Nieuws


Gevonden resultaten op "Microsoft":
Microsoft wil met Xbox huiskamer veroveren

Microsoft wil met Xbox huiskamer veroveren

Microsoft heeft grote plannen met haar spelconsoles Xbox 360 en Xbox One. Deze moeten in de toekomst meer dan alleen voor het spelen van games gebruikt gaan worden.
3 reacties

Google wil concurrent tv-aanbieders en Netflix worden

Google voert gesprekken met tv-bedrijven en contentaanbieders om licenties voor hun content te krijgen. Daarmee wil Google zonder tussenkomst van tv-aanbieders programma's aanbieden.
1 reacties

Films huren via Pathé Thuis bij Caiway

Caiway kondigde onlangs haar nieuwe glasvezelabonnementen aan. Daarbij maakte de aanbieder melding van de komst van een video on demand-dienst. Deze wordt door Pathé thuis geleverd.
0 reacties

Nieuwe Xbox One combineert tv en internet in spelconsole

Microsoft heeft haar nieuwe spelconsole Xbox One in de Amerikaanse stad Seattle aan de pers voorgesteld. De spelconsole wordt een Alles-in-1 media-apparaat.
2 reacties

Microsoft maakt van nieuwe Xbox tv-decoder

De nieuwe Xbox spelconsole van Microsoft krijgt volgens steeds luider wordende geruchten een integratiemogelijkheid voor gebruik van een digitale tv-decoder.
3 reacties

Extreme Sports biedt sportevenement via Xbox 360 aan

Het sportkanaal Extreme Sports Channel gaat de finale van het dertiende Simple Sessions BMX- en skateboardingkampioenschappen live via de Xbox 360 aanbieden.
1 reacties

Eredivisie Live via Philips Smart TV

Na de internettelevisieplatformen van Samsung en Xbox 360 is Eredivisie Live vanaf nu ook via Philips-televisies met Smart TV functionaliteit beschikbaar.
5 reacties

Eredivisie Live exclusief op Xbox 360

Betaalzender Eredivisie Live is vanaf nu ook via een app op de Xbox 360 beschikbaar. Via de app kan men naar samenvattingen en live voetbalwedstrijden kijken.
5 reacties

Storing Microsoft-diensten bij UPC

Een deel van de UPC-klanten ondervindt al enige dagen last van een internetstoring bij gebruik van diensten van het Amerikaanse bedrijf Microsoft. De storing doet zich ook in Ierland voor.
2 reacties

KPN maakt van RTL Gemist betaaldienst

Abonnees die bij KPN Interactieve TV afnemen, moeten volgend jaar gaan betalen voor elk programma dat men via de uitgesteld kijken-dienst RTL Gemist kijkt.
14 reacties

SBS Gemist en meer Nederlandse apps op Xbox 360

De Microsoft spelconsole Xbox 360 wordt een volwaardig internettelevisieplatform. Daarbij komen ook apps die specifiek op de Nederlandse markt gericht zijn.
3 reacties

RTL XL naar Windows 8 en Xbox 360

De uitgesteld kijken-dienst RTL XL heeft de stap naar diverse producten van Microsoft genomen. Sinds kort is RTL XL via een app op het nieuwe besturingssysteem Windows 8 beschikbaar.
6 reacties

Nederlandse televisie via Xbox 360

Microsoft gaat haar spelconsole Xbox 360 ook in Nederland inzetten voor het bekijken van tv-content. Dit inclusief het via internet live bekijken van tv-kanalen.
0 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma’s en providers als KPN, UPC, Tele2, Ziggo, Caiway, Glashart Media en CanalDigitaal.

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY 300: RISE OF AN EMPIRE

300: Rise of an Empire is het vervolg van de kaskraker uit 2007. In het nieuwe hoofdstuk van deze epische saga is de zee het overweldigende slagveld. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

Interview

Nu in Totaal TV

Cover In dit nummer spreken we onder anderen met Barry Atsma over het nieuwe programma Down voor dummies waarin de acteur drie jonge meiden met Down een aantal maanden heeft gevolgd. Daarnaast geven we bioscoopkaarten voor Guardians of the Galaxy weg!