1. Nieuws

  192TV mogelijk snel in België beschikbaar

  De Nederlandse muziekzender 192TV bereidt een uitrol buiten Nederland voor. Er lopen al geruime tijd gesprekken met Belgische aanbieders.
  Jarco Kriek
  22 januari 2015
  comments 5
  192TV mogelijk snel in België beschikbaar

  De Nederlandse muziekzender 192TV bereidt een uitrol buiten Nederland voor. Er lopen al geruime tijd gesprekken met Belgische aanbieders. Ook kijkt de muziekzender naar andere Europese landen.


  Een uitbreiding buiten de Nederlandse grenzen is mogelijk omdat 192TV de uitzendrechten van getoonde videoclips voor vrijwel heel Europa in handen heeft. Op de muziekzender worden non-stop videoclips met muziek uit de jaren ’60, ’70,’80 en ’90 uitgezonden. Het beeld en geluid van de videoclips zijn gedigitaliseerd. Tussen de videoclips worden jingles van legendarische Europese zeezenders – waaronder Radio Veronica – uitgezonden. 192TV-directeur Bert van Breda bevestigt aan Totaal TV dat er met Belgische aanbieders over doorgifte in België wordt gesproken. Telenet is één van de aanbieders.

  192TV niet bij alle Nederlandse aanbieders

  In Nederland is 192TV bij de meeste, maar zeker niet alle aanbieders in het zenderaanbod opgenomen. Zo is de muziekzender nog niet via de M7 Group-aanbieders Online.nl en CanalDigitaal te zien. Ook bij Tele2 is 192TV niet in het zenderaanbod opgenomen. Bert van Breda laat Totaal TV weten de doorgifte bij alle Nederlandse tv-aanbieders na te streven en staat open voor distributiegesprekken met de aanbieders. 192TV haalt zijn inkomsten uit een doorgiftevergoeding die door aanbieders wordt verstrekt. Hierdoor kan de muziekzender vrijwel reclameloos uitzenden.

  192TVBelgiëDuitslandTelenetBelgacomProximusTV VlaanderenTop 40Nederlandse Top 40Erik de ZwartTop192Top 192Ad BoumanRob StendersVeronicazeezenderRob OutTineke de NooijJoost den DraaijerUPCevenementenkanaalLex HardingzeezenderRadio VeronicaetalagekanaalZiggoKPNCanalDigitaalTele2SKOStichting KijkonderzoekzeezenderRadio VeronicaThe Day The Music DiedAhoyRotterdamVolendamThe Cats

  Reacties

 1. TV-TIP Panic Room

  Panic Room
  RTL 8 om 20:29 uur
  Het huis heeft een verborgen kamer, de zogenaamde Panic Room, die speciaal gebouwd is als toevluchtsoord in geval van inbraak. Al op de eerste avond dat ze in het appartement zijn, weten drie inbrekers hun huis binnen te dringen. Nog net op tijd weten moeder en dochter de 'panic room' in te vluchten, maar dan begint het dodelijke kat-en-muisspel met de drie niets ontziende indringers....

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Last Stand

  The Last Stand
  Veronica om 20:30 uur
  Owens (Arnold Schwarzenegger) staat als sheriff van Sommerton samen met zijn deputies als enige tussen een ontsnapte drugsbaron en de Mexicaanse grens. Een film vol actie, explosies en de nodige humor zoals we dat van Arnie gewend zijn. Na jaren van misdaad en geweldbestrijding in het stadje Sommerton Junction hoopt Sherrif Owens (Schwarzenegger) van zijn oude dag te genieten. Zijn rust wordt verstoord als een beruchte drugsbaron met een bende misdadigers ontsnapt en richting Sommerton Junction rijdt om daar de grens van Mexico over te steken. In eerste instantie wil de sherrif er niets mee te maken hebben, maar al snel neemt hij toch de verantwoordelijkheid op zich om nog een laatste keer z’n mannetje te staan…

  Zappen.blog.nl