1. Nieuws

  7,3 kijkers voor Nederland-Roemenië

  Tijdens de wedstrijd Nederland - Roemenië zaten gisteravond 7,3 miljoen Nederlanders voor de tv.
  18 juni 2008
  comments 0
  7,3 kijkers voor Nederland-Roemenië
  Tijdens de wedstrijd Nederland - Roemenië (2-0) zaten gisteravond 7,3 miljoen Nederlanders voor de tv.

  Dat meldt de Stichting KijkOnderzoek. De wedstrijd tegen Frankrijk van afgelopen vrijdag werd iets beter bekeken (7,4 miljoen kijkers), hetgeen dit jaar een record was. Het duel van gisteravond komt voorlopig op een tweede plaats in de kijkcijferranglijst van 2008.

  Naar de nabeschouwing bij Studio Sport Zomer keken gisteren nog eens ruim 3,6 miljoen liefhebbers. De afdeling Kijk- en Luisteronderzoek van NPO doet nog nader onderzoek naar het aantal Nederlanders dat bij vrienden, buiten op straat of in het café de wedstrijd heeft gevolgd.

  De andere EK-wedstrijd tussen wereldkampioen Italië en Frankrijk, die tegelijkertijd op Nederland 3 was, trok 432.000 kijkers.
   
  Nederland - RoemeniëkijkcijfersStichting KijkOnderzoek

  Reacties

 1. TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: The Rise of Cobra

  G.I. Joe: The Rise of Cobra
  RTL 7 om 20:30 uur
  Van de Egyptische woestijn tot diep onder ijskappen van de pool, gaat het elite G.I. Joe team met futuristische spionage en militaire apparatuur de strijd aan met de corrupte wapenhandelaar Destro en de steeds gevaarlijker wordende organisatie Cobra om de wereld te redden van totale chaos.

  Zappen.blog.nl