1. Nieuws

  13TH Street en Syfy blijven in deel België beschikbaar

  De tv-zenders 13TH Street en Syfy zijn ook na 1 juli in een deel van België te bekijken. Eigenaar NBCUniversal is op 1 juli gestopt met de Nederlandse versie.
  Jarco Kriek
  5 juli 2016
  comments 5
  13TH Street en Syfy blijven in deel België beschikbaar

  De tv-zenders 13TH Street en Syfy zijn ook na 1 juli in een deel van België te bekijken. Eigenaar NBCUniversal is op 1 juli gestopt met de Nederlandse versie, maar de Franstalige versies blijven beschikbaar.


  Dit houdt in dat in Wallonië – het Franstalig deel van België – 13TH Street en Syfy in het zenderaanbod van aanbieders gehandhaafd blijven. Dat heeft NBCUniversal aan Totaal TV bevestigd. In Nederland en Vlaanderen zijn de zenders niet meer voor aanbieders beschikbaar. Hierdoor zijn de zenders noodgedwongen uit het zenderaanbod van aanbieders verdwenen. Dit zorgde voor veel teleurgestelde reacties van vaste kijkers. Ondanks het feit dat de zenders in Wallonië te zien blijven, mogen Vlaamse aanbieders de Franstalige versie van de zenders niet aanbieden.

  E! Blijft wel bij alle aanbieders

  E! Entertainment – het derde kanaal van NBCUniversal – blijft wel beschikbaar bij alle aanbieders die deze zender voor 1 juli al doorgaven. Op het laatste moment werd met Ziggo overeenstemming over blijvende doorgifte bereikt. Eerder kondigde het kabelbedrijf aan dat E! Entertainment in het oude verzorgingsgebied van Ziggo zou verdwijnen. In het voormalig UPC-verzorgingsgebied was de zender al een jaar niet te bekijken. Door de nieuwe overeenkomst met Ziggo kunnen alle klanten van het kabelbedrijf – dus ook voormalig UPC-klanten – de programma’s van E! Entertainment zien.

  NBCUniversal13TH StreetSyfyE!E! EntertainmentNBC UniversalZiggoKPNCanalDigitaalOnline.nlM7 GroupCaiwayDeltaDigitenneTele2Vodafonekabelinteractieve tvglasvezelDSLkoperdraadzenderaanboddigitaalbasispakketvideo on demandonlineinternetcontentseriesfilmsdistributie

  Reacties

 1. TV-TIP Alleen op de wereld

  Alleen op de wereld
  NPO 3 om 18:00 uur
  Remi is een vondeling, maar verder is hij een gewone jongen die wordt opgevoed door Betty. Als hij elf jaar is komt zijn pleegvader Jerome eindelijk thuis. Maar is Jerome wel zo blij met Remi?

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov.

  Zappen.blog.nl