Nieuws


Gevonden resultaten op "Microsoft":
Stoppen Skype op Smart tv is besluit Microsoft

Stoppen Skype op Smart tv is besluit Microsoft

Het stoppen van Skype op smart tv’s is geen beslissing van de fabrikanten, maar van Microsoft. Actieve gebruikers reageren teleurgesteld.
7 reacties

Google tablet Pixel C voor de kerst in Nederland te koop

Google tablet Pixel C voor de kerst in Nederland te koop

De nieuwe tablet Pixel C van Google is vanaf 8 december in Nederland in de Google Play Store te koop. De tablet is vanaf september al in Amerika verkrijgbaar.
1 reacties

Jennifer Lopez live op FOX

Jennifer Lopez live op FOX

FOX zendt maandag 23 november het gala van de American Music Awards vanuit het Microsoft Theater in Los Angeles live uit. Jennifer Lopez is hiervan dit jaar het gezicht.
0 reacties

Game of Thrones ook op spelconsole

Game of Thrones ook op spelconsole

De populaire HBO-serie Game of Thrones is binnenkort ook op de spelconsoles Xbox 360, Xbox One, Playstation 3 en Playstation 4 beschikbaar. Als videogame wel te verstaan.
3 reacties

Windows 10 zet multimedialiefhebber voor het blok

Windows 10 wordt in Nederland uitgerold. De nieuwe software is als upgrade een jaar lang gratis voor gebruikers van Windows 7 en 8.1. Ondanks veel voordelen kent Windows 10 ook nadelen.
10 reacties

Pathé Thuis eindelijk op Playstation 4

Na de eerdere komst op de second next-generation spelconsole Xbox One is de video on demand-dienst Pathé Thuis eindelijk ook op de concurrerende spelcomputer Playstation 4 beschikbaar.
0 reacties

Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

NTR strikt Bill Gates voor College Tour

NTR sluit het lopende seizoen van het tv-programma College Tour in stijl af. Op 14 november is Microsoft-oprichter Bill Gates als gast aanwezig.
0 reacties

Films van Pathé Thuis ook op Xbox One

Het video on demand-platform Pathé Thuis is nu ook via de Xbox One spelconsole beschikbaar. De app die hiervoor benodigd is, kan gratis door Xbox One-gebruikers gedownload worden.
0 reacties

Playstation TV settopbox 14 november in de winkel

Sony heeft bevestigd dat de Playstation TV settopbox vanaf 14 september in Nederlandse winkels verkrijgbaar is. De adviesprijs van de Playstation TV is €99,99.
0 reacties

DLNA-update Xbox One

Microsoft test de nieuwe firmware voor haar spelconsole Xbox One onder Xbox Live preview members. Volgende maand komt de firmware voor elke Xbox One beschikbaar.
1 reacties

De Astrasat 1+1 Gratis Sportzomer Actieweken!

Xbox One in Nederland te koop

Tien maanden na de internationale introductie is de next-gen spelconsole Xbox One vanaf 5 september ook in Nederland te koop.
3 reacties

Playstation 4 tien miljoen keer verkocht

De Sony spelconsole Playstation 4 is wereldwijd tien miljoen keer over de toonbank gegaan. Dat maakte het Japanse elektronicabedrijf tijdens de Gamescom 2014-beurs bekend.
2 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma's en providers als KPN, Tele2, Ziggo, Caiway en CanalDigitaal.

Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY EERSTE SEIZOEN VINYL

De door drugs en seks omgeven muziekbusiness in New York uit de jaren ’70, waar muziekstromen als punk, disco en hip-hop nog in de kinderschoenen staan, vormt het decor van Vinyl. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.