Nieuws

Nieuwsoverzicht

27 april 2012

Extra tv-uitzendingen bij kampioenschap Ajax

Mocht Ajax dit weekend de landstitel in de voetbalcompetitie Eredivisie in de wacht slepen dan kunnen supporters van de Amsterdamse voetbalclub de huldiging live op televisie volgen. RTV Noord-Holland heeft dit bekend gemaakt.

De regionale omroep gaat op radio, televisie en internet extra uitzendingen verzorgen als Ajax op zondag 29 april voor de 31-ste keer de landstitel veroverd. Ajax moet dan zelf van FC Twente winnen en titelconcurrent AZ moet dan in de Rotterdamse Kuip punten morsen in het voetbalduel tegen Feyenoord.

Extra uitzendingen RTV Noord-Holland

Beide voetbalwedstrijden zijn vanaf 14.00 uur live op de radiozender van RTV Noord-Holland te volgen. Het sportprogramma N-H Sport pakt op televisie groot uit met reportages uit Enschede waar Ajax speelt, uit Rotterdam waar AZ alles in de strijd gooit om de tweede plaats te bemachtigen en vanuit Amsterdam waar de Ajax-supporters hopen op de titel. Uiteraard komen ook alle reacties en de mening van analist Ton Ojers aan bod.

Bij titel zondagavond geheel in teken Ajax

Wanneer Ajax de landstitel in de wacht weet te slepen staat de zondagavond bij RTV Noord-Holland geheel in het teken van de Amsterdamse voetbalclub. Daarbij spelen sfeerimpressies uit de Amsterdamse binnenstad en de aankomst en mogelijke huldiging van Ajax hoofdrollen.

RTV Noord-Holland niet via de satelliet

RTV Noord-Holland is bij vrijwel elke tv-aanbieder in Nederland te bekijken. In Noord-Holland kan men ook gratis via Digitenne naar de regionale omroep kijken en luisteren. Via de satelliet is RTV Noord-Holland niet meer te bekijken. CanalDigitaal-abonnees die bij deze tv-aanbieder het familiepakket afnemen kunnen wel naar de Amsterdamse lokale omroep AT5 kijken. Ook deze tv-zender besteedt uitgebreid aandacht aan de landstitel van Ajax, mocht de Amsterdamse voetbalclub deze zondag daadwerkelijk in bezit weten te krijgen. Satellietkijkers die RTV Noord-Holland willen bekijken kunnen dit via internet doen.

Geschreven door: Jarco Kriek

 
  • 0
    anne - ane -
    27/04/2012 17:31 uur
    Yeo, Hier bij Ziggo gewoon weer niet te zien omdat Ziggo er een zeer eigenaardige politiek op na houdt.
  • 0
    fred rutten - op den hult -
    27/04/2012 16:13 uur
    ik ga liever op stap met een glaske oranjebitter en een lekker bitterballeke in mijn hand en mijn oranjepet op mijn kopske houdoe he
  • 0
    fred rutten - op den hult -
    27/04/2012 16:13 uur
    ik ga liever op stap met een glaske oranjebitter en een lekker bitterballeke in mijn hand en mijn oranjepet op mijn kopske houdoe he
  • 0
    g2k - nederland -
    27/04/2012 15:31 uur
    Lees voor "Satellietkijkers" die RTV Noord-Holland willen bekijken kunnen dit via internet doen" : "Satelliet- en Ziggokijkers". Sneue bedoeling bij CD en Ziggo trouwens. Een beetje tv tv leverancier levert alle regionale zenders in het basispakket ;)
  • 0
    Ruben - Amsterdam -
    27/04/2012 12:58 uur
    Klopt niet. Als AZ verliest is Ajax nog geen kampioen, alleen als AZ gelijkspeelt Ún Ajax wint.
  • 0
    bass - v -
    27/04/2012 12:55 uur
    En dus niet voor iedereen die Ziggo heeft. RTV Noord-Holland is bij de meeste abonnees niet meer te zien , ingeruild voor Amerikaanse abonnee tv

  • Reageer

    karakters nog beschikbaar    Recent nieuws

    Doe mee en win

    *

    5X2 KAARTEN GUARDIANS OF THE GALAXY

    In de bioscoopfilm Marvels Guardians of the Galaxy breidt het Marvel Filmuniversum uit tot het hele heelal. Daar wordt onverbiddelijk jacht gemaakt op de onbezonnen avonturier Peter Quill die een geheimzinnige bol heeft gestolen. Totaal TV mag vijf keer twee kaarten weggeven.

    Interview

    Nu in Totaal TV

    Cover In dit nummer spreken we onder anderen met Barry Atsma over het nieuwe programma Down voor dummies waarin de acteur drie jonge meiden met Down een aantal maanden heeft gevolgd. Daarnaast geven we bioscoopkaarten voor Guardians of the Galaxy weg!