Nieuws


Gevonden resultaten op "The Voice of Holland":
Vierde seizoen The Voice of Holland ook succesvol

Vierde seizoen The Voice of Holland ook succesvol

Terwijl de meeste andere talentenshows minder kijkers aan zich weten te binden, blijft het kijkerspubliek van The Voice of Holland – ook met twee nieuwe coaches - vrijwel gelijk.
3 reacties

The Voice wint in Amerika felbegeerde Emmy Award

The Voice wint in Amerika felbegeerde Emmy Award

The Voice is inmiddels in zo'n 55 landen te zien. De Amerikaanse The Voice heeft een Emmy Award gewonnen.
2 reacties

Goed begin voor The Voice of Holland

Goed begin voor The Voice of Holland

Het vierde seizoen van The Voice of Holland is begonnen met bijna 2,3 miljoen kijkers. Dat heeft Stichting Kijkonderzoek (SKO) bekendgemaakt.
18 reacties

The Voice of Holland ook dit jaar niet in HD

The Voice of Holland ook dit jaar niet in HD

Het vierde seizoen van The Voice of Holland is niet in volwaardige HD-kwaliteit op RTL 4 HD te zien. Dat heeft RTL Nederland aan Totaal TV bevestigd.
25 reacties

Ilse DeLange en Ali B. in nieuw seizoen The Voice of Holland

Ilse DeLange en Ali B. in nieuw seizoen The Voice of Holland

De vierde reeks van The Voice of Holland gaat de komende weken op tv de vrijdagavond domineren. Ilse DeLange en Ali B. debuteren als coach.
3 reacties

Vierde seizoen Voice of Holland op RTL 4

Het vierde seizoen van de talentenshow The Voice of Holland is in aantocht. De eerste aflevering met de traditionele blind auditions is op 30 augustus op RTL 4 te zien.
4 reacties

Ilse de Lange nieuwe coach Voice of Holland

RTL en Talpa zoeken voor het komende seizoen van The Voice of Holland twee nieuwe coaches. Eén daarvan lijkt Ilse de Lange te zijn.
0 reacties

Sylvie en Rafael prominent in nieuw seizoen TV Kantine

Een nieuw seizoen van de TV Kantine staat op het punt te beginnen. Op de valreep hebben Sylvie en Rafael van der Vaart een prominente plaats in het tv-programma gekregen.
4 reacties

Leegloop bij The Voice of Holland

Na Nick & Simon verdwijnt ook Roel VanVelzen als coach in het vierde seizoen van de RTL 4-talentenshow The Voice of Holland. Marco Borsato en Trijntje Oosterhuis keren vooralsnog wel terug.
6 reacties

RTL kritisch over tweede scherm

Het tweede scherm wordt steeds vaker bij tv-programma’s gebruikt. Op het tweede scherm kan men discussiëren over een tv-programma, extra informatie krijgen of een mening kenbaar maken.
7 reacties

The Voice grotere tv-hit dan Big Brother

Het Talpa-format The Voice wordt in meer dan 150 landen uitgezonden. Daarmee is de talentenshow een grotere tv-hit dan Big Brother.
0 reacties

Nick & Simon stoppen met The Voice of Holland

Het Volendamse zangduo Nick & Simon stopt als coach bij de talentenshow The Voice of Holland. Beide zangers wel in hun draaiende stoel bij The Voice Kids zitten.
1 reacties

Leona Philippo is The Voice of Holland

Leona Philippo is de winnaar van het derde seizoen van The Voice of Holland geworden. De van oorsprong Canadese zangeres is de opvolgster van Iris Kroes en Ben Saunders.
8 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma’s en providers als KPN, UPC, Tele2, Ziggo, Caiway, Glashart Media en CanalDigitaal.

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY GRUDGE MATCH

Grudge Match is de met sterren gevulde film – onder anderen De Niro en Stallone – over twee rivalen, die na dertig jaar nog eenmaal de ring betreden voor een allesbeslissende wedstrijd. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

Interview

Nu in Totaal TV

Cover In dit nummer spreken we onder anderen met Barry Atsma over het nieuwe programma Down voor dummies waarin de acteur drie jonge meiden met Down een aantal maanden heeft gevolgd. Daarnaast geven we bioscoopkaarten voor Guardians of the Galaxy weg!