Nieuws

Overzicht

04 maart 2012

Ik Hou van Holland blijft kijkers winnen

Linda de Mol blijft de Nederlandse zaterdagavond met haar tv-programma Ik Hou Van Holland domineren. Uit onderzoek van Stichting Kijkonderzoek (SKO) blijkt dat het kijkersaantal nog steeds stijgt.

Niet alleen het op RTL 4 uitgezonden programma van Linda de Mol scoorde goed. Het NOS 20.00 Journaal was met 2,4 miljoen kijkers het één na bestbekeken programma. De derde plek ging naar een eerdere editie van het NOS Journaal. Om 18.00 uur keken 1,65 miljoen Nederlanders naar het laatste nieuws.

Linda vs Nick en Simon

De echte kijkbattle vond echter om het primetime tijdslot 20.30 uur plaats. Voor de tweede keer namen de twee programma’s Ik Hou Van Holland en Nick tegen Simon het tegen elkaar op. En ook dit keer was er een directe knock-out voor Nick en Simon. Het door Katja Schuurmans gepresenteerde programma moest het met één miljoen kijkers afleggen tegen Ik Hou Van Holland. Het door Linda de Mol gepresenteerde zaterdagavondprogramma werd door ruim 2,6 miljoen Nederlanders bekeken.


Nederland 1

Op Nederland 1 scoorden naast de NOS Journaals en Nick tegen Simon ook andere programma’s meer dan één miljoen kijkers. Dat waren Kassa (1,55 miljoen), Studio Sport Eredivisie (1,53 miljoen), Eén Vandaag (1,4 miljoen), Wereldbeker schaatsen (1,17 miljoen), Ik Vertrek (1,16 miljoen) en Kinderen Geen Bezwaar (1,1 miljoen).

Geschreven door: Jarco Kriek
Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

 
 • van Engelshoven - Maastricht -
  18/07/2012 19:38 uur
  OM TE BEGINNEN EEN GOED PROGAMMA . MAAR WAAROM STEEDS DIE KLOTE ENGELSE LIEDJES ,DIE WIJ OUDERE GEEN MOER VAN VERSTAAN.!!!!! WIJ HEBBEN TOCH GENOEG NEDERLANDSE LIEDJES TOCH !!!!!!!!! EN DAARBIJ DIE JEROEN DIE MOET ZICH NIET ZO UITSLOVEN DAAR GA IK VAN OVER MIJN NEK [ZEG MAAR DAAR KOM IK VAN AAN HET KOTSEN ] DIT VERSTAAT IEDEREEN DACHT IK ZO
 • grondstof - meerdijk -
  04/03/2012 21:30 uur
  @ de egoïst Er staat nergens dat door hier te reageren niet een mening mag worden verkondigt van iemand. Ik ben van mening dat Het programma van Linda beter gewaardeerd wordt door de gemiddelde kijker dan dat van Jeroen vd Boom en Nic en Simon. Het zijn alle 3 geen programma's welke mij kunnen boeien,, maar kijkcijfers zeggen toch meer dan genoeg. Daarbij komt dat Linda zich niet verheven vind als persoon en die vd Boom zich de redder van SBS vind. Waar haalt hij de moed van dan de eikel.
 • de egoïst - tiel -
  04/03/2012 20:28 uur
  " kwaliteit en ontspanning wint altijd" Wederom kwestie van mening......
 • grondstof - meerdijk -
  04/03/2012 18:22 uur
  Gewoon een uitslag zoals het behoort te zijn, kwaliteit en ontspanning wint altijd. Nic en Simon worden vervelend met het constant proberen op welke manier dan ook op TV te komen. De grote redder van SBS6 is in geen velde of wegen te bekennen. Dat is ook de plek waar Jeroen vd Boom thuis hoort, nergens dus. De arrogantie ten top dacht het op een later tijdstip wel te maken Men gaat nog liever vroeg naar bed dan hem zien, dat is gezien de cijfers wel duidelijk. In de vuilnisbak die vent.
 • anne - ane -
  04/03/2012 11:37 uur
  Nu nog dit programma in native HD gaan utizenden! Zo'n kijkcijfertopper hoort in native HD
 • Henny (Pro-Digitaal) - Eindhoven -
  04/03/2012 11:22 uur
  Linda de Mol is gewoon een echt spontane verschijning, en het format is gewoon heel erg goed. John de Mol boft echt met zo'n zus.Ik verwacht dat ze in Duitsland goed gaat scoren met 'The winner is'. Katja Schuurman is en blijft een super-aanstelster, al moet ze op d'r kop gaan staan, ze zál en moet opvallen, gewoon om misselijk van te worden.Beslist niet mijn type. Ook het format van Nick tegen Simon verveeld je al heel vlug, zo superflauw,en slechte zang, ze zetten zich zelf flink voor schut.

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar

  Om misbruik van de mogelijkheid tot reageren tegen te gaan, schakelen we binnenkort over op een inlogsysteem. Reageren wordt mogelijk ná koppeling met een social media account als Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn.


  Recent nieuws
  Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

  Doe mee en win

  *

  5X DVD MIDNIGHT SPECIAL

  Het spraakmakende Midnight Special is even bovenaards als menselijk en brengt het verhaal van vader Roy die op de vlucht slaat om zijn jonge zoon te beschermen. Totaal TV mag deze sci-fi thriller vijf keer op dvd weggeven.