Nieuws


Gevonden resultaten op "Tour de France":
NPO en NOS passen uitzendingen Nederland 1 aan

NPO en NOS passen uitzendingen Nederland 1 aan

Update: Ook maandag past de publieke omroep de programmering indien noodzakelijk aan. Droomhuis gezocht op Nederland 1 vervalt maandagmiddag ten gunste van extra journaaluitzendingen.
11 reacties

Binnenkort duidelijkheid over toekomst Voetbal International

Binnenkort duidelijkheid over toekomst Voetbal International

Binnen twee weken is er duidelijkheid over de toekomst van het RTL 7-discussieprogramma Voetbal International. Er is op dit moment spanning tussen René van der Gijp en Johan Derksen.
7 reacties

NPO Politiek maakt voor NPO Sport plaats

NPO Politiek maakt voor NPO Sport plaats

Het digitale themakanaal NPO Politiek zendt tijdens het zomerreces van de Tweede Kamer niet uit. De publieke omroep gebruikt het uitzendslot voor het tijdelijke kanaal NPO Sport.
2 reacties

Tour de France via tv, radio en internet bij NOS

Tour de France via tv, radio en internet bij NOS

De NOS besteedt de komende drie weken via tv, radio en internet veel aandacht aan de Tour de France. De wielerkoers beheerst tot 27 juli het leven van de wielerliefhebber.
9 reacties

Zomer vol sport, series en muziek bij NPO

Zomer vol sport, series en muziek bij NPO

De programma’s van de Nederlandse publieke omroep (NPO) staan de komende zomer hoofdzakelijk in het teken van sport, muziek en nieuwe series.
3 reacties

Tour de France tot 2020 bij NOS

Tour de France tot 2020 bij NOS

De Tour de France, de meest prestigieuze meerdaagse wielerkoers van de wereld, blijft tot en met 2019 in Nederland bij de publieke omroep te volgen. Dat heeft de NOS bekendgemaakt.
6 reacties

NOS maakt van Politiek24 weer Sport24

De NOS wijzigt ook dit jaar tijdens het politiek zomerreces het digitale themakanaal Politiek24 in Sport24. De wijziging is bij elke tv-aanbieder van toepassing.
1 reacties

Mart Smeets succesvol met De Avondetappe

De NOS is met het tv-programma De Avondetappe ook dit jaar succesvol. Mart Smeets versloeg met gemak het dagelijks Tour de France-programma Tour du Jour dat op RTL 7 wordt uitgezonden.
5 reacties

NOS in teken van TT Assen en Tour de France

NOS Studio Sport besteedt veel aandacht aan het Nederlandse motorsportevenement TT Assen. Ook de start van de Tour de France beheerst de middaguitzending van Nederland 1.
5 reacties

192TV in teken Franstalige muziek

Het populaire Nederlandse muziekkanaal 192TV besteedt in het weekend dat de honderdste editie van de Tour de France begint veel aandacht aan Franstalige muziek.
5 reacties

Geen betaaldiensten bij NOS

De NOS gaat via internet en de beschikbare apps voor tablets en smartphones in de toekomst geen betaaldiensten aanbieden. Al het content blijft gratis voor de gebruiker beschikbaar.
0 reacties

Eurosport ook tijdens Tour de France wielerzender

Eurosport pakt tijdens de komende Tour de France met haar verslaggeving als nooit tevoren uit. Het is de honderdste keer dat de Ronde van Frankrijk georganiseerd wordt.
3 reacties

Jubileumeditie Tour de France multimediaal bij NOS

De honderdste editie van het wielrenevenement Tour de France is bij de NOS via tv, radio, internet, mobiel en internettelevisie te volgen.
5 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma’s en providers als KPN, UPC, Tele2, Ziggo, Caiway, Glashart Media en CanalDigitaal.

Doe mee en win

*

5X VIP-PAKKET CAPTAIN AMERICA: THE WINTER SOLDIER

Wanneer een S.H.I.E.L.D.-collega wordt aangevallen, raakt Captain America verwikkeld in een web van intriges dat de wereld in gevaar dreigt te brengen. The Winter Soldier is vanaf 13 augustus beschikbaar op dvd, Blu-ray en Blu-ray 3D: Totaal TV geeft vijf keer een VIP-pakket weg!

Interview

Nu in Totaal TV

Cover In dit nummer spreken we onder anderen met Barry Atsma over het nieuwe programma Down voor dummies waarin de acteur drie jonge meiden met Down een aantal maanden heeft gevolgd. Daarnaast geven we bioscoopkaarten voor Guardians of the Galaxy weg!