Nieuws

Overzicht

17 april 2012

RTL 4 komt met mannelijke tegenhanger Gooische Vrouwen

Televisiezender RTL 4 gaat dit najaar de tv-serie Divorce uitzenden. Dit moet de mannelijke tegenhanger van de succesvolle tv-serie Gooische Vrouwen worden. Hiernaar kijken elke aflevering miljoenen kijkers.

De hoofdrollen in de nieuwe tv-serie worden gespeeld door Dirk Zeelenberg, Jeroen Spitzenberger en Waldemar Torensta. In Divorce staat de scheiding van echtelieden en de situatie rond deze scheiding centraal.

Linda de Mol bedenkster Divorce

Net als bij de tv-serie Gooische Vrouwen is Linda de Mol de bedenkster van de tv-serie Divorce. Naast echtscheidingen staat ook nieuwe liefdes die na deze echtscheiding opbloeien centraal.

Ook vrouwelijke hoofdrollen

Naast de drie mannelijke hoofdrollen zijn er in Divorce ook vrouwelijke hoofdrollen voor Chantal Janzen en Katja Hebers.
Geschreven door: Jarco Kriek
Televisiegids Totaal TV: Het laatste nieuws over (digitale) tv en meer dan honderd zenders. Neem nu een abonnement!

 
 • peter ledder - naarden -
  03/08/2013 14:19 uur
  Eindelijk een tegenhanger van Gooise Vrouwen! Het zal tijd worden, wat heeft dat lang geduurd! En laat het s.v.p.een reël beeld zijn van de werkelijke Gooise man: geen opsmuk, geen Jack de tenniscrack of Kick de golfstick, maar de gewone man die hij is en ook nog wat fatsoen in zijn lijf heeft.Lachen mag, maar s.v.p.geen verkapte comedy, vreemd gaan of sjanspartijen. Zonder dit alles kan je ook goede TV maken, als je je vak maar verstaat! Peter Ledder,De media en de kijker(i.o.)
 • Sara Cohen - Amstelveen -
  05/05/2012 22:32 uur
  Eindelijk een tegenpool van Gooise vrouwen na Linda de Mol, naast valse karakters nu dat van mannen Jeroen Spitzen berger speelt er in. Ik vind dat Nederlandse mannen hun sex appeal moeten vergroten in deze serie. Vooral Jeroen Spitzenberger mag iets meer zijn best doen, sexy of zelfs uit de kleren. Nederlandse Christelijke & Joodse mannen zijn zo stijf. Hopenlijk heeft Jeroen ook geen vals karakter, hij mag niet bijten tijdens de sex scenes. De Afrikaanse mannen hebben meer ballen.
 • Ed - Dinxperlo -
  18/04/2012 00:18 uur
  En dat plaatsen ze natuurlijk weer voor of na zo'n show vol mislukkelingen zodat ze weer kijkers hebben... en het toch wel scoort :S
 • Weest Waakzaam - Leeuwarden -
  17/04/2012 19:29 uur
  Door deze tv-serie presenteert RTL 4 echtscheiding als amusement. In Duitsland worden de programma's van RTL wel aangeduid als "zwischen anal und banal". Ook deze tv-serie is iets tussen anaal en banaal. Deze tv-serie past goed in het streven van verschillende krachten om gezinnen te destabiliseren.
 • Ben - Eersel -
  17/04/2012 18:07 uur
  ShakerNL: Je haalt me de woorden uit de mond
 • ShakerNL - Zutphen -
  17/04/2012 14:11 uur
  Mooi, nog een programma waar ik nooit naar zal kijken.

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar  Recent nieuws

  Doe mee en win

  *

  5X2 BIOSCOOPKAARTEN NOW YOU SEE ME 2

  De 'Four Horsemen' (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan) zijn terug in een tweede breinbrekend avontuur. Totaal TV mag vijf keer twee kaarten voor Now You See Me 2 weggeven!

  Nu in Totaal TV

  CoverIn deze Totaal TV een coververhaal over het louche House of Lies, dat deze maand aan het laatste, vijfde seizoen begint. Verder spreken we Henry Schut over Studio France, het voetbalpraatprogramma waardoor 'we' toch een beetje bij het EK zijn. Tenslotte geven we tien bioscoopkaarten voor Now You See Me 2 weg!