Nieuws


Gevonden resultaten op "concurrentie":
Bang en Olufsen redt het niet zelfstandig

Bang en Olufsen redt het niet zelfstandig

Bang & Olufsen is op zoek naar een koper. Het Deense bedrijf stopt met het zelf produceren van tv-toestellen en wil zich alleen bezighouden met design.
0 reacties

Fusie Ziggo en Vodafone slecht voor consument

Fusie Ziggo en Vodafone slecht voor consument

De voorgenomen samenvoeging van Ziggo en Vodafone is slecht voor Nederlandse consumenten. Dat is tenminste de conclusie van een onderzoek van Conclusr Research.
19 reacties

'Kabel open na fusie Ziggo en Vodafone'

'Kabel open na fusie Ziggo en Vodafone'

Minister Henk Kamp van Economische Zaken ziet mogelijkheden voor het openbreken van het kabelnetwerk van Ziggo nu het kabelbedrijf een fusie met Vodafone nastreeft.
14 reacties

Forse abonneegroei KPN Interactieve TV

Forse abonneegroei KPN Interactieve TV

KPN heeft 2015 afgesloten met een forse groei van het aantal klanten die het tv-product Interactieve TV afnemen. Het telecombedrijf zag het aantal klanten met 265.000 stijgen.
8 reacties

Vodafone wil schadevergoeding voor Alles-in-1 van KPN

Vodafone wil schadevergoeding voor Alles-in-1 van KPN

Vodafone claimt 115 miljoen schadevergoeding van KPN. Vodafone vindt dat KPN de uitrol van vaste diensten via KPN-netwerken ernstig heeft vertraagd.
12 reacties

Minister Kamp wil concurrentie op kabelnetwerk Ziggo

Minister Kamp wil concurrentie op kabelnetwerk Ziggo

Het kabelnetwerk van Ziggo moet worden opengebroken zodat concurrenten via dit netwerk diensten kunnen aanbieden. Minister Henk Kamp gaat hier in Europa voor pleiten.
0 reacties

Superactie: 1 jaar Totaal TV 69,- + gratis Weber BBQ. Neem nu een abonnement!

Europese innovatieprijs voor allerkleinste kabelaar

Europese innovatieprijs voor allerkleinste kabelaar

Niet een landelijke kabelaar, maar Cai Harderwijk, één van de kleinste in ons land, heeft de Broadband Europe Award 2015 gewonnen. De prijs is in de categorie openheid en concurrentie.
1 reacties

Ziggo-eigenaar test DOCSIS 3.1

Liberty Global – het moederbedrijf van Ziggo – test op dit moment achter de schermen met de nieuwe kabelinternettechniek DOCSIS 3.1. Begint 2016 wordt de eerste gebruikerstest verwacht.
8 reacties

Mogelijk concurrentie op Ziggo-netwerk

De Autoriteit Consument & Markt (ACM) onderzoekt de mogelijkheid voor gereguleerde toegang tot kabelnetwerken op langere termijn.
18 reacties

Dekker in gesprek met hoofdredacteuren over NPO

Een groot aantal hoofdredacteuren dringt er bij staatssecretaris Dekker (Media) op aan de in hun ogen oneerlijke concurrentie door de NPO te stoppen. Dekker heeft een gesprek beloofd.
2 reacties

De Astrasat 1+1 Gratis Sportzomer Actieweken!

Online elektronicawinkels verdacht van prijsafspraken

Inspecteurs van de Europese Commissie hebben eerder deze maand invallen gedaan bij diverse bedrijven die elektronische goederen online verkopen. Deze worden verdacht van prijsafspraken.
0 reacties

KPN troeft Ziggo af met Disney HD-zenders

De onderlinge concurrentiestrijd tussen KPN en Ziggo lijkt steeds heviger te worden. Beide bedrijven troeven elkaar met nieuwe zenders en diensten af.
27 reacties
De website van Totaal TV is dé plek om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen rondom digitale televisie. Totaaltv.nl brengt actueel nieuws over zenders, producenten en programma's en providers als KPN, Tele2, Ziggo, Caiway en CanalDigitaal.

Xsarius 's Werelds beste en meest compacte vol-automatische vlakantenne

Doe mee en win

*

3X BLU-RAY KUNG FU PANDA 3

Dit keer duikt Po’s lang vermiste vader op en reizen vader en zoon af naar een geheim pandaparadijs. Wanneer de bovennatuurlijke slechterik Kai alle kung fu meesters in China begint uit te dagen, moet Po een dorp vol vrolijke, klunzige panda’s tot een ultiem team trainen. Totaal TV mag de Blu-ray drie keer weggeven.