Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    192TV ook bij CanalDigitaal, Online.nl en TV Vlaanderen

    Satellietkijkers in Nederland en België kunnen vanaf 1 juli naar 192TV kijken. CanalDigitaal en TV Vlaanderen voegen de muziekzender aan het zenderaanbod toe.
    Jarco Kriek
    2 juni 2016
    comments 27
    192TV ook bij CanalDigitaal, Online.nl en TV Vlaanderen

    Satellietkijkers in Nederland en België kunnen vanaf 1 juli naar 192TV kijken. CanalDigitaal en TV Vlaanderen voegen de muziekzender aan het zenderaanbod toe. Dat geldt ook voor IPTV-aanbieder Online.nl. De drie aanbieders zijn eigendom van het Luxemburgse mediabedrijf M7 Group.


    192TV staat al lange tijd op het wensenlijstje van veel CanalDigitaal-klanten. Zij maakten dit onder meer op internetfora en bij reacties op artikelen op Totaal TV kenbaar. De komst van 192TV is het resultaat van een overeenkomst tussen de zender en M7 Group. 192TV is vooral populair onder kijkers van middelbare en oudere leeftijd.

    192TV in basispakket

    192TV komt voor alle abonnees van CanalDigitaal, TV Vlaanderen en Online.nl beschikbaar. De muziekzender wordt onderdeel van het basispakket. Bij de meeste Nederlandse aanbieders wordt 192TV alleen in aanvullende tv-abonnementen aangeboden waarvoor de consument maandelijks een extra bedrag moet betalen om naar deze zenders te kunnen kijken. CanalDigitaal en Online.nl zijn naast Caiway de enige grotere Nederlandse aanbieders die 192TV aan alle klanten in het digitale basispakket aanbieden.

    192TV spreidt vleugels uit

    Bert van Breda, directeur 192TV: "We zijn blij voor alle CanalDigitaal- en Online.nl abonnees dat ze nu ook 192TV kunnen ontvangen. Voor alle 'gouwe ouwe'-liefhebbers in het buitengebied en op vakantielocaties is dit natuurlijk de ultieme ontspanning. Velen daarvan waren al op prille leeftijd 192TV fan en we zijn blij dat ze weer op hun wenken kunnen bedienen." Bill Wijdeveld - VP Business Development M7 Group – vult aan: "De komst van 192TV is een lang gekoesterde wens van vele CanalDigitaal- en Online.nl-abonnees. Met haar unieke mix van gouwe ouwe muziek en nostalgie vormt 192TV een aantrekkelijke aanwinst voor ons programma-aanbod en we zien uit naar een mooie en langdurige samenwerking."

    De beste muziekklassiekers op 192TV

    192TV is een zender die 24 uur per dag gouwe ouwe-muziek uitzendt; clips en televisieoptredens van legendarische artiesten uit de jaren '50, '60 en '70, afgewisseld met originele jingles uit die tijd. Maar ook de jaren '80, '90 en de hits van de laatste tien jaar komen voorbij.

    CanalDigitaalTV VlaanderenOnline.nlë M7 GroupsatellietAstra3NederlandBelgiëKPNInteractieve TVglasvezelkoperkoperdraadmuziekBR MusicBert van BredaAd BoumanRadio Veronicazeezenderzender van de maandetalagekanaal

    Reacties

  1. TV-TIP Departure

    Departure
    SBS9 om 20:30 uur
    Kendra Malley, speurneus bij het Canadese Transport Safety Investigation Bureau (TSIB), wordt opgetrommeld wanneer BGA vlucht 716 boven de Atlantische Oceaan van de radar verdwijnt. Voor Kendra is het een stap om weer aan de slag te gaan; de briljante luchtvaartexpert was met verlof, nadat haar echtgenoot omkwam bij een ongeluk. Terwijl de hele wereld toekijkt, werken Kendra en haar team koortsachtig om het vermiste vlieg­tuig te lokaliseren en mogelijke over­levenden op te snorren.

    TV-TIP Flikken Maastricht

    Flikken Maastricht
    NPO 1 om 20:33 uur
    Tijdens een etentje wordt Nico belaagd door een groepje opgeschoten jongens. Wolfs schiet te hulp en slaat hierbij een van de belagers knock-out. Terwijl Eva naar Groningen gaat om met de vriend van Maurice in de tbs te praten, krijgt Wolfs van Zitman de opdracht om haar buurman bij te staan. Die is opgelicht bij de aankoop van een gebruikte sportauto. Intussen wordt Romeo opgehouden door een verlate bezorger, waardoor Marion er alleen voor staat.

    Interview