Nieuws

Overzicht

26 oktober 2012

Mediamarkt verkoopt ruimtereizen

Het uit Duitsland afkomstige elektronicaconcern Mediamarkt gaat in haar Nederlandse winkels naast elektronica ook andere artikelen verkopen. Daaronder bevindt zich ook een ruimtereis.

Mediamarkt is dit jaar 12,5 jaar in Nederland actief. Speciaal hiervoor worden Mediamarkt-vestigingen omgetoverd tot gekkenhuizen. Barry van Ruiven, directeur Media Markt Nederland: "Media Markt bestaat 12,5 jaar in Nederland. Met het Gekkenhuis willen we Nederland daarvoor bedanken. Het Gekkenhuis staat voor extreem scherpe prijzen en voor ons vreemde producten die we gedurende een week aanbieden, tegen een Media Markt-prijsje. Het is onze passie om alles bereikbaar te maken voor Nederlanders. Nu zelfs de ruimte. Een mooier symbool om met Nederland de volgende 12,5 jaar in te gaan, konden we niet bedenken."

Ruimtereis kost 73.333 euro

Eén van de nieuwe producten die Mediamarkt gaat verkopen is een ticket voor een ruimtereis. Mediamarkt maakt dit voor 73.333 euro per persoon mogelijk en werkt hierbij nauw samen met Samsung en Space Expedition Corporation (SXC). De commerciële ruimtevluchten worden vanaf 2014 onder meer vanuit Curaçao georganiseerd. Het totale Samsung Ultimate Experience-pakket dat tijdens Gekkenhuis gekocht kan worden, bestaat uit zeven Premium Samsung-producten, een speciale training en een driedaags verblijf op het eiland en uiteraard de ruimtereis zelf. Wie één van de 24 geselecteerde Samsung-producten bij Mediamarkt koopt, kan ook gratis naar de ruimte. Mediamarkt en Samsung verloten namelijk één ruimtereisticket.

Gekkenhuis jaarlijks terugkerend

Mediamarkt verandert vanaf dit jaar jaarlijks haar vestigingen tijdelijk in Het Gekkenhuis. In deze periode verkoopt men naast het gebruikelijke assortiment ook artikelen die niet altijd bij hen te koop zijn. Naast ruimtereizen verkoopt Mediamarkt dit jaar in Het Gekkenhuis ook auto’s, scooters, vaatwastabletten, rijlessen en waspoeder.

Geschreven door: Jarco Kriek
Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

 
 • Jan - Groningen -
  07/11/2012 16:05 uur
  En de ouders mogen lekker dokken. Hij is pas 18? klik
 • Arjan - tilburg -
  01/11/2012 22:06 uur
  Heb zo'n ticket gekocht, lijkt me wel lachen :)
 • Boekruimtereis.nl - Breda -
  31/10/2012 21:50 uur
  Nieuwsgierig wanneer je echt een ruimtereis kan maken? Er is een website waar je alle informatie kan vinden. Bekijk prijzen, ruimteschepen, ruimtereis organisaties op klik
 • sabine van der sluis - amsterdam -
  27/10/2012 10:32 uur
  Ik ga die reis maken want ik heb hem in juni gewonnen met me airmales pas.En ik kan je vertellen dat het een grote droom is die uitkomt!Het is niet alleen de reis maar de voorpret is ook geweldig!Ik ga 30 november naar soestenberg voor de training in de desdemona simulator en dan ga ik de 4.5 g kracht ervaren en ik krijg in december een outfit van denham!en er komen nog zoveel leuke dingen bij kijken!en het team van sxc zijn zo leuk en heb hele leuke contacten met hun!Sparen!!!!!
 • Fonz van der Linden - Stiens -
  26/10/2012 20:27 uur
  Het is even sparen voor zo'n ticket, dat is waar, maar dan krijg je wel een once-in-a-lifetime experience. Commerciële Ruimtevaart is een feit, het is nog in het begin, en dan is het nog duur. Wat met de jaren goedkoper gaat worden. Trouwens bij de concurrent voor een commerciële ruimtevlucht is een ticket +/- €155.000,- ..............dus...

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar  Recent nieuws

  Doe mee en win

  *

  5X BLU-RAY PERSON OF INTEREST S4

  Het voor een Emmy Award genomineerde Person of Interest wordt in het vierde seizoen spannender dan ooit! Totaal TV geeft de Blu-ray vijf keer weg.

  Nu in Totaal TV

  CoverIn deze Totaal TV een coververhaal over The Legend of Tarzan. "Toen ik van de film hoorde, was ik niet geïnteresseerd in het spelen van een dame in nood", zegt actrice Margot Robbie. "Maar tijdens het  lezen van het script bleek dat Jane, ondanks dat ze gevangen wordt gehouden, behoorlijk opstandig en onafhankelijk is." Vanaf 7 juli in de bioscoop!