1. Nieuws

  13TH Street en Syfy blijven in deel België beschikbaar

  De tv-zenders 13TH Street en Syfy zijn ook na 1 juli in een deel van België te bekijken. Eigenaar NBCUniversal is op 1 juli gestopt met de Nederlandse versie.
  Jarco Kriek
  5 juli 2016
  comments 5
  13TH Street en Syfy blijven in deel België beschikbaar

  De tv-zenders 13TH Street en Syfy zijn ook na 1 juli in een deel van België te bekijken. Eigenaar NBCUniversal is op 1 juli gestopt met de Nederlandse versie, maar de Franstalige versies blijven beschikbaar.


  Dit houdt in dat in Wallonië – het Franstalig deel van België – 13TH Street en Syfy in het zenderaanbod van aanbieders gehandhaafd blijven. Dat heeft NBCUniversal aan Totaal TV bevestigd. In Nederland en Vlaanderen zijn de zenders niet meer voor aanbieders beschikbaar. Hierdoor zijn de zenders noodgedwongen uit het zenderaanbod van aanbieders verdwenen. Dit zorgde voor veel teleurgestelde reacties van vaste kijkers. Ondanks het feit dat de zenders in Wallonië te zien blijven, mogen Vlaamse aanbieders de Franstalige versie van de zenders niet aanbieden.

  E! Blijft wel bij alle aanbieders

  E! Entertainment – het derde kanaal van NBCUniversal – blijft wel beschikbaar bij alle aanbieders die deze zender voor 1 juli al doorgaven. Op het laatste moment werd met Ziggo overeenstemming over blijvende doorgifte bereikt. Eerder kondigde het kabelbedrijf aan dat E! Entertainment in het oude verzorgingsgebied van Ziggo zou verdwijnen. In het voormalig UPC-verzorgingsgebied was de zender al een jaar niet te bekijken. Door de nieuwe overeenkomst met Ziggo kunnen alle klanten van het kabelbedrijf – dus ook voormalig UPC-klanten – de programma’s van E! Entertainment zien.

  NBCUniversal13TH StreetSyfyE!E! EntertainmentNBC UniversalZiggoKPNCanalDigitaalOnline.nlM7 GroupCaiwayDeltaDigitenneTele2Vodafonekabelinteractieve tvglasvezelDSLkoperdraadzenderaanboddigitaalbasispakketvideo on demandonlineinternetcontentseriesfilmsdistributie

  Reacties

 1. TV-TIP Johnny English

  Johnny English
  Net5 om 20:00 uur
  Tijdens de begrafenis van een Britse agent wordt de elite van de geheime dienst uitgeschakeld door een bom. Noodgedwongen neemt MI7 zijn toevlucht tot Johnny English (Atkinson), een werknemer die niet bekend staat om zijn bekwaamheid. Als de Britse Kroonjuwelen worden gestolen, is het crisis in Engeland. Met zijn trouwe assistent Bough stort Johnny zich op zijn eigen lachwekkende wijze op het onderzoek. Het spoor leidt naar de sluwe Franse tycoon Pascal Sauvage (Malkovich).

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Der Untergang

  Der Untergang
  BBC two morgen om 00:20 uur
  Berlijn, april 1945. Hitler (Bruno Ganz) heeft zich, met enige van zijn generalen en vertrouwelingen, verschanst in zijn Bunker onder de Rijkskanselarij. Onder hen is ook Traudl Junge, Hitlers privé secretaresse, die hem niet in de steek wil laten. Terwijl de situatie buiten escaleert - het Rode Leger rukt fors op en in de door bombardementen getekende stad spelen zich wanhopige taferelen af - ondergaat Hitler de ineenstorting van zijn Derde Rijk achter de dikke muren van de bunker.

  Zappen.blog.nl