Nieuws

Overzicht

22 maart 2012

Net5 zet Gigi Ravelli en Bas Muijs aan de kant

De zender Net5 heeft nog maar net een nieuw management aangewezen gekregen of er sneuvelen twee slechtbekeken programma's. Gigi Ravelli en Bas Muijs zijn beiden aan de kant gezet.

De zender Net5 kampt net als SBS 6 al langere tijd met tegenvallende kijkcijfers. Het aantrekken van bekende gezichten zoals Gigi Ravelli heeft weinig geholpen omdat de programma's alsnog slecht bekeken werden.

Al twee shows geschrapt op Net5

De trouwshow die op zondagavonden werd gepresenteerd door voormalige GTST-soapgezicht Bas Muijs verdwijnt van het scherm op de zondagavond, maar blijkt nu ook niet meer terug te keren. De show Daten in het Donker, waarvan GTST-actrice Gigi Ravelli de presentatie op zich nam, wordt ook geschrapt en vervangen door series.

Peking Express

De show van Gigi kwam niet boven de 150.000 kijkers uit aldus de metingen van de Stichting Kijkcijfer Onderzoek, maar ook Welkom op mijn Bruiloft scoorde voor Net5 te laag voor een zondagavond. Vanaf april wordt Expeditie Robinson op het tijdsslot uitgezonden.
Geschreven door: Jan-Hein Visser
Televisiegids Totaal TV: Het laatste nieuws over (digitale) tv en meer dan honderd zenders. Neem nu een abonnement!

 
 • Digitaal - Digitaal -
  24/03/2012 10:44 uur
  @Robin van Duuren - Driebruggen Kijk op de site van RTLNederland. Daar ergens staat een formulier om programma's op tv te krijgen. Dit programa kwam ooit op RTL. Probeer meer mensen zover te krijgen dat RTL dit programma terug wil op tv. Niet geschoten is altijd mis.
 • Robin van Duuren - Driebruggen -
  23/03/2012 22:26 uur
  Moet ik nu kijken op dinsdagavond om half 9?? Ik wil daten in het donker terug!!!
 • Eric - Geldrop -
  23/03/2012 09:07 uur
  Ze moeten eens leren dat deze 2 programma's totaal het tegenovergestelde zijn van elkaar. Denkt men nu echt werkelijk dat iemand in beide programma's geintresseerd is. Ik niet in ieder geval, als ik wil trouwen wil ik niet daten en omgekeerd. Beetje onlogisch. Wordt eens tijd dat men TV gaat maken wat de mens motiveerd om het goed te doen ipv alles kapot te maken.
 • Digitaal - Digitaal -
  22/03/2012 23:14 uur
  Wordt het voor SBS niet tijd om de zenders 24h op slot te zetten. Na die 24h gaan ze weer open onder één nieuwe naam voor alle drie. Bijvoorbeeld allemaal Vero-nica. Alle programma's opnieuw over de zenders verdelen en nieuwe programma's toevoegen. Van geen enkele serie meer dubbele afleveringen meer. Meer naar RTL en de NPO kijken hoe het moet.

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar  Recent nieuws

  Doe mee en win

  *

  5X BLU-RAY THE INTERN

  The Intern kent een ware sterrencast met onder anderen Oscar-winnares Anne Hathaway en tweevoudig Oscar-winnaar Robert De Niro. Wij mogen deze hartverwarmende komische film vijf keer op Blu-ray weggeven.

  Nu in Totaal TV

  CoverIn deze Totaal TV laat Morena Baccarin haar licht schijnen over haar rol in de nieuwste bioscoopfilm Deadpool. Laastgenoemde wordt aangeprezen als onconventionele, bijdehante antiheld... We geven daarnaast vijf keer de Blu-ray van The Intern en drie keer de dvd van Fortitude weg.