Nieuws


Gevonden resultaten op "Travel":
Food Network en Fine Living vieren uitbreiding bij Ziggo

Food Network en Fine Living vieren uitbreiding bij Ziggo

De Scripps Networks Interactive-kanalen Food Network en Fine Living zijn vanaf 1 juli bij Ziggo te bekijken.
20 reacties

Ziggo breidt Replay TV uit

Ziggo breidt Replay TV uit

Ziggo wijzigt op 1 juli niet alleen het lineaire zenderaanbod. Het breidt ook het aantal zenders van de online uitgesteld kijken-dienst Replay TV verder uit.
2 reacties

Reiszender Marco Polo TV in Ultra HD op Astra1-satelliet

Reiszender Marco Polo TV in Ultra HD op Astra1-satelliet

Enkele reisprogramma’s van de Duitse tv-zender Marco Polo TV zijn de komende weken in Ultra HD via de Astra1-satelliet te bekijken.
0 reacties

Travel Channel voor alle KPN-klanten

Travel Channel voor alle KPN-klanten

Net als haar grote concurrent Ziggo zet ook KPN maandelijks een zender uit het aanvullende aanbod ter kennismaking in de etalage. In september is dit het themakanaal Travel Channel.
3 reacties

CanalDigitaal vernieuwt zenderlijst

CanalDigitaal vernieuwt zenderlijst

CanalDigitaal biedt sinds vandaag een nieuwe fastscanzenderlijst via de Astra1- en Astra3-satelliet aan. Naast de komst van Fine Living HD is ook 't ongecodeerde zenderaanbod aangepast.
8 reacties

CanalDigitaal breidt HD-aanbod uit

CanalDigitaal breidt HD-aanbod uit

M7 Group breidt het HD-aanbod bij de aanbieders CanalDigitaal en TV Vlaanderen uit. De SD-verspreiding van Fine Living is opgewaardeerd naar HD-kwaliteit.
7 reacties

Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

Klantverlies Ziggo na fusie UPC

Het samengaan van Ziggo en UPC heeft het fusiebedrijf Ziggo klanten gekost. Dat heeft Ziggo in een periodiek overleg met belangenvereniging COAX gezegd.
20 reacties

CanalDigitaal vernieuwt zenderlijst

CanalDigitaal heeft klanten een nieuwe geforceerde fastscanzenderlijst via de satelliet gestuurd. Deze wordt bij ondersteunende HD-satellietontvangers automatisch geïnstalleerd.
14 reacties

Nieuwe zenderlijsten bij CanalDigitaal en TV Vlaanderen

De komst van nieuwe zenders en enkele zenderwijzigingen zorgen ervoor dat CanalDigitaal en TV Vlaanderen nieuwe fastscanzenderlijsten hebben uitgebracht.
8 reacties

Nautical HD exclusief bij CanalDigitaal

Het watersportkanaal Nautical HD wordt op 21 april aan het zenderaanbod van CanalDigitaal toegevoegd. Het HD-kanaal is vooralsnog in Nederland alleen bij CanalDigitaal te bekijken.
27 reacties

De Astrasat 1+1 Gratis Sportzomer Actieweken!

UPC en Ziggo nu samen als Ziggo verder

De twee kabelbedrijven UPC en Ziggo zijn één geworden en gaan onder de naam Ziggo verder. Hierdoor is de naam UPC in Nederland op consumentenniveau verdwenen.
7 reacties

Storingen Ziggo zorgen voor klachten bij Consumentenbond

De Consumentenbond heeft aan de bel getrokken nadat het duizenden klachten over kabelbedrijf Ziggo heeft ontvangen. Veel mensen klagen over beeldstoring.
18 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma's en providers als KPN, Tele2, Ziggo, Caiway en CanalDigitaal.

Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne