Nieuws


Gevonden resultaten op "Emmy Award":
Zesde seizoen van Game of Thrones begint op HBO

Zesde seizoen van Game of Thrones begint op HBO

Het nieuwste seizoen van Game of Thrones is vrijwel gelijktijdig met de premiere in Amerika in Nederland te zien op HBO. De eerste aflevering is maandagnacht om 03.00 uur te zien.
3 reacties

Game of Thrones-trailer veertien miljoen keer bekeken

Game of Thrones-trailer veertien miljoen keer bekeken

Filmzender HBO brengt vanaf eind april het zesde seizoen van Game of Thrones. De trailer kreeg inmiddels al veertien miljoen views.
0 reacties

Game of Thrones en The Voice winnen bij Emmys

Game of Thrones en The Voice winnen bij Emmys

De Emmy Awards 2015 zijn uitgereikt. Grote winnaar was Game of Thrones, waarin ook Carice van Houten acteert. Ook John de Mol won weer een Emmy voor zijn talentenshow The Voice.
0 reacties

Emmy Awards live op FOX

Emmy Awards live op FOX

De Emmy Awards zijn in de nacht van zondag op maandag live en exclusief te zien op FOX. Voor de zender past dit binnen het streven om shows en series direct wereldwijd te brengen.
0 reacties

Emmy nominatie NOS-uitzending MH17

De NOS heeft een nominatie voor de Emmy-award in de categorie nieuws ontvangen voor de verslaggeving van de dag van nationale rouw voor slachtoffers van de vliegramp van vlucht MH17.
2 reacties

HBO brengt de European Film Awards live in beeld

HBO bracht recent al de uitreiking van de Emmy Awards rechtstreeks in beeld. Ook de uitreiking van de European Film Awards worden op 7 december live uitgezonden.
1 reacties

Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

John de Mol uit zijn dak na winnen Emmy Award The Voice

Na een eerdere twijfeling om bij de Emmy Awards-uitreiking aanwezig te zijn, ging John de Mol vannacht – volgens eigen zeggen – uit zijn dak na het winnen van de Emmy Award.
4 reacties

HBO toont uitreiking Emmy Awards live

De uitreiking van de 65-ste Emmy Awards is in Nederland live via betaalzender HBO te volgen. De belangrijkste tv-prijzen worden zondagnacht in Los Angeles uitgereikt.
2 reacties

The Voice wint in Amerika felbegeerde Emmy Award

The Voice is inmiddels in zo'n 55 landen te zien. De Amerikaanse The Voice heeft een Emmy Award gewonnen.
2 reacties

Ziggo Entertainment Experience wint Emmy Award

The Entertainment Experience heeft in Cannes tijdens de MIPTV-beurs een Emmy Award in de wacht weten te slepen. Kabelbedrijf Ziggo ondersteunde dit Nederlandse filmproject.
0 reacties

De Astrasat 1+1 Gratis Sportzomer Actieweken!

Ziggo Entertainment Experience in race emmy award

De Oscars zijn uitgedeeld, maar er is voor makers van series, films en andere tv-programma's een prestigieuze Emmy-award te winnen. Ziggo's Entertainment Experience is hiervoor in de race.
0 reacties

HBO nu ook bij CanalDigitaal

Na de kabel is nu ook op de satelliet de strijd om de filmabonnee begonnen. CanalDigitaal-abonnees hebben vanaf vandaag de keuze uit de betaalkanalen Film1 en HBO.
12 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma's en providers als KPN, Tele2, Ziggo, Caiway en CanalDigitaal.

Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

Doe mee en win

*

5X DVD REIGN S2

In het tweede seizoen van Reign is tienerkoningin Mary getrouwd met haar Francis. Totaal TV mag de dvd vijf keer weggeven.