Nieuws

Overzicht

22 juli 2011

National Geographic Channel HD wordt HD-simulcast van SD-variant

De programmering van National Geographic Channel HD en National Geographic Channel is vanaf 1 september gelijk. Eigenaar Fox Channels Benelux heeft dit vandaag aan Totaal TV officieel bevestigd.

De programmering van National Geographic Channel HD en de SD-variant National Geographic Channel is op dit moment al op veel momenten hetzelfde. Echter op sommige momenten worden er op beide zenders nog andere programma’s uitgezonden. Daar komt op 1 september verandering in. Dan zijn op beide zenders dezelfde programma’s te bekijken. Alle programma’s op National Geographic Channel HD zullen in native HD kwaliteit worden uitgezonden. In Nederland blijven zowel National Geographic Channel HD als National Geographic Channel voor televisieaanbieders beschikbaar.

National Geographic Channel HD is in Nederland bij vrijwel alle televisieaanbieders die HD-kanalen doorgeeft beschikbaar. 

Geschreven door: Jarco Kriek
Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

 
 • wappy - ergens in nl -
  22/07/2011 12:42 uur
  Johan - Purmerend - 22/07/2011 11:23 uur, leer toch eens normaal doen ofzo, ik zeg dat aangezien ik vaak die zender kijk en er is maar 1 of max 2x perdag net andere programmering dus is al 2maanden zo, maarja je mag hier toch niets zeggen op totaaltv, iig laatste post van mij hier, want ja kan toch niet lezen.
 • littlesat - kerkrade -
  22/07/2011 12:31 uur
  Prima plek voor bijvoorbeeld Disney Channel Nederland...Allleen zullen dat niet alle Basis pakket abonnees er blij mee zijn. Maar van de andere kant is het dan wel een goede motivatie om een HD ontvanger aan te schaffen....
 • WIM - Leeuwarden -
  22/07/2011 11:47 uur
  Ach, eens zal er geen SD meer zijn, dus ook geen analoog. Is alles in HD. Het lijkt wel een utopie.
 • Jan - Maasland -
  22/07/2011 11:39 uur
  Ik denk als de programering gelijk loopt van de sd versie dat hij bij Caiway in het basispakket komt.
 • Bullet - In het noorden -
  22/07/2011 11:36 uur
  Toch erg jammer, ook omdat de HD variant in mijn ogen veel al betere programma's had dan de SD versie..... Dit kan alleen een verbetering zijn als ze de SD versie opwarderen naar de oude HD versie.
 • Johan - Purmerend -
  22/07/2011 11:23 uur
  Leer toch eens lezen. Er staat toch dat niet alle programma's maar wel veel op dit moment op beide zenders gelijk zijn. En dat het per 1 september de programmering helemaal gelijk is.
 • wappy - ergens in nl -
  22/07/2011 10:42 uur
  Al heel oud nieuws, dit is zeker al maand of 2 zo. Alleen sinds die 2 maanden ziet het hd beeld er wel uit of alles upscaled is is niet meer zo scherp als dat het was.
 • johan - Den Haag -
  22/07/2011 10:06 uur
  Toch jammer want eigenlijk hadden we 2 verschillende zenders en dat wordt nu 1 zender maar dan 1 in SD en 1 in HD.

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar

  Om misbruik van de mogelijkheid tot reageren tegen te gaan, schakelen we binnenkort over op een inlogsysteem. Reageren wordt mogelijk ná koppeling met een social media account als Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn.


  Recent nieuws
  Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

  Doe mee en win

  *

  5X BLU-RAY EERSTE SEIZOEN VINYL

  De door drugs en seks omgeven muziekbusiness in New York uit de jaren ’70, waar muziekstromen als punk, disco en hip-hop nog in de kinderschoenen staan, vormt het decor van Vinyl. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.