Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    (Update)) Prijsvraag rondom TV5 Monde bij UPC

    De verhoudingen tussen UPC en de Franse zender TV5 Monde zijn in het verleden wel eens anders geweest. De zender is echter al een tijdje weer digitaal te ontvangen en nu is er een leuke prijsvraag voor de kijkers.
    Jan-Hein Visser
    29 augustus 2011
    comments 0
    (Update)) Prijsvraag rondom TV5 Monde bij UPC
    De verhoudingen tussen UPC en de Franse zender TV5 Monde zijn in het verleden wel eens anders geweest. De zender is echter al een tijdje weer digitaal te ontvangen en nu is er ook een leuke prijsvraag voor de kijkers.

    De Franstalige zender TV5MONDE ondertitelt een kwart van al haar programma’s in het Nederlands. Naast de Nederlands ondertitelde films zijn ook de documentaires, actualiteitenprogramma’s, cabaret, theater en spelshows het bekijken waard. Meer informatie over de ondertiteling en de bijbehorende uitzendtijden zijn te vinden op de Nederlandstalige website van TV5MONDE. TV5MONDE zit standaard (analoog, in de meeste regio's) in het Kabel TV en Radio pakket van UPC en ook in het digitale basispakket op nummer 757. De Nederlandse ondertiteling wordt analoog automatisch meegezonden en kan digitaal eventueel naar wens worden in- of uitgeschakeld.

    Alhoewel TV5 Monde, in tegenstelling tot bijvoorbeeld France 2, niet echt een puur Franse zender is (een groot deel van de programmering komt namelijk uit andere landen), wil UPC de kijker nu middels TV5 Monde wel 'laten proeven van het echte Frankrijk. Mede daarom is er een prijsvraag die wel wat gevorderde geografische kennis van Frankrijk en/of zoekwerk vereist, waarmee een luxueuse wijnreis en -proeverij in de regio d'Amboise (Châteaux de la Loire) kan worden gewonnen.

    UPCTV5 MondeFrankrijkFrance 2

    Reacties

  1. TV-TIP Bad Boys

    Bad Boys
    RTL 7 om 20:25 uur
    Familieman Marcus Burnett (Martin Lawrence) en rokkenjager Mike Lowry (Will Smith) werken allebei bij de politie van Miami. Als er een lading drugs met een waarde van een slordige 100 miljoen dollar uit het politiebureau verdwijnt, hebben tegenpolen Marcus en Mike 72 uur de tijd om het gestolen bewijsmateriaal terug te vinden.

    TV-TIP De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt

    De Jeugdkliniek: Als Niets Meer Werkt
    RTL 5 om 20:30 uur
    Nederland kent veel instanties die kwetsbare jongeren proberen te helpen: soms zitten ze in zó’n rotsituatie dat zelfs de experts het niet meer weten. Ewout Genemans keert terug naar de Yes We Can Clinics in Hilvarenbeek. Hier wordt een ultieme poging gedaan om jongeren met zware psychische problemen of drugsverslavingen er bovenop te helpen. Ewout heeft openhartige gesprekken met de jongeren, en volgt ze op hun traject naar verbetering.

    Interview