Nieuws

Nieuwsoverzicht

17 april 2012

RTL 4 komt met mannelijke tegenhanger Gooische Vrouwen

Televisiezender RTL 4 gaat dit najaar de tv-serie Divorce uitzenden. Dit moet de mannelijke tegenhanger van de succesvolle tv-serie Gooische Vrouwen worden. Hiernaar kijken elke aflevering miljoenen kijkers.

De hoofdrollen in de nieuwe tv-serie worden gespeeld door Dirk Zeelenberg, Jeroen Spitzenberger en Waldemar Torensta. In Divorce staat de scheiding van echtelieden en de situatie rond deze scheiding centraal.

Linda de Mol bedenkster Divorce

Net als bij de tv-serie Gooische Vrouwen is Linda de Mol de bedenkster van de tv-serie Divorce. Naast echtscheidingen staat ook nieuwe liefdes die na deze echtscheiding opbloeien centraal.

Ook vrouwelijke hoofdrollen

Naast de drie mannelijke hoofdrollen zijn er in Divorce ook vrouwelijke hoofdrollen voor Chantal Janzen en Katja Hebers.
Geschreven door: Jarco Kriek

 
 • peter ledder - naarden -
  03/08/2013 14:19 uur
  Eindelijk een tegenhanger van Gooise Vrouwen! Het zal tijd worden, wat heeft dat lang geduurd! En laat het s.v.p.een reŽl beeld zijn van de werkelijke Gooise man: geen opsmuk, geen Jack de tenniscrack of Kick de golfstick, maar de gewone man die hij is en ook nog wat fatsoen in zijn lijf heeft.Lachen mag, maar s.v.p.geen verkapte comedy, vreemd gaan of sjanspartijen. Zonder dit alles kan je ook goede TV maken, als je je vak maar verstaat! Peter Ledder,De media en de kijker(i.o.)
 • Sara Cohen - Amstelveen -
  05/05/2012 22:32 uur
  Eindelijk een tegenpool van Gooise vrouwen na Linda de Mol, naast valse karakters nu dat van mannen Jeroen Spitzen berger speelt er in. Ik vind dat Nederlandse mannen hun sex appeal moeten vergroten in deze serie. Vooral Jeroen Spitzenberger mag iets meer zijn best doen, sexy of zelfs uit de kleren. Nederlandse Christelijke & Joodse mannen zijn zo stijf. Hopenlijk heeft Jeroen ook geen vals karakter, hij mag niet bijten tijdens de sex scenes. De Afrikaanse mannen hebben meer ballen.
 • Ed - Dinxperlo -
  18/04/2012 00:18 uur
  En dat plaatsen ze natuurlijk weer voor of na zo'n show vol mislukkelingen zodat ze weer kijkers hebben... en het toch wel scoort :S
 • Weest Waakzaam - Leeuwarden -
  17/04/2012 19:29 uur
  Door deze tv-serie presenteert RTL 4 echtscheiding als amusement. In Duitsland worden de programma's van RTL wel aangeduid als "zwischen anal und banal". Ook deze tv-serie is iets tussen anaal en banaal. Deze tv-serie past goed in het streven van verschillende krachten om gezinnen te destabiliseren.
 • Ben - Eersel -
  17/04/2012 18:07 uur
  ShakerNL: Je haalt me de woorden uit de mond
 • ShakerNL - Zutphen -
  17/04/2012 14:11 uur
  Mooi, nog een programma waar ik nooit naar zal kijken.

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar  Recent nieuws

  Doe mee en win

  *

  5X VIP-PAKKET THE MAZE RUNNER

  Nadat zijn geheugen is gewist, komt Thomas in The Maze Runner terecht in een gemeenschap van jonge mannen. Als hij ontdekt dat ze gevangen zitten in een doolhof, sluit Thomas zich aan bij de runners. The Maze Runner is vanaf 25 september in de bioscoop te zien. Totaal TV mag vijf keer twee vrijkaarten en vijf filmedities van het gelijknamige boek weggeven.

  Interview

  Nu in Totaal TV

  Cover In dit nummer spreken we met hoofdrolspelers Andrew Lincoln en Norman Reedus over het vijfde seizoen van The Walking Dead. Daarnaast geven we VIP-pakketten voor de bioscoopfilm Gone Girl weg én drie keer de Blu-ray van het 3e seizoen van Homeland!