Nieuws


Gevonden resultaten op "Viacom":
Kickboksgala GLORY live op Spike

Kickboksgala GLORY live op Spike

Het in Amsterdam georganiseerde kickboksgala GLORY is op vrijdag 4 december live op tv-zender Spike te zien. De uitzending begint om 22.00 uur.
3 reacties

Ziggo zet MTV Live in etalage tijdens MTV Music Awards

Ziggo zet MTV Live in etalage tijdens MTV Music Awards

Het kanaal MTV Live HD is in oktober door alle Ziggo-klanten te bekijken. Zo kan men op 25 oktober de uitzending van de MTV Music Awards live bekijken.
5 reacties

TMF definitief ten grave gedragen

TMF definitief ten grave gedragen

Niet alleen JIM TV, maar ook TMF stopt eind dit jaar met haar uitzendingen in België. Viacom vervangt TMF op veler verzoek compleet door Comedy Central. Op 1 november valt het doek.
6 reacties

Spike TV begonnen in Nederland en België

Spike TV begonnen in Nederland en België

Spike TV is in Nederland en Vlaanderen begonnen met uitzenden in de avond en nacht op het kanaal van Nickelodeon. Teennick en de series daarop zijn daardoor niet meer te zien.
39 reacties

Lineaire tv ook bij jongeren populair

Lineaire tv ook bij jongeren populair

Uit een onderzoek van BrandDeli dat in opdracht van Viacom International Media Networks is gedaan, blijkt dat lineaire tv ook bij jongeren nog een centrale rol speelt.
6 reacties

Spike TV begint 1 oktober in Nederland

Spike TV begint 1 oktober in Nederland

Nederland krijgt er op 1 oktober weer een nieuwe tv-zender bij. Het Amerikaanse mediabedrijf Viacom brengt Spike TV naar Nederland. De zender gaat het kanaalslot met Nickelodeon delen.
116 reacties

Televisiegids Totaal TV: Het laatste nieuws over (digitale) tv en meer dan honderd zenders. Neem nu een abonnement!

Meer aanbieders investeren in tv-zenders

Meer aanbieders investeren in tv-zenders

De veranderende manier van mediaconsumptie – waarbij steeds meer direct via internet naar tv-zenders wordt gekeken – noopt aanbieders tot een gewijzigde toekomststrategie.
1 reacties

MTV zet zich in tegen gehoorschade jongeren

MTV zet zich in tegen gehoorschade jongeren

MTV heeft tijdens de MTV Presents Lost Frequencies showcase, de MTV Soundkeepr geïntroduceerd. De muziekzender wil met de nieuwe oordopjes gehoorschade bij jongeren voorkomen.
3 reacties

MTV komt met OTT online streamingdienst

MTV komt met OTT online streamingdienst

Mobiele aanbieders krijgen de mogelijkheid om Over The Top (OTT) on demand-diensten van muziekzender MTV aan klanten te leveren. Hiervoor heeft MTV twee apps uitgebracht.
1 reacties

Paramount Channel slaat in Europa vleugels verder uit

Paramount Channel heeft nieuwe licenties aangevraagd om uit te zenden in Europa. De zender komt uit de stal van Viacom international. Vooralsnog komt er geen Nederlandse versie.
4 reacties

Viacom kanaal Spike wordt wereldwijd uitgerold

Viacom wil haar Amerikaanse kanaal Spike wereldwijd gaan uitrollen en omvormen tot een toonaangevend merk. De zender begint bij de Britse markt.
1 reacties

Viacom koopt Britse zenders Channel 5

Het Amerikaanse mediabedrijf Viacom is voor meer dan vijfhonderd miljoen euro eigenaar van de Britse zendergroep Channel 5 geworden.
0 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma's en providers als KPN, Tele2, Ziggo, Caiway en CanalDigitaal.

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY THE HOBBIT: THE BATTLE OF THE FIVE ARMIES

Het einde van het epische avontuur is nabij. Fans van Midden-Aarde worden nog eenmaal ondergedompeld in de magische Hobbit-wereld. Totaal TV mag de Blu-ray van The Hobbit: The Battle of the Five Armies vijf keer weggeven.

Nu in Totaal TV

CoverVoor deze Totaal TV spraken we onder anderen met Kees van der Spek, de 51-jarige presentator die in het nieuwe SBS6-programma Graf zonder naam anonieme graven induikt. Het coververhaal gaat over evergreen Bones, dat in Amerika zojuist aan het alweer elfde seizoen is begonnen. Daarnaast geven we dvd's en Blu-rays van Dokter Tinus en The Hobbit weg!