Nieuws


Gevonden resultaten op "Queen":

Unieke documentaire Queen op 192TV

Het Nederlandse muziekkanaal 192TV zendt op zondag 23 november een bijzondere documentaire over de Britse band Queen uit. Aanleiding is de release van het nieuwe album Queen Forever.
1 reacties

Olympisch Comite laat Youtube video's verwijderen

De opening van de Olympische Spelen bevatte de nodige Britse humor. Humor die het Olympisch Internationaal Comité niet kent; zij laten alle fragmenten over de opening van Youtube verwijderen.
3 reacties

BBC maakt van openingsceremonie mooi tv-spektakel

De Britse publieke omroep BBC heeft van de openingsceremonie van de Olympische Spelen in de eigen hoofdstad Londen een fantastisch tv-spektakel gemaakt.
10 reacties

BBC-registratie Queen Jubilee niet vlekkeloos

De BBC staat bekend als kwalitatief zo'n beetje de beste omroep wereldwijd. Toch verliep niet alles vlekkeloos tijdens de registratie van de Queen Jubilee.
5 reacties

Jubileumconcert Queen Elizabeth niet in HD

UPDATE: Op sociale media als twitter en facebook zijn veel klachten van Nederlandse tv-kijkers over het geluid dat de NOS levert bij de live-registratie van het jubileumconcert van de Britse koningin Elizabeth.
46 reacties

Groots concert Britse queen op BBC

BBC Entertainment en BBC 1 (HD) doen zondag vanuit een winderig, koud en nat Londen verslag van de intocht van de Britse Queen. In het kader van de Diamond Jubilee volgt maandag een groots popconcert.
1 reacties

Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

Hackers stelen bij Sony nog nooit uitgebrachte nummers Micha...

Sony ligt, net als vorig jaar, onder hackersvuur. Toen werden diverse bedrijfsonderdelen – waaronder Playstation Network – gehackt. Dit keer is de complete muziekcatalogus gestolen.
0 reacties

Koningshuis en winterfilm scoren enorm hoog

De Elstedentocht film Hel Van 63 bij de KRO is één van de best bekeken films (met 1,941.000 kijkers) van de afgelopen jaren geworden. Een schot in de roos dus tijdens de actuele lang voorspelde 'horrorwinter' van 2012.
7 reacties

Queen met Bohemian Rhapsody weer op nummer 1 in Top 2000

De laatste week van het jaar weet Radio 2 traditiegetrouw de meeste luisteraars aan zich te binden. De reden in de jaarlijkse radiofestijn Top 2000 waarin de 2000 beste nummers van de luisteraars van Radio 2 zijn opgenomen.
11 reacties

Channel 4 maakt documentaire over Queen

De Britse zender Channel 4 maakt een vijfdelige serie over Queen Elisabeth II van het Verenigd Koninkrijk. De omroep gaat echter géén autorisatie vragen voor beelden en uitspraken van de Britse koninging.
0 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma's en providers als KPN, Tele2, Ziggo, Caiway en CanalDigitaal.

Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

Doe mee en win

*

5X DVD OUR BRAND IS CRISIS

Our Brand Is Crisis is een satirische dramafilm met in de hoofdrollen Sandra Bullock en Billy Bob Thornton. Totaal TV geeft ‘m vijf keer weg!