1. Nieuws

  Ajax – Barcelona op NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1

  De Champions League-wedstrijd Ajax – Barcelona is woensdag 5 november live via tv, radio en internet te volgen. NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1 besteden aandacht aan de voetbalwedstrijd.
  Jarco Kriek
  5 november 2014
  comments 1
  Ajax – Barcelona op NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1

  De Champions League-wedstrijd Ajax – Barcelona is woensdag 5 november live via tv, radio en internet te volgen. NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1 besteden aandacht aan de voetbalwedstrijd.

  Op Sport1 zijn naast Ajax – Barcelona ook alle andere Champions League-wedstrijden te bekijken. Sport1 is via de decoder van de tv-aanbieder en overal in Nederland via internet met de Sport1 GO-app te bekijken. De betaalzender heeft de uitzendrechten van de Champions League achter de betaalmuur in bezit. Het zendt alle wedstrijden uit de meest prestigieuze Europese voetbalcompetitie uit.

  CHAMPIONS LEAGUE BIJ PUBLIEKE OMROEP

  De Champions League is dit jaar nog bij de publieke omroep te zien. Door bezuinigingen bij de publieke omroep wordt de lopende uitzendrechtenovereenkomst voor het open net niet meer verlengd. Het is nog onbekend op welke open net-zender de Champions League volgend jaar te zien is. Ajax – Barcelona is inclusief voorbeschouwing op NPO 3 te zien. De uitzending begint om 20.15 uur. De aftrap is om 20.45 uur. Het commentaar is in handen van Jeroen Elshoff. Presentator Henry Schut ontvangt de analisten Youri Mulder en Bert van Marwijk. Op NPO Radio 1 is er een extra lange uitzending van NOS langs de lijn. Die begint om 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur. Het radiocommentaar bij de voetbalwedstrijd wordt door Frank Wielaard en Arman Avsaroglu verzorgd.

  AjaxBarcelonaAmsterdamArenAChampions LeaguevoetbalNPO3NPO 3NPO Radio 1NOSStudio SportLangs de lijnuitzendrechtenSport1

  Reacties

 1. TV-TIP Chicago

  Chicago
  RTL 8 om 20:31 uur
  Velma Kelly (Jones) is de ster van The Cotton Club tot ze haar vent met haar zus betrapt en ze allebei vermoord. Roxie Hart (Zelweger) is een onbeduidend blondje in een saai huwelijk tot ze haar minnaar doodschiet. Velma en Roxie draaien de bak in en huren advocaat Billy Flynn (Gere) om ze daar uit te halen. Dat leidt tot een fikse concurrentiestrijd achter de tralies.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Red Dragon

  Red Dragon
  Net5 om 23:10 uur
  Jaren geleden is het FBI-agent Will Graham (Edward Norton) gelukt om Hannibal Lecter (Anthony Hopkins) te ontmaskeren en te overmeesteren. Daarbij raakte hij gewond en ervan vertuigd dat er belangrijkere dingen in het leven zijn, zoals zijn gezin. Will neemt ontslag maar wordt terug gehaald als een seriemoordenaar iedereen de stuipen op het lijf jaagt. Will gaat terug naar Lecter die zo zijn eigen ideetjes heeft over een vruchtbaar gesprek.

  Zappen.blog.nl