1. Interviews

  Robert ten Brink

  Love is in the air

  05 september
  Robert ten Brink

  Geen zee is te hoog als het Robert om de liefde gaat. Van Zuid-Afrika tot Canada, dierbaren worden door hem koste wat kost weer bij elkaar gebracht.

  Hoe waren de opnames?
  "Het is een verschrikkelijk leuk programma om te maken. Het is echt Pietje Bell op reis. We zijn met een vast team, waar ik altijd mee werk. Ik reis graag. Zeker op deze manier. Het is heerlijk, ik hoef nergens aan te denken. De hotels en restaurants zijn geboekt, de gids staat klaar, het busje is geregeld.”

  Wie zitten er in de eerste aflevering?
  "Een vrouw met drie kleine kinderen wiens man op oudjaar ineens dood neerviel. Hij bleek iets aan zijn hart te hebben. Zij is heel erg gesteund door een stel ooms in Canada. Een paar maanden na de begrafenis van haar man bleek haar jongste kindje dezelfde kwaal te hebben als haar man. Dat kind heeft hele zware operaties gehad. Inmiddels is alles onder controle en die vrouw wilde met haar kinderen naar Canada om de familie te bedanken voor hun steun.”

  Wat was minder leuk?
  "We maakten in Argentinië zeven vluchten in acht dagen. Die ene dag dat we geen vlucht hadden, zaten we negen uur in een hobbelig busje. Dat moet je dan maar ondergaan met de gedachte dat er het einde van de dag altijd witte wijn is.”

  Lees hier het interview met Robert over All you need is Love

 1. TV-TIP Highway Thru Hell

  Highway Thru Hell
  RTL 7 om 19:00 uur
  Het sneeuwt hard in de Donnerpas. Sam probeert een pick-up omhoog te hijsen die van de weg is gegleden en zich in een boom heeft geboord. Becky en Edgar proberen een oplegger uit een greppel te slepen.

  Doe mee en win!

  • *

   3X GHOST IN THE SHELL-PAKKET

   Scarlett Johansson is in de bioscoopfilm Ghost in the Shell te zien als Major, een unieke combinatie tussen mens en cyborg die deel uitmaakt van de speciale eenheden. Totaal TV mag drie keer een Ghost in the Shell-pakket weggeven, met daarin een t-shirt, een waaier en natuurlijk twee bioscoopkaartjes.

  TV-TIP The Parent Trap

  The Parent Trap
  SBS6 om 19:55 uur
  In deze Walt Disney-film speelt Lindsay Lohan een dubbelrol in het klassieke verhaal van een eeneiige tweeling die kort na hun geboorte gescheiden werden omdat hun ouders uit elkaar gingen. De twee zusjes weten niet van elkaars bestaan totdat zij elkaar voor het eerst ontmoeten op een zomerkamp. De zusjes bedenken een plan om hun vader (Dennis Quiad) en moeder (Natasha Richardson) bij elkaar te brengen zodat ze weer een gezin kunnen zijn.

  Zappen.blog.nl