Nieuws


Gevonden resultaten op "Viacom":
MTV komt met OTT online streamingdienst

MTV komt met OTT online streamingdienst

Mobiele aanbieders krijgen de mogelijkheid om Over The Top (OTT) on demand-diensten van muziekzender MTV aan klanten te leveren. Hiervoor heeft MTV twee apps uitgebracht.
1 reacties

Paramount Channel slaat in Europa vleugels verder uit

Paramount Channel slaat in Europa vleugels verder uit

Paramount Channel heeft nieuwe licenties aangevraagd om uit te zenden in Europa. De zender komt uit de stal van Viacom international. Vooralsnog komt er geen Nederlandse versie.
4 reacties

Viacom kanaal Spike wordt wereldwijd uitgerold

Viacom kanaal Spike wordt wereldwijd uitgerold

Viacom wil haar Amerikaanse kanaal Spike wereldwijd gaan uitrollen en omvormen tot een toonaangevend merk. De zender begint bij de Britse markt.
1 reacties

Viacom koopt Britse zenders Channel 5

Viacom koopt Britse zenders Channel 5

Het Amerikaanse mediabedrijf Viacom is voor meer dan vijfhonderd miljoen euro eigenaar van de Britse zendergroep Channel 5 geworden.
0 reacties

MTV Live HD stopt op satelliet maar blijft op de kabel

MTV Live HD stopt op satelliet maar blijft op de kabel

Het HD-kanaal MTV Live HD stopt definitief met de satellietverspreiding op de Astra1-satelliet. De zender blijft vooralsnog wel bij enkele Nederlandse kabelbedrijven te zien.
5 reacties

Viacom rolt Comedy Central verder uit

Viacom International vervangt in steeds meer landen muziekzenders deels door Comedy Central. Ook in Duitsland staat dit nu te gebeuren. Viva TV wordt in de avonduren Comedy Central.
2 reacties

Televisiegids Totaal TV: Het laatste nieuws over (digitale) tv en meer dan honderd zenders. Neem nu een abonnement!

Meer HD en zenderaanpassing bij UPC

UPC heeft het HD-zenderaanbod tot 51 zenders uitgebreid en is hiermee de aanbieder met de meeste HD-zenders. Ook hebben er andere zenderaanpassingen plaatsgevonden.
34 reacties

UPC wijzigt zenderaanbod op 3 juni

Na relatief lange tijd van stabiliteit wijzigt UPC op 3 juni het digitale zenderaanbod. Het gaat hierbij om wijzigingen bij de digitale tv-abonnementen Starter en Royaal.
13 reacties

1 april-grap zet gebouw Utopia bijna in brand

Het Utopia-project van John de Mol is niet geheel zonder risico's. Een 1 april-grap blijkt dermate ver te zijn gegaan, dat het gebouw waar de kandidaten verblijven bijna vlam vatte.
8 reacties

Viacom komt met 24Kitten

(update) Viacom International Media Networks heeft bekend gemaakt met een nieuwe tv-zender met de naam 24Kitten te komen.
6 reacties

MTV Live HD blijft bij Ziggo

De HD-zender MTV Live HD blijft in het zenderaanbod van kabelaar Ziggo. Ook andere Nederlandse tv-aanbieders kunnen het HD-muziekkanaal blijven uitzenden.
9 reacties

Kijkcijfers online video binnenkort ook gemeten

Een nieuwe ontwikkeling die de kijkcijfers van televisiezenders gaat aanvullen, is op komst. SKO gaat met grote partijen het gebruik van online video nauwkeurig meten.
2 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma's en providers als KPN, UPC, Tele2, Ziggo, Caiway, Glashart Media en CanalDigitaal.

Nu in Totaal TV

CoverKate Mara, vooral bekend van House of Cards, heeft vliegensvlug een nieuwe acteerklus te pakken: ze is - mét superkrachten - te zien in de nieuwste Fantastic Four. Ze vindt het super om onzichtbaar te kunnen zijn, de rest van haar indrukken lees je in de nieuwste Totaal TV!