Nieuws

Overzicht

22 maart 2012

Net5 zet Gigi Ravelli en Bas Muijs aan de kant

De zender Net5 heeft nog maar net een nieuw management aangewezen gekregen of er sneuvelen twee slechtbekeken programma's. Gigi Ravelli en Bas Muijs zijn beiden aan de kant gezet.

De zender Net5 kampt net als SBS 6 al langere tijd met tegenvallende kijkcijfers. Het aantrekken van bekende gezichten zoals Gigi Ravelli heeft weinig geholpen omdat de programma's alsnog slecht bekeken werden.

Al twee shows geschrapt op Net5

De trouwshow die op zondagavonden werd gepresenteerd door voormalige GTST-soapgezicht Bas Muijs verdwijnt van het scherm op de zondagavond, maar blijkt nu ook niet meer terug te keren. De show Daten in het Donker, waarvan GTST-actrice Gigi Ravelli de presentatie op zich nam, wordt ook geschrapt en vervangen door series.

Peking Express

De show van Gigi kwam niet boven de 150.000 kijkers uit aldus de metingen van de Stichting Kijkcijfer Onderzoek, maar ook Welkom op mijn Bruiloft scoorde voor Net5 te laag voor een zondagavond. Vanaf april wordt Expeditie Robinson op het tijdsslot uitgezonden.
Geschreven door: Jan-Hein Visser
Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

 
 • Digitaal - Digitaal -
  24/03/2012 10:44 uur
  @Robin van Duuren - Driebruggen Kijk op de site van RTLNederland. Daar ergens staat een formulier om programma's op tv te krijgen. Dit programa kwam ooit op RTL. Probeer meer mensen zover te krijgen dat RTL dit programma terug wil op tv. Niet geschoten is altijd mis.
 • Robin van Duuren - Driebruggen -
  23/03/2012 22:26 uur
  Moet ik nu kijken op dinsdagavond om half 9?? Ik wil daten in het donker terug!!!
 • Eric - Geldrop -
  23/03/2012 09:07 uur
  Ze moeten eens leren dat deze 2 programma's totaal het tegenovergestelde zijn van elkaar. Denkt men nu echt werkelijk dat iemand in beide programma's geintresseerd is. Ik niet in ieder geval, als ik wil trouwen wil ik niet daten en omgekeerd. Beetje onlogisch. Wordt eens tijd dat men TV gaat maken wat de mens motiveerd om het goed te doen ipv alles kapot te maken.
 • Digitaal - Digitaal -
  22/03/2012 23:14 uur
  Wordt het voor SBS niet tijd om de zenders 24h op slot te zetten. Na die 24h gaan ze weer open onder één nieuwe naam voor alle drie. Bijvoorbeeld allemaal Vero-nica. Alle programma's opnieuw over de zenders verdelen en nieuwe programma's toevoegen. Van geen enkele serie meer dubbele afleveringen meer. Meer naar RTL en de NPO kijken hoe het moet.

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar

  Om misbruik van de mogelijkheid tot reageren tegen te gaan, schakelen we binnenkort over op een inlogsysteem. Reageren wordt mogelijk ná koppeling met een social media account als Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn.


  Recent nieuws
  Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

  Doe mee en win

  *

  5X DVD REIGN S2

  In het tweede seizoen van Reign is tienerkoningin Mary getrouwd met haar Francis. Totaal TV mag de dvd vijf keer weggeven.