Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    100 Procent NL TV als eerste bij Ziggo te zien

    De nieuwe digitale televisiezender 100%NL TV is vanaf oktober als eerste voor Ziggo-abonnees te zien. Directeur Herbert Visser van 100%NL heeft dit aan Totaal TV verteld.
    Jan-Hein Visser
    10 september 2013
    comments 0
    100 Procent NL TV als eerste bij Ziggo te zien
    De nieuwe digitale televisiezender 100%NL TV is vanaf oktober als eerste voor de Ziggo-abonnee te zien. Directeur Herbert Visser van 100%NL heeft dit aan Totaal TV verteld.

    Per 1 oktober wordt 100%NL TV toegevoegd aan het digitale TV Extra-pakket van Ziggo. De komst van de zender was eerder dit jaar al aangekondigd. Het is het tweede grote nieuwe project van de zender, die ook al bezig is met een overname van Radio 10. Directeur Herbert Visser van 100%NL heeft aan Totaal TV bevestigd dat de zender er nu definitief komt.

    Samenwerking met Lite TV

    De nieuwe televisiezender is een samenwerkingsverband tussen de radiozender 100%NL en de digitale televisiezender Lite TV. De televisiezender 100%NL TV zal non-stop de muziek van Nederland gaan uitzenden met clips van onder anderen Guus Meeuwis, Ilse DeLange, Nick & Simon en Anouk maar ook classics van Doe Maar, Toontje Lager en Het Goede Doel. Verdere uitrol volgt zo snel mogelijk.
    100 procent NLLite TVZiggoHerbert Visser100%NL100%NL TV

    Reacties

  1. TV-TIP Dit Was Het Nieuws

    Dit Was Het Nieuws
    NPO 1 om 21:19 uur
    Zelfs na 46 seizoenen van Dit Was Het Nieuws hebben Harm Edens, Peter Pannekoek en Jan Jaap van der Wal nog dromen. Eén ervan komt vandaag uit. Na jarenlang aandringen heeft Eva Jinek eindelijk ja gezegd tegen een optreden in de satirische spelshow. Het trio heeft vast een paar pittige vragen voor de presentatrice, die na haar commerciële avontuur bij RTL terugkeert met een nieuw praat­programma op NPO 1.

    TV-TIP 2Doc: The Total Trust

    2Doc: The Total Trust
    NPO 2 om 22:18 uur
    In China is weinig ruimte voor afwijkende meningen. Activisten, advocaten, journalisten én gewone burgers worden continu bespied met een geavanceerd digitaal systeem. De overheid gebruikt het netwerk niet alleen om burgers te straffen: er wordt zo veel informatie verzameld dat protest­acties vaak te voorspellen zijn. In The Total Trust vertellen experts hoe ‘negatief gedrag’ wordt afgestraft, en hoe Chinezen beloond worden als ze zich wél aan de strenge regels houden.

    Interview