Nieuws

Overzicht

30 oktober 2012

Omroep Max wil geen bruggen meer slaan

Directeur Jan Slagter van Omroep Max liet meteen na het verschijnen van het regeerakkoord al weten hoe kwaad hij erover was. Max trekt nu ook de stekker uit alle fusiegesprekken.

Met name vanaf 2017 wordt er nog eens honderd miljoen extra bezuinigd en dat leidt niet alleen tot een onaanvaardbaar laag budget om nog kwaliteit te garanderen, maar ook kunnen de geplande fusies daardoor niet doorgaan. De fusies van de publieke omroepen zijn gebaseerd op de bezuiniging zoals die door de vorige regering was opgelegd.

Max wil geen bruggen slaan

Jan Slagter heeft dinsdag zijn eerder gedane uitlatingen nog meer kracht bijgezet. De PvdA en VVD willen dan wel 'bruggen slaan' met hun nieuwe regeerakkoord, voor Slagter vallen er weinig bruggen meer te slaan. Via twitter was de directeur van de senioren omroep duidelijk: 'Medewerkers vanmiddag bijgepraat over bezuinigingen. MAX trekt de stekker uit het 3-3-2 model. Hervormen ja, geen uitholling Publieke Omroep'.
Geschreven door: Jan-Hein Visser
Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

 
 • FaBVMovmIV - THDjaAFx -
  08/02/2013 17:01 uur
  3CEMuC , [url=klik]utmgegkxfudb[/url], [link=klik]fvbsvurvuajr[/link], klik
 • sNNNmkfqyRqIJUUvPI - wuxcoGQKeNeLAbHT -
  08/02/2013 11:21 uur
  hUqASB nktwlfixldsn
 • lHyBEkPeOyvc - PaxdiLmZkCu -
  08/02/2013 11:21 uur
  GRFTjn yvoraslurcjs
 • JhqDvQIeREyfQ - PrPBQCxSpCAzlA -
  07/02/2013 09:02 uur
  That's a knowing aswner to a difficult question
 • peter - elim -
  31/10/2012 15:11 uur
  Het verhaal dat de duitse en engelse bbc maar 2 kanalen zouden hebben ,IS GROTE ONZIN want kijk maar eens op de sat 19 oost en voor de bbc op 28,5 oost,
 • Henny (Pro-Digitaal) - Eindhoven -
  30/10/2012 16:08 uur
  Omroep Max, met als directeur Jan Slagter, heeft dringend nieuwe leden nodig,dat bereik je niet door 'je kont tegen de krib' te gaan gooien, wij zijn nét aangemeld als nieuw lid bij omroep Max, omdat ze best wel goed programma's kunnen maken, je bereikt niets met paniekreacties,zie dan een compromis te maken,samen. Niet direct zo grof reageren, zorg eerst eens voor genoeg leden, voor het helemaal te laat is. Het is maar een tip.
 • Hank K. - Roermond -
  30/10/2012 15:57 uur
  Als je geschoren wordt, moet je stil zitten, lijkt mij op dit moment een betere strategie. Wie wordt overigens de nieuwe staatssecretaris van cultuur en media?
 • Hans Peperkamp - Velp -
  30/10/2012 15:45 uur
  De stekker uit het poldermodel wat NPO heet.Vooral de BOBO's zullen het weten met hun bovenmodaal inkomen.Verzuiling wat 50 jaar geleden is ingesteld,is uit de tijd.Toen al konden de publieke omroepen elkaar niet lugten of zien.De Vara/Avro konden niet door de zelfde deur.Samen werken tussen de omroepen kon toen helemaal niet door het calvanistich systeem wat de omroepland overheerste.Systeem Duitsland 2 publieke omroepen kan Hilversum redden.Vanwaar Akte

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar

  Om misbruik van de mogelijkheid tot reageren tegen te gaan, schakelen we binnenkort over op een inlogsysteem. Reageren wordt mogelijk ná koppeling met een social media account als Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn.


  Recent nieuws
  Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

  Doe mee en win

  *

  3X BLU-RAY MODERN FAMILY S7

  Ook het zevende seizoen van Modern Family zit vol liefde en hilariteit. Totaal TV mag de Blu-ray drie keer weggeven!