Nieuws

Nieuwsoverzicht

29 februari 2012

Internetstream Keizerstad Radio is nu radiozender voetbalclub Vitesse

Na 30 jaar vrijwel onafgebroken in Gelderland te horen te zijn geweest, nam Keizerstad FM op 15 september 2011 definitief afscheid van de Gelderse ether. Op de FM-frequenties is nu Radio Oranje Nationaal te horen.

Het was voor Keizerstad als radiostation niet het einde. Direct werden de uitzendingen van Keizerstad als internetradiostation op de tot dan voor de etheruitzendingen gebruikte internetstreams voortgezet. Met een muzikale mix van hits uit de jaren 80 de periode dat Keizerstad FM in Gelderland ongekend populair was gaat het leven van het radiostation door. Wie echter via de internetstream van de oude Keizerstad FM-frequentie 95.5 MHz uit Duiven luistert, kan sinds vanmiddag Keizerstad 80s niet meer horen.

Op deze internetstream is sinds vanmiddag het nieuwe internetradiostation Vitesse Radio te horen. Op de radiozender is naast veel muziek een mix van nieuwe en oude hits de laatste informatie over de Arnhemse voetbalclub Vitesse te horen. Bij de nieuwe radiozender hoort ook een eigen website www.vitesseradio.nl en het twitteraccount @vitesseradio. Via twitter maakte Vitesse Radio deze week bekend dat het nieuwe jinglepakket binnen is en dat de officile start op korte termijn gaat plaatsvinden.

De komst van Vitesse Radio betekent niet dat Keizerstad nu verleden tijd is. Het internetstation Keizerstad 80s is via internet nog wel te beluisteren op de internetstream die tot 15 september voor de FM-zender 94,2 MHz in Nijmegen gebruikt werd. Hier kan men naast nieuwe Keizerstad 80s-jingles ook een selectie van de beste oude Keizerstad-jingles tussen de hits uit de jaren 80 luisteren. Direct via internet luisteren kan via www.keizerstad.nl. Ook via de Keizerstad 80s app voor tablet en smartphone blijft Keizerstad 80s gewoon te beluisteren.

Geschreven door: Jarco Kriek

 
 • 0
  Robert - Arnhem -
  01/03/2012 08:42 uur
  Geweldig, Vitesse heeft nu ook een eigen radiostation. Ze zijn echt ambitieus !

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar  Recent nieuws

  Doe mee en win

  *

  3X BLU-RAY THE MONUMENTS MEN

  Het op waarheid beruste The Monuments Men vertelt het verhaal van zeven mannen die tijdens de Tweede Wereldoorlog s werelds grootste kunstwerken uit handen van de nazis proberen te houden. Totaal TV geeft de Blu-ray drie keer weg.

  Interview

  Nu in Totaal TV

  Cover In dit nummer spreken we onder anderen met Barry Atsma over het nieuwe programma Down voor dummies waarin de acteur drie jonge meiden met Down een aantal maanden heeft gevolgd. Daarnaast geven we bioscoopkaarten voor Guardians of the Galaxy weg!