1. Nieuws

  13TH Street en Syfy blijven in deel België beschikbaar

  De tv-zenders 13TH Street en Syfy zijn ook na 1 juli in een deel van België te bekijken. Eigenaar NBCUniversal is op 1 juli gestopt met de Nederlandse versie.
  Jarco Kriek
  5 juli 2016
  comments 5
  13TH Street en Syfy blijven in deel België beschikbaar

  De tv-zenders 13TH Street en Syfy zijn ook na 1 juli in een deel van België te bekijken. Eigenaar NBCUniversal is op 1 juli gestopt met de Nederlandse versie, maar de Franstalige versies blijven beschikbaar.


  Dit houdt in dat in Wallonië – het Franstalig deel van België – 13TH Street en Syfy in het zenderaanbod van aanbieders gehandhaafd blijven. Dat heeft NBCUniversal aan Totaal TV bevestigd. In Nederland en Vlaanderen zijn de zenders niet meer voor aanbieders beschikbaar. Hierdoor zijn de zenders noodgedwongen uit het zenderaanbod van aanbieders verdwenen. Dit zorgde voor veel teleurgestelde reacties van vaste kijkers. Ondanks het feit dat de zenders in Wallonië te zien blijven, mogen Vlaamse aanbieders de Franstalige versie van de zenders niet aanbieden.

  E! Blijft wel bij alle aanbieders

  E! Entertainment – het derde kanaal van NBCUniversal – blijft wel beschikbaar bij alle aanbieders die deze zender voor 1 juli al doorgaven. Op het laatste moment werd met Ziggo overeenstemming over blijvende doorgifte bereikt. Eerder kondigde het kabelbedrijf aan dat E! Entertainment in het oude verzorgingsgebied van Ziggo zou verdwijnen. In het voormalig UPC-verzorgingsgebied was de zender al een jaar niet te bekijken. Door de nieuwe overeenkomst met Ziggo kunnen alle klanten van het kabelbedrijf – dus ook voormalig UPC-klanten – de programma’s van E! Entertainment zien.

  NBCUniversal13TH StreetSyfyE!E! EntertainmentNBC UniversalZiggoKPNCanalDigitaalOnline.nlM7 GroupCaiwayDeltaDigitenneTele2Vodafonekabelinteractieve tvglasvezelDSLkoperdraadzenderaanboddigitaalbasispakketvideo on demandonlineinternetcontentseriesfilmsdistributie

  Reacties

 1. TV-TIP Feest Special

  Feest Special
  24Kitchen om 18:30 uur
  Het is feest want 24Kitchen bestaat 5 jaar! Miljuschka en Danny laten je graag zien hoe je ons meest populaire recept maakt; appeltaart!

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP De BZT Muziek Show

  De BZT Muziek Show
  NPO 3 om 19:00 uur
  Welke klas mag er meedoen met de BZT Band XXL en optreden voor koningin Máxima? De Boldinghschool uit Den Haag, De Heijenoordschool uit Arnhem en de Sint Victorschool uit Afferden strijden tegen elkaar in de categorie Muziek uit alle Windstreken. Ze worden aangemoedigd door hun held: Kenny B!

  Zappen.blog.nl