Nieuws


Gevonden resultaten op "Emmy Award":
Emmy nominatie NOS-uitzending MH17

Emmy nominatie NOS-uitzending MH17

De NOS heeft een nominatie voor de Emmy-award in de categorie nieuws ontvangen voor de verslaggeving van de dag van nationale rouw voor slachtoffers van de vliegramp van vlucht MH17.
2 reacties

HBO brengt de European Film Awards live in beeld

HBO bracht recent al de uitreiking van de Emmy Awards rechtstreeks in beeld. Ook de uitreiking van de European Film Awards worden op 7 december live uitgezonden.
1 reacties

John de Mol uit zijn dak na winnen Emmy Award The Voice

Na een eerdere twijfeling om bij de Emmy Awards-uitreiking aanwezig te zijn, ging John de Mol vannacht – volgens eigen zeggen – uit zijn dak na het winnen van de Emmy Award.
4 reacties

HBO toont uitreiking Emmy Awards live

De uitreiking van de 65-ste Emmy Awards is in Nederland live via betaalzender HBO te volgen. De belangrijkste tv-prijzen worden zondagnacht in Los Angeles uitgereikt.
2 reacties

The Voice wint in Amerika felbegeerde Emmy Award

The Voice is inmiddels in zo'n 55 landen te zien. De Amerikaanse The Voice heeft een Emmy Award gewonnen.
2 reacties

Ziggo Entertainment Experience wint Emmy Award

The Entertainment Experience heeft in Cannes tijdens de MIPTV-beurs een Emmy Award in de wacht weten te slepen. Kabelbedrijf Ziggo ondersteunde dit Nederlandse filmproject.
0 reacties

Televisiegids Totaal TV: Het laatste nieuws over (digitale) tv en meer dan honderd zenders. Neem nu een abonnement!

Ziggo Entertainment Experience in race emmy award

De Oscars zijn uitgedeeld, maar er is voor makers van series, films en andere tv-programma's een prestigieuze Emmy-award te winnen. Ziggo's Entertainment Experience is hiervoor in de race.
0 reacties

HBO nu ook bij CanalDigitaal

Na de kabel is nu ook op de satelliet de strijd om de filmabonnee begonnen. CanalDigitaal-abonnees hebben vanaf vandaag de keuze uit de betaalkanalen Film1 en HBO.
12 reacties

Homeland winnaar bij Emmy Awards

De Amerikaanse dramaserie Homeland is de grote winnaar van de Emmy Awards 2012. De belangrijkste Amerikaanse televisieprijzen werden in Los Angeles uitgereikt.
0 reacties

National Geographic Channel wint 7 Emmy Awards

Fox Channels International heeft met haar wereldwijde televisiekanaal National Geographic Channel maar liefst 7 Emmy Awards gewonnen. De afgelopen week werden de Emmy Awards voor de 32e keer uitgereikt.
0 reacties

Emmy Award voor The Phone

Tv-format The Phone van het productiebedrijf van Beau van Erven Dorens heeft een internationale Emmy Award gewonnen.
0 reacties

Emmy Award voor Sesamstraat en The Bold

Sesame Street, in het Nederlands Sesamstraat, heeft een Emmy award gekregen in haar 40-ste jaar van het bestaan. Ook The Bold won voor het eerst in haar 22 jarige bestaan de eerste nominatie!
0 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma's en providers als KPN, UPC, Tele2, Ziggo, Caiway, Glashart Media en CanalDigitaal.

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY THE KNICK

In de bijzondere dramaserie The Knick verlegt briljant chirurg John Thackery (Clive Owen in de voor een Golden Globe genomineerde rol) de grenzen van de geneeskunde in 1900 in een ziekenhuis in New York. Totaal TV geeft vijf keer de Blu-ray van het eerste seizoen weg.

Nu in Totaal TV

CoverIn deze Totaal TV spreken we onder anderen Monic Hendrickx over haar rol als Carmen in Penoza. Heeft ze de zoveelste aanslag op haar leven overleefd? Daarnaast geven we dvd's en Blu-rays van The Knick en Chasing Shadows weg!