Nieuws

Overzicht

27 april 2012

Extra tv-uitzendingen bij kampioenschap Ajax

Mocht Ajax dit weekend de landstitel in de voetbalcompetitie Eredivisie in de wacht slepen dan kunnen supporters van de Amsterdamse voetbalclub de huldiging live op televisie volgen. RTV Noord-Holland heeft dit bekend gemaakt.

De regionale omroep gaat op radio, televisie en internet extra uitzendingen verzorgen als Ajax op zondag 29 april voor de 31-ste keer de landstitel veroverd. Ajax moet dan zelf van FC Twente winnen en titelconcurrent AZ moet dan in de Rotterdamse Kuip punten morsen in het voetbalduel tegen Feyenoord.

Extra uitzendingen RTV Noord-Holland

Beide voetbalwedstrijden zijn vanaf 14.00 uur live op de radiozender van RTV Noord-Holland te volgen. Het sportprogramma N-H Sport pakt op televisie groot uit met reportages uit Enschede waar Ajax speelt, uit Rotterdam waar AZ alles in de strijd gooit om de tweede plaats te bemachtigen en vanuit Amsterdam waar de Ajax-supporters hopen op de titel. Uiteraard komen ook alle reacties en de mening van analist Ton Ojers aan bod.

Bij titel zondagavond geheel in teken Ajax

Wanneer Ajax de landstitel in de wacht weet te slepen staat de zondagavond bij RTV Noord-Holland geheel in het teken van de Amsterdamse voetbalclub. Daarbij spelen sfeerimpressies uit de Amsterdamse binnenstad en de aankomst en mogelijke huldiging van Ajax hoofdrollen.

RTV Noord-Holland niet via de satelliet

RTV Noord-Holland is bij vrijwel elke tv-aanbieder in Nederland te bekijken. In Noord-Holland kan men ook gratis via Digitenne naar de regionale omroep kijken en luisteren. Via de satelliet is RTV Noord-Holland niet meer te bekijken. CanalDigitaal-abonnees die bij deze tv-aanbieder het familiepakket afnemen kunnen wel naar de Amsterdamse lokale omroep AT5 kijken. Ook deze tv-zender besteedt uitgebreid aandacht aan de landstitel van Ajax, mocht de Amsterdamse voetbalclub deze zondag daadwerkelijk in bezit weten te krijgen. Satellietkijkers die RTV Noord-Holland willen bekijken kunnen dit via internet doen.

Geschreven door: Jarco Kriek
Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

 
 • anne - ane -
  27/04/2012 17:31 uur
  Yeo, Hier bij Ziggo gewoon weer niet te zien omdat Ziggo er een zeer eigenaardige politiek op na houdt.
 • fred rutten - op den hult -
  27/04/2012 16:13 uur
  ik ga liever op stap met een glaske oranjebitter en een lekker bitterballeke in mijn hand en mijn oranjepet op mijn kopske houdoe he
 • fred rutten - op den hult -
  27/04/2012 16:13 uur
  ik ga liever op stap met een glaske oranjebitter en een lekker bitterballeke in mijn hand en mijn oranjepet op mijn kopske houdoe he
 • g2k - nederland -
  27/04/2012 15:31 uur
  Lees voor "Satellietkijkers" die RTV Noord-Holland willen bekijken kunnen dit via internet doen" : "Satelliet- en Ziggokijkers". Sneue bedoeling bij CD en Ziggo trouwens. Een beetje tv tv leverancier levert alle regionale zenders in het basispakket ;)
 • Ruben - Amsterdam -
  27/04/2012 12:58 uur
  Klopt niet. Als AZ verliest is Ajax nog geen kampioen, alleen als AZ gelijkspeelt én Ajax wint.
 • bass - v -
  27/04/2012 12:55 uur
  En dus niet voor iedereen die Ziggo heeft. RTV Noord-Holland is bij de meeste abonnees niet meer te zien , ingeruild voor Amerikaanse abonnee tv

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar

  Om misbruik van de mogelijkheid tot reageren tegen te gaan, schakelen we binnenkort over op een inlogsysteem. Reageren wordt mogelijk ná koppeling met een social media account als Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn.


  Recent nieuws
  Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

  Doe mee en win

  *

  3X BLU-RAY KUNG FU PANDA 3

  Dit keer duikt Po’s lang vermiste vader op en reizen vader en zoon af naar een geheim pandaparadijs. Wanneer de bovennatuurlijke slechterik Kai alle kung fu meesters in China begint uit te dagen, moet Po een dorp vol vrolijke, klunzige panda’s tot een ultiem team trainen. Totaal TV mag de Blu-ray drie keer weggeven.