Kies nú voor een abonnement met korting Word abonnee
Abonneer nú met korting Word abonnee
  1. Nieuws

    Extra lange slotaflevering The Walking Dead op FOX

    Digitaal basiskanaal FOX zendt op maandag 30 maart om 22.00 uur een extra lange slotaflevering van het vijfde seizoen van de populaire tv-serie The Walking Dead uit.
    Jarco Kriek
    27 maart 2015
    comments 15
    Extra lange slotaflevering The Walking Dead op FOX

    Digitaal basiskanaal FOX zendt op maandag 30 maart om 22.00 uur een extra lange slotaflevering van het vijfde seizoen van de populaire tv-serie The Walking Dead uit.


    De slotaflevering duurt negentig minuten. Dat is de dubbele uitzendtijd van een normale aflevering. Het is voor de eerste keer dat een aflevering van The Walking Dead langer dan 45 minuten duurt. In Nederland is de serie een steeds groter wordend succes aan het worden. Steeds meer Nederlanders stappen in op de populaire zombieserie van FOX.

    FOX bij nu ook bij KPN in HD-kwaliteit

    KPN-klanten met een Interactieve TV-abonnement kunnen voor het eerst naar The Walking Dead in HD-kwaliteit kijken. KPN voegde deze week FOX HD aan het zenderaanbod toe. FOX was al langere tijd in SD-kwaliteit bij KPN te bekijken. Net als bij alle andere aanbieders is FOX bij KPN onderdeel van het basispakket. Bij UPC is FOX vanaf het digitale tv-abonnement Starter te bekijken. Bij de meeste aanbieders is FOX in HD-kwaliteit te bekijken. Onze collega's van de Superguide van Veronica Magazine spraken met acteur Michael Cudlitz (Abraham) over deze laatste aflevering.


    FOXThe Walking DeadzombieserietvtelevisieFOX International Channels BeneluxKPNUPCHDSD

    Reacties

  1. TV-TIP Where the Wild Men Are with Ben Fogle

    Where the Wild Men Are with Ben Fogle
    NPO 3 om 21:01 uur
    Ben Fogle gaat op zoek naar paradijsvogels die de maatschappij de rug hebben toegekeerd. Hij ontmoet de 80-jarige Bette, die al 34 jaar in haar uppie in een Australisch moeras woont. Ben mag best logeren in haar huisje, dat regelmatig overstroomt met modder, maar de krasse knar is niet van plan om voor de tv-maker te koken. “Ik heb al voor vier kinderen gezorgd: ik ben er klaar mee.” Na een stroeve start wordt het toch nog gezellig in Queensland.

    TV-TIP Louis Theroux Interviews…

    Louis Theroux Interviews…
    NPO 3 om 21:54 uur
    Voor de een is Chelsea Manning een heldin, en voor de ander een landverraadster van het ergste soort. De inlichtingenofficier gooide in 2010 750.000 gevoelige militaire documenten op straat, onder meer over misstanden tijdens de oorlogen in Afghanistan en Irak. Manning werd veroordeeld tot 35 jaar gevangenisstraf, totdat president Obama de klokkenluidster in 2017 strafvermindering gaf. Louis Theroux vraagt Chelsea waarom ze de militaire geheimen deelde.

    Interview