Nieuws


Gevonden resultaten op "Xbox":
Nieuw kanaal FOX Sports niet bij UPC

Nieuw kanaal FOX Sports niet bij UPC

Het nieuwe online betaalkanaal FOX Sports International 6 is voorlopig niet voor UPC-klanten te bekijken. UPC-mediawoordvoerder Ronald Sutmuller heeft dit aan Totaal TV bevestigd.
4 reacties

Microsoft wil met Xbox huiskamer veroveren

Microsoft wil met Xbox huiskamer veroveren

Microsoft heeft grote plannen met haar spelconsoles Xbox 360 en Xbox One. Deze moeten in de toekomst meer dan alleen voor het spelen van games gebruikt gaan worden.
3 reacties

KPN Interactieve TV ook via Xbox 360

KPN Interactieve TV ook via Xbox 360

KPN-klanten die via Interactieve TV naar tv kijken, kunnen dit vanaf nu ook via de Xbox 360 spelconsole doen. De speciale app hiervoor is direct via de spelconsole beschikbaar.
41 reacties

Google wil concurrent tv-aanbieders en Netflix worden

Google wil concurrent tv-aanbieders en Netflix worden

Google voert gesprekken met tv-bedrijven en contentaanbieders om licenties voor hun content te krijgen. Daarmee wil Google zonder tussenkomst van tv-aanbieders programma's aanbieden.
1 reacties

Films huren via Pathé Thuis bij Caiway

Films huren via Pathé Thuis bij Caiway

Caiway kondigde onlangs haar nieuwe glasvezelabonnementen aan. Daarbij maakte de aanbieder melding van de komst van een video on demand-dienst. Deze wordt door Pathé thuis geleverd.
0 reacties

Nieuwe Xbox One combineert tv en internet in spelconsole

Nieuwe Xbox One combineert tv en internet in spelconsole

Microsoft heeft haar nieuwe spelconsole Xbox One in de Amerikaanse stad Seattle aan de pers voorgesteld. De spelconsole wordt een Alles-in-1 media-apparaat.
2 reacties

Programma's RTL Telekids niet meer bij KPN

Programma's RTL Telekids niet meer bij KPN

KPN mag van RTL Nederland niet langer tv-programma’s van RTL Telekids via haar video on demand-diensten aanbieden. Het mediabedrijf zegt dat KPN hiervoor geen overeenkomst heeft.
1 reacties

Liever Smart TV dan settopbox in huiskamer

Liever Smart TV dan settopbox in huiskamer

Uit onderzoek van het Amerikaanse The Diffusion Group (TDG) blijkt dat de consument liever een Smart TV voor het gebruik van internettelevisie in de huiskamer heeft staan.
17 reacties

Microsoft maakt van nieuwe Xbox tv-decoder

De nieuwe Xbox spelconsole van Microsoft krijgt volgens steeds luider wordende geruchten een integratiemogelijkheid voor gebruik van een digitale tv-decoder.
3 reacties

Extreme Sports biedt sportevenement via Xbox 360 aan

Het sportkanaal Extreme Sports Channel gaat de finale van het dertiende Simple Sessions BMX- en skateboardingkampioenschappen live via de Xbox 360 aanbieden.
1 reacties

Filmdienst Pathé Thuis na Smart TV nu ook op iPad

De video on demand-filmdienst Pathé Thuis is nu ook op de iPad-tablet van fabrikant Apple beschikbaar. Via Pathé Thuis kan men digitaal een film huren.
0 reacties

Eredivisie Live via Philips Smart TV

Na de internettelevisieplatformen van Samsung en Xbox 360 is Eredivisie Live vanaf nu ook via Philips-televisies met Smart TV functionaliteit beschikbaar.
5 reacties

Eredivisie Live exclusief op Xbox 360

Betaalzender Eredivisie Live is vanaf nu ook via een app op de Xbox 360 beschikbaar. Via de app kan men naar samenvattingen en live voetbalwedstrijden kijken.
5 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma’s en providers als KPN, UPC, Tele2, Ziggo, Caiway, Glashart Media en CanalDigitaal.

Doe mee en win

*

5X BLU-RAY THE SECRET LIFE OF WALTER MITTY

Voor Walter Mitty, een dagdromer die aan zijn anonieme bestaan ontsnapt door in een fantasiewereld te verdwijnen, is het moment aangekomen dat hij zijn eigen lot gaat bepalen. De dvd en Blu-ray van The Secret Life of Walter Mitty zijn vanaf 30 april te koop: Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

Interview

Nu in Totaal TV

Cover Voor dit nummer spraken we met onder anderen John van den Heuvel over Ontvoerd én over Op de vlucht. Daarnaast interviewden we de drie topactrices Cameron Diaz, Leslie Mann en Kate Upton over hun nieuwe film The Other Woman.