1. Nieuws

  Ajax – Barcelona op NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1

  De Champions League-wedstrijd Ajax – Barcelona is woensdag 5 november live via tv, radio en internet te volgen. NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1 besteden aandacht aan de voetbalwedstrijd.
  Jarco Kriek
  5 november 2014
  comments 1
  Ajax – Barcelona op NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1

  De Champions League-wedstrijd Ajax – Barcelona is woensdag 5 november live via tv, radio en internet te volgen. NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1 besteden aandacht aan de voetbalwedstrijd.

  Op Sport1 zijn naast Ajax – Barcelona ook alle andere Champions League-wedstrijden te bekijken. Sport1 is via de decoder van de tv-aanbieder en overal in Nederland via internet met de Sport1 GO-app te bekijken. De betaalzender heeft de uitzendrechten van de Champions League achter de betaalmuur in bezit. Het zendt alle wedstrijden uit de meest prestigieuze Europese voetbalcompetitie uit.

  CHAMPIONS LEAGUE BIJ PUBLIEKE OMROEP

  De Champions League is dit jaar nog bij de publieke omroep te zien. Door bezuinigingen bij de publieke omroep wordt de lopende uitzendrechtenovereenkomst voor het open net niet meer verlengd. Het is nog onbekend op welke open net-zender de Champions League volgend jaar te zien is. Ajax – Barcelona is inclusief voorbeschouwing op NPO 3 te zien. De uitzending begint om 20.15 uur. De aftrap is om 20.45 uur. Het commentaar is in handen van Jeroen Elshoff. Presentator Henry Schut ontvangt de analisten Youri Mulder en Bert van Marwijk. Op NPO Radio 1 is er een extra lange uitzending van NOS langs de lijn. Die begint om 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur. Het radiocommentaar bij de voetbalwedstrijd wordt door Frank Wielaard en Arman Avsaroglu verzorgd.

  AjaxBarcelonaAmsterdamArenAChampions LeaguevoetbalNPO3NPO 3NPO Radio 1NOSStudio SportLangs de lijnuitzendrechtenSport1

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Dark Knight

  The Dark Knight
  Veronica om 20:30 uur
  Met de hulp van luitenant Jim Gordon (Gary Oldman) en openbaar aanklager Harvey Dent (Aaron Eckhart) wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Het drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen al snel ten prooi aan een opkomend meesterbrein, The Joker (Heath Ledger). Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt The Dark Knight steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.

  Zappen.blog.nl