Nieuws

Overzicht

29 januari 2012

Nieuw seizoen Ik Hou Van Holland

Een nieuw seizoen van het door Talpa gemaakte programma Ik Hou Van Holland staat bij tv-zender RTL 4 in de startblokken. Het zaterdagavond tv-feestje staat ook dit seizoen weer onder leiding van Linda de Mol.

Aan de gezellige chaos nemen ook de teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis deel. Elke aflevering zullen verschillende bekende Nederlanders in de teams van beide teamcaptains plaatsnemen. Talpa heeft ook in het nieuwe seizoen niets aan het programmaformat gewijzigd. Daar is natuurlijk ook geen noodzaak voor. Tijdens het vorige seizoen werd elke aflevering van Ik Hou Van Holland door meer dan 2 miljoen Nederlanders bekeken.

In het nieuwe seizoen van Ik Hou Van Holland zijn onder meer te gast: oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo, cabaretiers Ruben van der Meer en Tijl Beckand, illusionist Hans Klok, acteur Waldemar Torenstra, zanger en acteur Thomas Acda, standupcomedian en schrijver Raoul Heertje, Opsporing Verzocht-presentatoren Anniko van Santen en Frits Sissing, de zingende zusjes Monique en Suzanne Klemann, Charly Luske en zijn vrouw en actrice Tanja Jess, zanger Jan Smit, zangeres Esmée Denters en presentator Beau van Erven Dorens.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ik Hou Van Holland wordt op zaterdagavond 25 februari rond 20.30 uur op tv-zender RTL 4 uitgezonden.

Geschreven door: Jarco Kriek
Televisiegids Totaal TV: Het laatste nieuws over (digitale) tv en meer dan honderd zenders. Neem nu een abonnement!

 
 • Pieter - Den Helder -
  30/01/2012 09:54 uur
  En er wordt weer een blik BN'ers opgetrommeld om effe lekker leuk te doen, omdat ze zich anders toch maar zitten te vervelen in hun villa in Blaricum en ze niet waren uitgenodigd voor Wie is de Mol en ze voor niets zaten te wachten totdat Ali B. langs kwam om met ze te rappen.
 • ADSL gebruiker - Brunssum -
  29/01/2012 18:52 uur
  Dat een presentatrice als Anniko van Santen te zien mag zijn daar ben ik dan wel weer blij mee. Ga ik ook zeker kijken. Tuurlijk hebben de vorige sprekers gelijk naar mijn mening zou uitzending in nHD moeten zijn. Nu is dat studiolicht( SD) vaak zo diffuus als maar wat .HD kwaliteit brengt hier veel meer detail in aan. Nou ja en een vrouw als Anniko in HD te mogen aanschouwen dat is ook een extra kijkgenot.
 • Tim - Wageningen -
  29/01/2012 17:15 uur
  Er zit een krasje op de achterkant van het decor, een kabel die onmogelijk weggewerkt kan worden, er zit een puist op Linda, het was niet meegenomen in contractonderhandelingen, de studio is HD ready maar niet voor RTL uitzendingen, de producent was gemeen, Luxemburg kan het specifieke signaal niet aan, Duitsland had de studio in gebruik voor HD Ich Liebe DE, de commercials waren al in HD en dat had meer prio, de kabelaars konden anders geen rode knop gebruiken. Ik ben benieuwd naar het excuus.
 • Harrie v Geleuken - Weert -
  29/01/2012 12:04 uur
  Die vraag wilde ik ook stellen..... Laat die Duitsers maar schuiven...al is het in 720p ! Ic m de veel hogere bandbreedte staat dit garant voor puur kijkplezier ! Hier zal het wel HD min gaan betekenen !!
 • anne - ane -
  29/01/2012 11:43 uur
  Zal wel weer niet in HD zijn.... Grote teleurstelling hoe RTL hier mee om gaat.

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar  Recent nieuws

  Doe mee en win

  *

  5X SPEELGOED-PAKKET PAW PATROL T.W.V. 106,95 EURO

  PAW Patrol is een van de best bekeken kinderseries op Nickelodeon. Ryder en de acht heldhaftige puppy’s zijn ook als speelgoed te koop. Totaal TV mag vijf keer een speelgoedpakket weggeven!
  zappen.blog.nl
  Astrasat

  Nu in Totaal TV

  CoverIn dit nummer natúúrlijk aandacht aan het nieuwe seizoen van Game of Thrones. Naast Carice van Houten en Michiel Huisman doen daar nog een derde en zelfs een vierde Nederlander aan mee. Daarnaast geven we veel mooie prijzen weg!