wijn is.”

  Lees hier het interview met Robert over All you need is Love

 1. TV-TIP The Recruit

  The Recruit
  Net5 om 20:30 uur
  James (Colin Farrell) is voorbestemd om een vette baan te krijgen bij een software-bedrijf en braaf belasting te betalen. Dan staat ineens Walter Burke (Al Pacino) voor zijn neus die hem wil inlijven bij de CIA. Daardoor gaat een hele andere wereld voor hem open, vol spanning en sensatie. Om te kijken of James echt wat kan, wordt hij met andere rekruten naar een trainingskamp gestuurd. Door de praatjes van Burke denkt James dat zijn overleden vader ook geheim agent was.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ABSOLUTELY FABULOUS: THE MOVIE

   Edina en Patsy zijn terug en de dames beschikken nog steeds over de nodige glitter en glamour. Maar als ze de schuld krijgen van een groot incident tijdens een u?berhip fashionfeestje worden ze het middelpunt van een mediaschandaal. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Gouden Jaren: Indonesië

  Gouden Jaren: Indonesië
  NPO 1 om 21:30 uur
  De groep komt aan in Yogyakarta en bezoekt Fort Vredenburg. Noraly Beyer ontmoet tot haar grote verrassing een bevriende oud-collega.

  Zappen.blog.nl