Nieuws

Overzicht

13 juli 2011

Lite TV vanaf september bij Ziggo

De lichte popmuziekzender Lite TV krijgt vanaf komend najaar eindelijk een groter uitzendbereik in Nederland. Het gaat om beschikbaarheid bij Ziggo in het digitale pakket. Lite TV bestaat al een tijdje en is regionaal te ontvangen via Caiway en Delta en is in heel Vlaanderen ook beschikbaar bij Telenet.

Kabelexploitant Ziggo start volgens de zender definitief vanaf 1 september met de doorgifte van LiteTV via haar digitale aanbod in het pakket 'plus'. LiteTV zendt 24/7 de beste clips uit zonder irritante onderbrekingen van deejays of commercials. LiteTV brengt dan via digitaal kanaal 357 een mix van Nederlandse artiesten zoals Marco Borsato, Doe Maar, Ilse DeLange, Blof, en Guus Meeuwis aangevuld met de grootste buitenlandse artiesten zoals George Michael, Madonna en Bruce Springsteen.

LiteTV richt zich voornamelijk op de de volwassen kijker en brengt muziek van de beste popartiesten van de jaren 80, 90 en van nu een unieke mix. Geen enkel ander muziekstation biedt mainstream pop voor de volwassen Nederlandse kijker.Vranz van Maaren, programmadirecteur van LiteTV, stelt "Het wordt hoog tijd dat er in Nederland vernieuwende en onderscheidende TV zenders worden gemaakt. Nog meer van hetzelfde zoals muziekzenders van MTV, daar zit het volwassen publiek niet op te wachten. Het overgrote deel van de 35 +er kijkt en luistert graag naar goede muziek'.

Geschreven door: Jan-Hein Visser
Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

 
 • frans.pieterson - huizen -
  26/05/2013 19:22 uur
  leuk maar aub die twee dwazen wijven er af wat een aanfluiting wat zijn het lachende paarden
 • Monica - Hengelo -
  28/10/2012 12:02 uur
  Super mooie zender. De muziek is top en eindelijk geen reclame en gezeur. Top zender!
 • krengetje - Bussum -
  20/09/2011 12:21 uur
  @Elisa: wat een onzinopmerking van je. je bent toch niet verplicht om het abonnement te nemen waar LiteTV bij hoort? en sinds deze maand kregen we juist meer digitale zenders, de belangrijkste zenders in HDTV en TV Gemist enzovoort gratis zonder prijsverhoging er bij. dus je verhaal rammelt aan alle kanten!
 • elisa - a'dam -
  31/08/2011 21:11 uur
  waarom wordt lite tv niet in het standaard pakket neergezet je moet bijna overal extra voor betalen als je die zenders wil hebben maar ja niet iedereen heeft daar de mud voor he. Typisch ziggo weer als er maar geld in het laadje komt .
 • Digitaal - Digitaal -
  14/07/2011 19:40 uur
  Wel toevallig op TotaalTV staat ook TMF kanalen verdwijnen en dit met 538 komen erbij.
 • ADSL gebruiker - Brunssum -
  14/07/2011 19:14 uur
  Een Marco Borsato en een Guus meeuwis. Kan ik helemaal niks mee met zon zender. In mijn optiek ook geen aanwinst. Maar goed ieder zn smaak. Maarja kan me voorstellen dat er genoeg mensen zijn die er wel heel blij mee zijn. Had ik liever gezien dat een hele serie Duitse zenders op de kabel waren gebleven.
 • Bas - Zoetermeer -
  14/07/2011 12:04 uur
  Oud nieuws, wisten de Ziggo klanten allang dat deze erbij kwam.
 • hans2 - west -
  14/07/2011 11:36 uur
  leuke zender die eindelijk eens gewoon muziek uitzend.heeft al eens op het etalagekanaal van cd gezeten en stond hier toen veel op.prima aanvulling op vintage.
 • Pieter - Den Helder -
  13/07/2011 17:30 uur
  Eerst wordt er gesproken over de volwassen kijker en vervolgens worden er artiesten genoemd die we ieder uur op iedere radiozender ook al horen. Een soort Sky Radio op tv dus, niet echt volwassen te noemen.
 • G.Bergmans - Oisterwijk -
  13/07/2011 17:22 uur
  Nu nog één klassieke HD ZENDER, MAAR DAN EEN ECHTE HD.

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar

  Om misbruik van de mogelijkheid tot reageren tegen te gaan, schakelen we binnenkort over op een inlogsysteem. Reageren wordt mogelijk ná koppeling met een social media account als Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn.


  Recent nieuws
  Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

  Doe mee en win

  *

  5X DVD OUR BRAND IS CRISIS

  Our Brand Is Crisis is een satirische dramafilm met in de hoofdrollen Sandra Bullock en Billy Bob Thornton. Totaal TV geeft ‘m vijf keer weg!