Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Horse & Country in zenderaanbod Ziggo

    Horse & Country maakt vanaf 1 juni onderdeel van het zenderaanbod van kabelbedrijf Ziggo uit. De tv-zender stapte een jaar geleden het Nederlandse tv-landschap binnen.
    30 mei 2013
    comments 0
    Horse & Country in zenderaanbod Ziggo

    Horse & Country maakt vanaf 1 juni onderdeel van het zenderaanbod van kabelbedrijf Ziggo uit. De tv-zender stapte een jaar geleden het Nederlandse tv-landschap binnen.

    Tijdens het paardensportevenement CHIO 2012 in Rotterdam presenteerde Horse & Country zich aan tv-aanbieders en pers. Bij Horse & Country staat de paardensport en het buitenleven centraal. Het themakanaal is al enige jaren in het Verenigd Koninkrijk via het Sky-satellietplatform beschikbaar. Daar kan het in meer dan tien miljoen huishoudens bekeken worden. De Nederlandse versie van Horse & Country heeft een eigen programmering en vormgeving. Het is hierdoor afwijkend van de Britse versie.

    In het duurste tv-pakket Ziggo

    Ziggo plaatst Horse & Country in haar duurste tv-pakket TV Extra. Hierdoor kunnen rond de 540.000 Ziggo-klanten naar dit paardensportkanaal kijken. Dit aantal verklapt Horse & Country in haar persbericht. De zender stelt namelijk dat er in de komende maanden ruim 750.000 nieuwe huishoudens Horse & Country bij de bereikcijfers kan worden opgeteld. Daarbij hoort een latere analoge doorgifte bij kabelbedrijf UPC, waardoor men 209.000 huishoudens extra bereikt. Totaal TV maakte eerder al bekend dat Ziggo op korte termijn drie nieuwe tv-zenders aan het TV Extra pakket zou toevoegen. Welke twee andere tv-zenders er vanaf begin juni nieuw in het Ziggo zenderaanbod zijn, heeft de aanbieder nog niet bekendgemaakt.

    Ziggo belangrijke mijlpaal

    CEO van Horse & Country TV Heather Killen is blij met de doorgifte bij Ziggo: "Het is een belangrijke mijlpaal voor Horse & Country om deel uit te gaan maken van het zenderaanbod bij Ziggo. We zijn zeer verheugd dat de grote groep Nederlandse fans van de paardensport en het buitenleven Horse & Country nu ook zal kunnen gaan ontvangen via het TV Extra pakket van Ziggo." Al enige tijd is het digitale themakanaal bij Caiway, Glashart Media, Delta, Kabelnoord, CAI Harderwijk, Stichting Kabel Veendam en Kabeltex in het zenderaanbod opgenomen.

    ZiggoTV ExtraHorse & Countrypaardensportbuiten levenCHIORotterdamUPCanaloogdigitaalCaiwayGlashart MediaDeltaKabelnoordCAI HarderwijkStichting Kabel VeendamKabeltex

    Reacties

  1. TV-TIP Voor het Blok

    Voor het Blok
    NPO 3 om 18:16 uur
    Britt Dekker heeft haar blokkendoos weer uitgepakt voor de spannende familiequiz Voor het Blok. Twee teams nemen plaats voor de bewegende blokkenmuren, die de kandidaten omver proberen te duwen. Om de baldadige blokken te verslaan moet je niet alleen veel kennis in huis hebben: soepele gewrichten zijn ook een must. Naast haar kinderprogramma's bij Zapp presenteert Britt sinds kort ook Lachen om Home Video’s op SBS6. Ze verving Airen Mylene, die na zes jaar wel genoeg had gelachen.

    TV-TIP Star Trek: Picard

    Star Trek: Picard
    Veronica om 20:00 uur
    Starfleet-kapitein Jean-Luc Picard geniet van een wel­verdiend pensioen totdat hij een nood­oproep ontvangt van oud-collega Beverly Crusher. De kapitein verzamelt zijn oude crew van de USS Enterprise en stuit op een intergalactische samenzwering. Het derde seizoen zit barstensvol bekende gezichten uit Star Trek: The Next Generation en is het laatste avontuur van Picard en zijn bemanning: Patrick Stewart is inmiddels ook alweer 83.

    Interview