1. Nieuws

  (update) De Reünie voor 100ste keer bij KRO

  De Reünie voor 100ste keer, het succesvolle programma van de KRO dat voormalig klasgenoten bij elkaar brengt, is vanavond voor de 100ste keer op de buis te zien. In de speciale aflevering wordt aandacht besteed aan de komst van de Molukkers.
  Jan-Hein Visser
  14 november 2011
  comments 0
  (update) De Reünie voor 100ste keer bij KRO
  De Reünie voor 100ste keer, het succesvolle programma van de KRO dat voormalig klasgenoten bij elkaar brengt, is vanavond voor de 100ste keer op de buis te zien. In de speciale aflevering wordt aandacht besteed aan de komst van de Molukkers.

  Rob Kamphues, die sinds 2005 programma's voor de KRO maakt, is net als Anita Witzier met haar Memories en natuurlijk Yvonne Jaspers met haar Boer zoekt Vrouw, een boegbeeld van de omroep geworden. De Reünie trok vrijwel altijd veel kijkers en scoort nog steeds hoge kijkcijfers. 

  Het programma draait vooral om 'onbekende Nederlanders' maar staat daarmee juist midden in de maatschappij. Zo was er al eens een aflevering met ex-Dutchbatters en eentje met ex-klasgenoten van Anne Frank. De aflevering van vanavond, om 20.20 uur op Nederland 1 (en vanaf morgen ook op www.uitzendinggemist.nl) gaat in op de gevoelige situatie rondom de komst van de Molukkers naar ons land.

  Update: de 100ste aflevering van De Reünie heeft een zeer hoog kijkcijfer gescoord met 1,7 miljoen kijkers. Het was daarmee het best bekeken programma op prime time en liet Obese (RTL4, 1,6 miljoen) en Tros TV Show (1,4 miljoen) daarmee achter zich.

  KRODe ReünieRob KamphuesAnita WitzierYvonne Jaspers

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  RTL 8 om 20:29 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  Veronica om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl