1. Nieuws

    Actuele Warner Bros-films bij Interactieve TV van KPN

    Actuele films van de Warner Bros-studio zijn van af nu beschikbaar via de Video-on-Demand dienst van Interactieve TV van KPN.
    Jarco Kriek
    19 november 2007
    comments 0
    Actuele Warner Bros-films bij Interactieve TV van KPN
    Actuele films van de studio Warner Bros zijn van af nu beschikbaar via de Video-on-Demand dienst FilmDirect van het IPTV-platform Interactieve TV van KPN.

    De films van Warner Bros komen op hetzelfde moment beschikbaar voor abonnees van Interactieve TV van KPN (voorheen Mine) als voor bezoekers van een videotheek of kopers van de DVD. Dit najaar zullen bijvoorbeeld 'Ocean 13' en 'Unaccompanied Minors' te zien zijn.
     
    Het grote voordeel is dat filmliefhebbers dus niet meer de deur uit hoeven voor het huren van de film en ook nooit meer het risico lopen dat films te laat worden geretourneerd. Bij Interactieve TV van KPN is immers de film automatisch voor 24 uur onbeperkt beschikbaar. De prijs is ongeveer gelijk aan de prijzen bij de videotheek, namelijk 4,99 euro voor een recente film.

    FilmDirect is beschikbaar voor elke abonnee van het basispakket van Interactieve TV van KPN. Naast de 50 televisie- en 75 radiozenders hebben deze nu de keus uit een filmbibliotheek van meer dan 350 speelfilms.
    Warner BrosFilmDirectIPTVKPNInteractieve TV

    Reacties

  1. TV-TIP Schaatsen: Wereldbeker Erfurt

    Schaatsen: Wereldbeker Erfurt
    NPO 1 om 16:00 uur
    Lotte van Beek was goed op de Olympische Spelen in Sotsji. Ze haalde brons op de 1.500 meter en goud op de ploegenachtervolging. Daarna ging het door een zware blessure jarenlang minder. Maar zie daar, in een Olympisch jaar is Lotte weer helemaal terug. Goed pieken is ook een kunst. In Erfurt schaatst zij haar favoriete 1.500 meter.

    Doe mee en win!

    • *

      1x Philips Blender + old scool milkshakeglas

      Travel Channel zendt vanaf 27 januari Man V. Food uit, waarin acteur, foodie en veteraan uit de restaurantindustrie Casey Webb uitdagingen aangaat. Zoals de Belt Buster Challenge, waarvoor hij in slechts 20 minuten een hamburger van 1 kg, 1,4 kg nachos, aardappelkroketjes en een milkshake van 340 ml moet wegwerken. Totaal TV mag een Philips Blender + old scool milkshakeglas weggeven.

    TV-TIP Louis Theroux: By Reason of Insanity

    Louis Theroux: By Reason of Insanity
    NPO 3 om 20:25 uur
    Hoe gaat de maatschappij om met mensen die misdrijven hebben gepleegd, soms met extreem geweld, terwijl ze lijden aan een ernstige psychiatrische stoornis? Louis Theroux gaat op onderzoek uit.