1. Interviews

    Tess Milne

    Sterren dansen op het ijs

    Gijsbert de Fokkert
    21 december
    Tess Milne
    Dertien BN'ers binden de strijd aan, en de schaatsen onder in een nieuw seizoen Sterren dansen op het ijs.

    De schaatsen kunnen weer uit het vet, want vanaf vanavond staat de gezellige ijsdansshow van SBS6 weer op het programma. De volgende bekende Nederlanders zwieren de komende weken over het ijs: Laura Ponticorvo, Zimra Geurts, Gaby Blaaser, José Hoebee, Mimoun Ouled Radi, Monique Sluyter, Paul Turner, Christophe Haddad, Jokertje, Jarno Hams, Antje Monteiro, Monsif en Andy van der Meijde.

    Pirouette
    De presentatie ligt in handen van het eerder met Sterren springen succesvolle duo Gerard Joling en Tess Milne. "Ik kon vroeger op noren schaatsen en pootje over”, zegt laatstgenoemde presentatrice. "Nu ben ik met kunstschaatsen bezig, misschien kan ik tijdens het programma een pirouette laten zien!” Het is nogal een overgang van een warm zwembad naar een koude ijsbaan... "We krijgen in ieder geval wel wat afwisseling”, grapt Milne. "Ik ben nogal een koukleum en omdat ik in een jurkje sta, zit thermokleding er voor mij helaas niet in. Gelukkig heb je van die dingen die je in je schaatsen kunt stoppen en die een paar uur heerlijk warm blijven. Daar ga ik er maar eens veel van inslaan!”
  1. TV-TIP Tour de France

    Tour de France
    NPO 1 om 12:40 uur
    Live verslag van de achttiende etappe van 178 km, een Alpenrit van Briançon naar Izoard (2360m). Aan de finish staat Herman van der Zandt met afwisselend Danny Nelissen of Thijs Zonneveld om renners, ploegleiders en anderen meteen een reactie op de etappe te vragen.

    Doe mee en win!

    • *

      5X DVD GIRLS S6 

      Girls, over het hectische leven van vier vrouwelijke twintigers is terug voor het zesde seizoen. Vriendinnen Hannah, Marnie, Jessa en Shoshanna proberen nog altijd achter de zin van het leven te komen. Totaal TV mag de dvd van dit laatste seizoen vijf keer weggeven.

    TV-TIP Koken met Van Boven

    Koken met Van Boven
    NPO 2 om 19:55 uur
    Makreel uit eigen zee is o zo lekker, maar ook o zo ondergewaardeerd in de Nederlandse keuken. En dat is onterecht vindt Yvette. Zij vindt hem lekkerder dan de geïmporteerde witte vis die we wel vaker op ons bord laten verschijnen.