Nieuws

Overzicht

29 januari 2012

Nieuw seizoen Ik Hou Van Holland

Een nieuw seizoen van het door Talpa gemaakte programma Ik Hou Van Holland staat bij tv-zender RTL 4 in de startblokken. Het zaterdagavond tv-feestje staat ook dit seizoen weer onder leiding van Linda de Mol.

Aan de gezellige chaos nemen ook de teamcaptains Jeroen van Koningsbrugge en Guus Meeuwis deel. Elke aflevering zullen verschillende bekende Nederlanders in de teams van beide teamcaptains plaatsnemen. Talpa heeft ook in het nieuwe seizoen niets aan het programmaformat gewijzigd. Daar is natuurlijk ook geen noodzaak voor. Tijdens het vorige seizoen werd elke aflevering van Ik Hou Van Holland door meer dan 2 miljoen Nederlanders bekeken.

In het nieuwe seizoen van Ik Hou Van Holland zijn onder meer te gast: oud-hockeyster Fatima Moreira de Melo, cabaretiers Ruben van der Meer en Tijl Beckand, illusionist Hans Klok, acteur Waldemar Torenstra, zanger en acteur Thomas Acda, standupcomedian en schrijver Raoul Heertje, Opsporing Verzocht-presentatoren Anniko van Santen en Frits Sissing, de zingende zusjes Monique en Suzanne Klemann, Charly Luske en zijn vrouw en actrice Tanja Jess, zanger Jan Smit, zangeres Esmée Denters en presentator Beau van Erven Dorens.

De eerste aflevering van het nieuwe seizoen van Ik Hou Van Holland wordt op zaterdagavond 25 februari rond 20.30 uur op tv-zender RTL 4 uitgezonden.

Geschreven door: Jarco Kriek
Televisiegids Totaal TV: Het laatste nieuws over (digitale) tv en meer dan honderd zenders. Neem nu een abonnement!

 
 • Pieter - Den Helder -
  30/01/2012 09:54 uur
  En er wordt weer een blik BN'ers opgetrommeld om effe lekker leuk te doen, omdat ze zich anders toch maar zitten te vervelen in hun villa in Blaricum en ze niet waren uitgenodigd voor Wie is de Mol en ze voor niets zaten te wachten totdat Ali B. langs kwam om met ze te rappen.
 • ADSL gebruiker - Brunssum -
  29/01/2012 18:52 uur
  Dat een presentatrice als Anniko van Santen te zien mag zijn daar ben ik dan wel weer blij mee. Ga ik ook zeker kijken. Tuurlijk hebben de vorige sprekers gelijk naar mijn mening zou uitzending in nHD moeten zijn. Nu is dat studiolicht( SD) vaak zo diffuus als maar wat .HD kwaliteit brengt hier veel meer detail in aan. Nou ja en een vrouw als Anniko in HD te mogen aanschouwen dat is ook een extra kijkgenot.
 • Tim - Wageningen -
  29/01/2012 17:15 uur
  Er zit een krasje op de achterkant van het decor, een kabel die onmogelijk weggewerkt kan worden, er zit een puist op Linda, het was niet meegenomen in contractonderhandelingen, de studio is HD ready maar niet voor RTL uitzendingen, de producent was gemeen, Luxemburg kan het specifieke signaal niet aan, Duitsland had de studio in gebruik voor HD Ich Liebe DE, de commercials waren al in HD en dat had meer prio, de kabelaars konden anders geen rode knop gebruiken. Ik ben benieuwd naar het excuus.
 • Harrie v Geleuken - Weert -
  29/01/2012 12:04 uur
  Die vraag wilde ik ook stellen..... Laat die Duitsers maar schuiven...al is het in 720p ! Ic m de veel hogere bandbreedte staat dit garant voor puur kijkplezier ! Hier zal het wel HD min gaan betekenen !!
 • anne - ane -
  29/01/2012 11:43 uur
  Zal wel weer niet in HD zijn.... Grote teleurstelling hoe RTL hier mee om gaat.

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar  Recent nieuws

  Doe mee en win

  *

  1X VIP-PAKKET BBC-SERIES

  Eind vorige maand verschenen niet alleen de eerste seizoenen van de succesvolle misdaadthrillers Happy Valley en Intruders op dvd, maar ook de miniseries Restless, Our Zoo en Death Comes to Pemberley (foto) zijn inmiddels verkrijgbaar. Totaal TV mag een super de luxe pakket weggeven, met daarin ál deze BBC-dvd’s.

  Nu in Totaal TV

  CoverIn dit nummer spreken we Randy Fenoli van Say Yes to the Dress. Wat is volgens hém de beste bruidsjurk? Ons coververhaal gaat over Roy Lichtenstein, de beroemde Amerikaanse popartkunstenaar. Lezers maken daarnaast kans op een super de luxe dvd-pakket van BBC-miniseries!