Nieuws

Overzicht

05 juli 2012

Presentatoren starten boyband

Vier presentatoren van het digitale tv-kanaal OUTTV zijn een eigen boyband begonnen. Onder de naam OUTrageous nemen ze een plaat met zangeres Miss Brandi Russel op.

OUTrageous bestaat uit de bandleden Didier de Geest, Ian van der Putten, Thom Goderie en Max Himmelreich. Thom Goderie is naast presentator en zanger ook tot Mister Gay Nederland gekozen. De eerste single I’m Gay is vanaf 21 juli via iTunes te downloaden. OUTrageous treedt de komende weken diverse keren tijdens homofestiviteiten op.

Promotiestunt OUTTV

De stap van de presentatoren moet gezien worden als promotie voor de gay lifestyle tv-zender OUTTV. De tv-zender zegt echter dat het idee voor de boyband uit de koker van het presentatieteam zelf kwam. Ze wilden zich op een nieuwe manier profileren. Maar daarbij stellen betrokkenen wel dat men OUTTV in het dagelijkse leven een gezicht wil geven. Iets dat het idee van een promotiestunt van OUTTV meer reëel maakt.

Geschreven door: Jarco Kriek
Half jaar Totaal TV + bakken met Menno. Neem nu een abonnement!

 
 • adsl gebruiker - brunssum -
  05/07/2012 13:30 uur
  Hans_Ljouwert. De bekende opvulstreams. Dan kan je als aabieder zeggen dat je meer dan 120 zenders in een pakket hebt zetten( bijv het extra pakket). Maar hoeveel pulp daarbij zit wil je niet weten. En dan heb je nog de herhaalzenders. Tsja met zo,n zender moet je Ziggo wellicht ook zelf gaan betalen om überhaupt doorgegeven te kunnen worden. Het is heel vaak 3 keer niets..idem outtv. En hier heeft Ziggo wel ruimte voor maar de SWR,BBCONEHD,ARD/ZDFHD niet. Boos ben ik er al langer over.
 • Hans - Ljouwert -
  05/07/2012 11:52 uur
  Zou Nederland daar nu op zitten te wachten? Weet je wat ik niet snap al die muziek kanalen zoals 538 daar zie ik de hele dag een man met een micrOfoon staan waarom in hemelsnaam moet zooo,n zender op tv? Muziek moet je horen en niet iedere keer een Jan doedel in beeld hebben...
 • Gebruikert - Kwaliteitsland -
  05/07/2012 11:42 uur
  Joepie nog meer inhoudloze popmuziek, way to go!

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar  Recent nieuws

  Doe mee en win

  *

  2x VIP-PAKKET CAPTAIN AMERICA - CIVIL WAR

  In Marvel’s Captain America: Civil War zien we Steve Rogers als leider van het nieuw samengestelde Avengers team met het doel om de mensheid te beschermen. Totaal TV mag twee keer een VIP-pakket weggeven, met daarin een pet, laptop sleeve, USB-stick, koptelefoon én natuurlijk twee bioscoopkaartjes.

  Nu in Totaal TV

  CoverIn deze Totaal TV liefst vier pagina's over de meest populaire serie van dit moment: Game of Thrones. Daarnaast spraken we met Gerard Joling over de nieuwe Geer & Goor, waarin de beide heren ouderen aan een hobby gaan helpen. We geven tot slot een Bose SoundTouch 10 wireless music system weg!