1. Nieuws

  Nieuwsartikel

  • *

   Formule 1 GP Maleisië in HD op Ziggo Sport en Channel 4

   Miljoenen ogen zijn dit weekeinde gericht op Max Verstappen. De Nederlandse Formule-1 coureur, die net 19 jaar is geworden, streeft naar een podiumplaats op het circuit van Sepang in Maleisië. Ziggo Sport brengt alles in beeld, maar ook RTL TV en Channel 4 doen dit.
   30 september 2016
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   TV Drenthe moet op satelliet blijven uitzenden

   Het voornemen van RTV Drenthe om te stoppen met uitzenden via de satelliet is niet overal in goede aarde gevallen. De provincie is het oneens met het besluit van de regionale omroep om op die manier een deel van de bezuinigingen op te vangen.
   30 september 2016
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   Stoppen HBO raakt ook CanalDigitaal hard

   De stopzetting van HBO eind dit jaar raakt niet alleen KPN hard, maar juist ook CanalDigitaal waar de drie HBO-kanalen en de app deel uitmaken van het toppakket. CanalDigitaal onderzoekt momenteel de gevolgen en alternatieven.
   30 september 2016
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   ARD en ZDF gaan online met jeugdkanaal Funk

   De aankondiging van RTV Drenthe om de satellietdistributie te schrappen is niet overal in goede aarde gevallen. De regionale omroep had als enige van de regiozenders via de satelliet nog geen nieuwe overeenkomst en wil die nu ook niet om zo de bezuinigingen deels op te vangen.
   30 september 2016
   Reacties0 reactie(s)
  • *

   CanalDigitaal begint afschakeling NPO 1 en 2 in SD

   CanalDigitaal is begonnen met de allerlaatste fase van de SD-uitschakeling van NPO 1 en NPO 2 op de Astra-1 satelliet. De zenders hebben intussen loopbanden in beeld die de afschakeling aankondigen. Binnen afzienbare tijd wordt de Astra-1 transponder verlaten.
   30 september 2016
   Reacties0 reactie(s)
 1. TV-TIP Million Dollar Listing NY

  Million Dollar Listing NY
  Fox om 12:30 uur
  Luis' droomopdracht draait uit op een nachtmerrie. Fredrik werkt weer samen met zijn favoriete cliënt, maar leert dat hij zijn intuïtie nooit mag negeren. Ryan gaat naar LA om het daar te proberen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 15:10 uur
  Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

  Zappen.blog.nl