Nieuws

Overzicht

14 maart 2013

Updates zenderlijsten CanalDigitaal en TV Vlaanderen

CanalDigitaal heeft de overzichten van de zaplijsten op haar homepage van een update voorzien Recent zijn de zaplijsten van TV Vlaanderen en CanalDigitaal aangepast. Grote wijzigingen zijn er niet.

De update van de zogeheten fastscanzaplijsten die eind februari zijn doorgevoerd, hangen vooral samen met de verhuizing van Nickelodeon en MTV en frequentiewijzigingen van enkele andere zenders. Grote verschuivingen zijn er niet, ondanks dat een aantal abonnees daar wel om vraagt in verband met onder meer Duitse zenders.

Eigen infokanaal voor wijzigingen

De klantenservice van CanalDigitaal heeft laten weten in de zaplijst, ondanks de voor sommige kijkers onlogische positie van een aantal zenders, hier voorlopig geen grote veranderingen in aan te brengen. Wel is er op kanaal 99 nu een eigen infokanaal waarmee zowel CanalDigitaal- als TV Vlaanderen-abonnees informatie over wijzigingen kunnen lezen. Alle goedgekeurde CanalDigitaal/M7 decoders laden de nieuwste fastscanzaplijsten altijd automatisch in en met veel andere decoders kan dit handmatig. De CanalDigitaal-zaplijsten zijn online te bekijken via http://www.canaldigitaal.nl/uploaded...t-tv-radio.pdf en http://www.canaldigitaal.nl/uploaded...t-tv-radio.pdf en die van TV Vlaanderen kunnen bekeken worden via deze link.
Geschreven door: Jan-Hein Visser
Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

 
 • am stevens - bladel -
  22/06/2013 09:05 uur
  wij hebben sinds 14 juni geen ontvangst meer via canal digital ook het menu krijgen we niet meer daarvoor werkte het perfect
 • Karin - Amsterdam -
  06/06/2013 12:32 uur
  U heeft me recent een aanbieding gestuurd, maar ik kan National Geographic waar ik elke dag naar kijk niet eens meer krijgen. Ik heb de zenders meerdere malen gedownload maar zonder resultaat. Ik wil National Geographics terug en als ik dat niet kan krijgen, terwijl dat toch gewoon bij het basispaket behoort, dan hoef ik helemaal niets. Graag zo snel mogelijk, met dank. Karin Citroen, Amsterdam
 • de egoïst - Tiel -
  15/03/2013 13:43 uur
  @ Henny ( Pro Digitaal ) Uit nieuwsgierigheid mijn ex werkgever (Satellietplatform deelnemer) gebeld, die vertelde al enkele dagen talloze telefoontjes ontvangen te hebben van klanten..... Het humeur van deze mensen kun je je voorstellen, als ze horen dat ze een HD ontvanger nodig hebben, terwijl de oude het nog goed doet. De meerderheid van de klanten is gemiddeld boven de 60 jaar oud.
 • Henny (Pro-Digitaal) - Eindhoven -
  15/03/2013 11:32 uur
  @de egoïst: Omdat satellietkijkers kennelijk niet zo belangrijk (meer) zijn,'vroeger'was dat wel even heel wat anders, toen het nog Satellite heette, ook bijlagen zoals frequentielijsten bij het blad 'TotaalTv' blijken tot het verleden te horen, al héél lang geen bijlage meer erbij gezien. 'Vroeger' besteedde men echt aandacht aan satelliet, tegenwoordig komt dat nog nauwelijks ter sprake.En dat, terwijl de satellietkijkers geen onbelangrijke groep kijkers vormt. Maar ja, het zal wel..
 • de egoïst - tiel -
  15/03/2013 11:12 uur
  Waarom wordt hier geen aandacht gegeven aan de wijziging van de VRT? Blijkbaar loopt er al dagen een balk door het beeld. Misschien een idee voor CDS dit te vertellen aan haar helpdesk. Toen wij contact opnamen, wist de helpdesk van niets.
 • Henny (Pro-Digitaal) - Eindhoven -
  14/03/2013 18:38 uur
  'Grote wijzigingen zijn er niet'.(Ja, dat is al lang het geval) waarom dan toch dit artikeltje geplaatst??
 • Hans de Mol - Velp -
  14/03/2013 15:45 uur
  Het is elke keer weer het zelfde verhaaltje,goedgekeurd door Canal digitaal.Mijn niet goed gekeurde Topfield pvr model 4000(gebruik ik alleen nog op de kampeer vakantie's)Mijn niet goedgekeurde PANASONIC LED/LCD FULL HD TV 42"werkt uitstekend via de CI module en smart-card voor betaal TV van Canal digitaal.Ziet via klik welke merken werken via een ingestoken CI module.Panasonic wordt gemaakt,samen met Hitachi/Toshiba in Praag Tsjechie en maken echt geen TV's voor canal-digitaal en UPC.

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar

  Om misbruik van de mogelijkheid tot reageren tegen te gaan, schakelen we binnenkort over op een inlogsysteem. Reageren wordt mogelijk ná koppeling met een social media account als Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn.


  Recent nieuws
  Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

  Doe mee en win

  *

  5X DVD MIDNIGHT SPECIAL

  Het spraakmakende Midnight Special is even bovenaards als menselijk en brengt het verhaal van vader Roy die op de vlucht slaat om zijn jonge zoon te beschermen. Totaal TV mag deze sci-fi thriller vijf keer op dvd weggeven.