Nieuws

Overzicht

15 augustus 2012

Geen eigen status WNL en Powned

Minister van Bijsterveldt maakte deze week bekend de nieuwe mediawet er snel door te willen krijgen, onder meer vanwege de omroepfusies. Powned en WNL moeten ook aansluiting zoeken.

Aspirant-omroepen WNL en PowNed hoeven niet te rekenen op een zelfstandig plekje in het publieke bestel. Dit berichtte De Telegraaf, die vooral met omroep WNL een nauwe band heeft. Minister Van Bijsterveldt blijft bij haar voornemen dat de twee nieuwkomers aansluiting moeten zoeken bij andere publieke omroepen.

WNL en Powned willen eigen status

WNL had de minister eerder om een speciale regeling gevraagd, omdat het bestel volgens de nieuwkomer moet worden opengehouden voor vernieuwing en evenwicht. Maar Van Bijsterveldt wijst het verzoek van WNL bij vorbaat af. In een tweede ronde zal de omroep aansluiting moeten zoeken bij andere omroepen. Ook nieuwkomer en aspirant-omroep Powned liet eerder al weten hier weinig voor te voelen, maar zal waarschijnlijk geen andere keuze hebben.
Geschreven door: Jan-Hein Visser
Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

 
 • FXvBislfHeJ - IulrGMFWvGyP -
  12/12/2012 19:13 uur
  a5S6ne , [url=klik]czpspeindxpt[/url], [link=klik]bfsklixgbuzp[/link], klik
 • leIcwgwxBYOS - TKmaFWDFIt -
  11/12/2012 09:08 uur
  nAyXD8 joclibhbwamv
 • fpclippoOCISvc - VmPbzgndTmcGyGnt -
  09/12/2012 09:07 uur
  2HryZW etkvtnomooxk
 • MOgSfBxjDttn - nFPRtIgiho -
  08/12/2012 09:37 uur
  Pippi #59. Je zegt: Seks voor geld is echt heel wat anders dan zin hebebn in seks Er zijn allerlei tussenvormen. Veel huwelijken komen tot stand omdat een van de partners voldoende financiele middelen heeft, en zouden anders niet tot stand zijn gekomen. En dan heeft de ene partner lang niet altijd even vaak zin in sex als de ander.Of krijgt de ene partner pas gaandeweg zin. Veel vrouwen die zich geen prostituee noemen, accepteren een cadeau of iets anders van bepaalde waarde, en doen dat alleen van iemand tot wie ze zich aangetrokken voelen en met wie ze op zichzelf best sex zouden willen. En sommige vrouwen doen dat een maand later van iemand anders. De cadeau's horen dan een beetje bij het spel dat erbij komt kijken. Sterker nog: geld en macht erotiseren zelfs. Het is een bewuste beslissing waar veel jonge meiden sowieso mee bezig zijn: leuk, of knap of rijk. Een boyfriend is meestal ok als ie aan twee van de drie voorwaarden voldoet. Zin in sex, zin in sex. Sommige vrouwen willen gewoon een kind! En sommige vrouwen willen gewoon een man, omdat ze al een kind hebebn en de vorige man is weggelopen. Die zijn dus lang niet meer zo idealistisch en kieskeurig, en dan helpt een beetje portemonnee altijd. Ook bij prostitutie beslissen veel vrouwen zelf met wie ze wel en niet meegaan. Dat wil zeggen: de meeste mannen kunnen ermee door, maar een aantal ook zeker niet. De Amsterdamse raamprostitutie is een slecht voorbeeld omdat daar ook veel gedwongen prostitutie plaatsvindt, wat dat betreft heeft de wet van 2000 ongewild veel vreselijke gevolgen gehad. Maar an sich zijn er talloze vrouwen in deze business die heel bewust beslissingen nemen. Men weegt een en ander af, en kiest er dan meestal echt zelf voor. Je kan dan zeggen, hebebn ze wel iets te kiezen? Maar datzelfde geldt voor veel huwelijken. Daar gebeurt ook niet altijd alles vrijwillig.Ik wil je meteen een goed boek aanraden: Arthur Japin een schitterend gebrek'. Over Amsterdamse prostitutie in de 18e eeuw.
 • Boris - Arnhem -
  20/08/2012 15:24 uur
  Zure rancuneuse mensen (WNL) en laag opgeleide bullies(Powned) hebben ook recht om gehoord te worden.
 • Ronald - Eindhoven -
  16/08/2012 11:08 uur
  Powned en WNL mogen van mij wel blijven. Half 8 live is een best leuk programma. Rob Stenders op 3FM nog altijd geweldig om naar te luisteren. Ik vind dat de TROS maar eens opgedoekt moet worden. Het lijkt wel of ze op tv hun zendtijd alleen maar opvullen met herhalingen en sterren.nl clips. Het ziet er allemaal zo armoedig uit. Het lijkt net of ze geen geld meer hebben. Ik snap niet dat de AVRO met de laatste tijd goede programma's met zo'n club wilt fuseren.
 • Fred - Leiden -
  15/08/2012 16:56 uur
  WNL en PowNed hebben werkelijk geen meerwaarde. We hebben de Tros al als rechtse omroep en BNN als rel-en-schopomroep. Ik hoop dat ze verdwijnen. Dat is mijn mening.
 • adsl gebruiker - brunssum -
  15/08/2012 14:39 uur
  De vraag is of deze minister dan iets vooraf heeft afgesproken hieromtrent.
 • fred - amsterdam -
  15/08/2012 14:25 uur
  David - Holwerd. Bepaal jij dat tegenwoordig of Powned niet met andere omroepen mag werken??
 • David vd heide - holwerd -
  15/08/2012 14:01 uur
  ze mogen van mij wel helemaal weg van de buis wnl en Powned mogen niet met andere omroepen werken.

 • Reageer

  karakters nog beschikbaar

  Om misbruik van de mogelijkheid tot reageren tegen te gaan, schakelen we binnenkort over op een inlogsysteem. Reageren wordt mogelijk ná koppeling met een social media account als Twitter, Facebook, Instagram of LinkedIn.


  Recent nieuws
  Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

  Doe mee en win

  *

  3X BLU-RAY MODERN FAMILY S7

  Ook het zevende seizoen van Modern Family zit vol liefde en hilariteit. Totaal TV mag de Blu-ray drie keer weggeven!