1. Nieuws

  192TV mogelijk snel in België beschikbaar

  De Nederlandse muziekzender 192TV bereidt een uitrol buiten Nederland voor. Er lopen al geruime tijd gesprekken met Belgische aanbieders.
  Jarco Kriek
  22 januari 2015
  comments 5
  192TV mogelijk snel in België beschikbaar

  De Nederlandse muziekzender 192TV bereidt een uitrol buiten Nederland voor. Er lopen al geruime tijd gesprekken met Belgische aanbieders. Ook kijkt de muziekzender naar andere Europese landen.


  Een uitbreiding buiten de Nederlandse grenzen is mogelijk omdat 192TV de uitzendrechten van getoonde videoclips voor vrijwel heel Europa in handen heeft. Op de muziekzender worden non-stop videoclips met muziek uit de jaren ’60, ’70,’80 en ’90 uitgezonden. Het beeld en geluid van de videoclips zijn gedigitaliseerd. Tussen de videoclips worden jingles van legendarische Europese zeezenders – waaronder Radio Veronica – uitgezonden. 192TV-directeur Bert van Breda bevestigt aan Totaal TV dat er met Belgische aanbieders over doorgifte in België wordt gesproken. Telenet is één van de aanbieders.

  192TV niet bij alle Nederlandse aanbieders

  In Nederland is 192TV bij de meeste, maar zeker niet alle aanbieders in het zenderaanbod opgenomen. Zo is de muziekzender nog niet via de M7 Group-aanbieders Online.nl en CanalDigitaal te zien. Ook bij Tele2 is 192TV niet in het zenderaanbod opgenomen. Bert van Breda laat Totaal TV weten de doorgifte bij alle Nederlandse tv-aanbieders na te streven en staat open voor distributiegesprekken met de aanbieders. 192TV haalt zijn inkomsten uit een doorgiftevergoeding die door aanbieders wordt verstrekt. Hierdoor kan de muziekzender vrijwel reclameloos uitzenden.

  192TVBelgiëDuitslandTelenetBelgacomProximusTV VlaanderenTop 40Nederlandse Top 40Erik de ZwartTop192Top 192Ad BoumanRob StendersVeronicazeezenderRob OutTineke de NooijJoost den DraaijerUPCevenementenkanaalLex HardingzeezenderRadio VeronicaetalagekanaalZiggoKPNCanalDigitaalTele2SKOStichting KijkonderzoekzeezenderRadio VeronicaThe Day The Music DiedAhoyRotterdamVolendamThe Cats

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League: FK Rostov - PSV

  UEFA Champions League: FK Rostov - PSV
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: FC Rostov - PSV.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP X2

  X2
  RTL 7 om 20:30 uur
  De goede mutanten onder leiding van Professor Xavier (Patrick Stewart) worden versterkt door een aantal nieuwe superhelden. Er is nog steeds een anti-mutanten razzia gaande, dit keer onder leiding van William Stryker (Brian Cox). Hierdoor besluiten alle mutanten om voor ??n keer hun krachten te bundelen. Met het lot van de wereld in hun handen, staan de X-Men aan de vooravond van ??n van de gevaarlijkste missies ooit