Nieuws


Gevonden resultaten op "Playstation":
Laatste seizoen The Killing exclusief op Netflix

Laatste seizoen The Killing exclusief op Netflix

Netflix heeft het vierde en laatste seizoen van de succesvolle dramaserie The Killing bij FOX Television Studios besteld. Hierdoor is het exclusief bij Netflix te bekijken.
6 reacties

Netflix heeft nieuw en beter uiterlijk

Netflix heeft nieuw en beter uiterlijk

Netflix heeft de vormgeving van de apps verbeterd. Het nieuwe uiterlijk van de online videodienst moet tot een nieuwe televisiebeleving bij Netflix-gebruikers leiden.
9 reacties

Playstation 4 biedt meer video on demand en live tv

Playstation 4 biedt meer video on demand en live tv

De nieuwe spelconsole Playstation 4 wordt meer dan de meest geavanceerde spelcomputer. Het biedt ook veel digitale tv-diensten als video on demand en live tv-zenders kijken.
3 reacties

Sony wordt met internettelevisie concurrent tv-aanbieders

Sony wordt met internettelevisie concurrent tv-aanbieders

De manier waarop in de toekomst naar tv-zenders wordt gekeken, gaat veranderen. Na Google en Intel heeft Sony bekendgemaakt via internet de consument een zenderaanbod te gaan aanbieden.
3 reacties

Films huren via Pathé Thuis bij Caiway

Films huren via Pathé Thuis bij Caiway

Caiway kondigde onlangs haar nieuwe glasvezelabonnementen aan. Daarbij maakte de aanbieder melding van de komst van een video on demand-dienst. Deze wordt door Pathé thuis geleverd.
0 reacties

Liever Smart TV dan settopbox in huiskamer

Liever Smart TV dan settopbox in huiskamer

Uit onderzoek van het Amerikaanse The Diffusion Group (TDG) blijkt dat de consument liever een Smart TV voor het gebruik van internettelevisie in de huiskamer heeft staan.
17 reacties

Minder aandacht Sony voor 3D

Nadat eerder Samsung bij marketingactiviteiten de focus van 3D naar connected tv verplaatste, heeft nu ook Sony laten weten minder aandacht aan de 3D-technologie te gaan besteden.
1 reacties

NOS sport app binnenkort op Sony televisie

UPDATE: Sony heeft haar eigen internettelevisieplatform Sony Entertainment Network (SEN) verder uitgebreid. Onder meer de NOS app is binnenkort via Sony televisies te gebruiken.
18 reacties

Sony schrapt tienduizend banen

Het nieuwe bedrijfsplan van Sony moet nog gepresenteerd worden, maar Japanse media weten al te melden dat de elektronicafabrikant nog dit jaar wereldwijd tienduizend banen gaat schrappen.
0 reacties

Hackers stelen bij Sony nog nooit uitgebrachte nummers Micha...

Sony ligt, net als vorig jaar, onder hackersvuur. Toen werden diverse bedrijfsonderdelen – waaronder Playstation Network – gehackt. Dit keer is de complete muziekcatalogus gestolen.
0 reacties

Video on Demand gaat in 2012 echt doorbreken

Als alle tekenen niet bedriegen gaat 2012 in Nederland een goed jaar voor Video on Demand worden. Dat heeft onderzoeksbureau GfK tijdens een bijeenkomst van iMMovator bekend gemaakt.
8 reacties

Sony Playstation Network weer door hackers aangevallen

Het Japanse elektronicaconcern Sony heeft vandaag bevestigd dat het bedrijf wederom slachteroffer van internetcriminaliteit is geworden. Hackers hebben wederom geprobeerd in het Playstation Network te infiltreren.
1 reacties

Sony weer slachtoffer van hackers

Hackers blijven het vizier op het Japanse elektronicaconcern Sony gericht houden. Sony kwam dit jaar negatief in het daglicht doordat hackers gegevens van PSN-accounts in bezit kregen.
0 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma’s en providers als KPN, UPC, Tele2, Ziggo, Caiway, Glashart Media en CanalDigitaal.

Doe mee en win

*

5X DVD EERSTE SEIZOEN ELEMENTARY

In Elementary lost een eigentijdse versie van Sherlock Holmes met zijn fenomenale observatievermogen elke moordzaak op bizarre wijze op. Totaal TV mag de dvd vijf keer weggeven.

Interview

Nu in Totaal TV

Cover Voor dit nummer spraken we met onder anderen John van den Heuvel over Ontvoerd én over Op de vlucht. Daarnaast interviewden we de drie topactrices Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton over hun nieuwe film The Other Woman.