Nieuws


Gevonden resultaten op "Emmy Award":

HBO brengt de European Film Awards live in beeld

HBO bracht recent al de uitreiking van de Emmy Awards rechtstreeks in beeld. Ook de uitreiking van de European Film Awards worden op 7 december live uitgezonden.
1 reacties

John de Mol uit zijn dak na winnen Emmy Award The Voice

Na een eerdere twijfeling om bij de Emmy Awards-uitreiking aanwezig te zijn, ging John de Mol vannacht – volgens eigen zeggen – uit zijn dak na het winnen van de Emmy Award.
4 reacties

HBO toont uitreiking Emmy Awards live

De uitreiking van de 65-ste Emmy Awards is in Nederland live via betaalzender HBO te volgen. De belangrijkste tv-prijzen worden zondagnacht in Los Angeles uitgereikt.
2 reacties

The Voice wint in Amerika felbegeerde Emmy Award

The Voice is inmiddels in zo'n 55 landen te zien. De Amerikaanse The Voice heeft een Emmy Award gewonnen.
2 reacties

Ziggo Entertainment Experience wint Emmy Award

The Entertainment Experience heeft in Cannes tijdens de MIPTV-beurs een Emmy Award in de wacht weten te slepen. Kabelbedrijf Ziggo ondersteunde dit Nederlandse filmproject.
0 reacties

Ziggo Entertainment Experience in race emmy award

De Oscars zijn uitgedeeld, maar er is voor makers van series, films en andere tv-programma's een prestigieuze Emmy-award te winnen. Ziggo's Entertainment Experience is hiervoor in de race.
0 reacties

HBO nu ook bij CanalDigitaal

Na de kabel is nu ook op de satelliet de strijd om de filmabonnee begonnen. CanalDigitaal-abonnees hebben vanaf vandaag de keuze uit de betaalkanalen Film1 en HBO.
12 reacties

Homeland winnaar bij Emmy Awards

De Amerikaanse dramaserie Homeland is de grote winnaar van de Emmy Awards 2012. De belangrijkste Amerikaanse televisieprijzen werden in Los Angeles uitgereikt.
0 reacties

National Geographic Channel wint 7 Emmy Awards

Fox Channels International heeft met haar wereldwijde televisiekanaal National Geographic Channel maar liefst 7 Emmy Awards gewonnen. De afgelopen week werden de Emmy Awards voor de 32e keer uitgereikt.
0 reacties

Emmy Award voor The Phone

Tv-format The Phone van het productiebedrijf van Beau van Erven Dorens heeft een internationale Emmy Award gewonnen.
0 reacties

Emmy Award voor Sesamstraat en The Bold

Sesame Street, in het Nederlands Sesamstraat, heeft een Emmy award gekregen in haar 40-ste jaar van het bestaan. Ook The Bold won voor het eerst in haar 22 jarige bestaan de eerste nominatie!
0 reacties

Grote Donor Show genomineerd voor Emmy

Nederland kan opnieuw een Emmy Award winnen. De Grote Donorshow (BNN) maakt kans op een internationale Emmy Award.
0 reacties

Emmy Award voor Peter R. de Vries

Peter R. de Vries heeft afgelopen nacht de Emmy Award binnengehaald voor zijn spraakmakende uitzending over de verdwijning van Natalee Holloway op Aruba.
0 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma's en providers als KPN, UPC, Tele2, Ziggo, Caiway, Glashart Media en CanalDigitaal.

Doe mee en win

*

5X EXODUS: GODS AND KINGS-PAKKET

Exodus: Gods and Kings van de bekroonde regisseur Ridley Scott (Gladiator, Prometheus) gaat over de epische strijd van één man tegen een machtig rijk. Totaal TV mag vijf keer een Exodus: God and Kings-pakket weggeven, met daarin een notitieblok én twee vrijkaartjes.

Nu in Totaal TV

CoverIn dit nummer spreken we onder anderen met Ariane Schluter vanwege haar hoofdrol in de nieuwe politieserie Noord Zuid. We geven daarnaast vijf keer de Blu-ray en een t-shirt van Into the Storm, maar ook drie VIP-pakketten van Game of Thrones weg!