1. Nieuws

  Ajax – Barcelona op NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1

  De Champions League-wedstrijd Ajax – Barcelona is woensdag 5 november live via tv, radio en internet te volgen. NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1 besteden aandacht aan de voetbalwedstrijd.
  Jarco Kriek
  5 november 2014
  comments 1
  Ajax – Barcelona op NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1

  De Champions League-wedstrijd Ajax – Barcelona is woensdag 5 november live via tv, radio en internet te volgen. NPO 3, NPO Radio 1 en Sport1 besteden aandacht aan de voetbalwedstrijd.

  Op Sport1 zijn naast Ajax – Barcelona ook alle andere Champions League-wedstrijden te bekijken. Sport1 is via de decoder van de tv-aanbieder en overal in Nederland via internet met de Sport1 GO-app te bekijken. De betaalzender heeft de uitzendrechten van de Champions League achter de betaalmuur in bezit. Het zendt alle wedstrijden uit de meest prestigieuze Europese voetbalcompetitie uit.

  CHAMPIONS LEAGUE BIJ PUBLIEKE OMROEP

  De Champions League is dit jaar nog bij de publieke omroep te zien. Door bezuinigingen bij de publieke omroep wordt de lopende uitzendrechtenovereenkomst voor het open net niet meer verlengd. Het is nog onbekend op welke open net-zender de Champions League volgend jaar te zien is. Ajax – Barcelona is inclusief voorbeschouwing op NPO 3 te zien. De uitzending begint om 20.15 uur. De aftrap is om 20.45 uur. Het commentaar is in handen van Jeroen Elshoff. Presentator Henry Schut ontvangt de analisten Youri Mulder en Bert van Marwijk. Op NPO Radio 1 is er een extra lange uitzending van NOS langs de lijn. Die begint om 20.30 uur en duurt tot 23.00 uur. Het radiocommentaar bij de voetbalwedstrijd wordt door Frank Wielaard en Arman Avsaroglu verzorgd.

  AjaxBarcelonaAmsterdamArenAChampions LeaguevoetbalNPO3NPO 3NPO Radio 1NOSStudio SportLangs de lijnuitzendrechtenSport1

  Reacties

 1. TV-TIP Earth

  Earth
  RTL 8 om 20:29 uur
  Een documentaire die de immense schoonheid en diversiteit van onze aarde laat zien. In ruim anderhalf uur maakt Earth een tocht van Noordpool naar Zuidpool en benadrukt daarbij de strijd om te overleven.Earth confronteert ons door middel van indrukwekkende beelden en landschappen, uitgelicht door een oogverblindende zon, met de harde realiteit van het leven op onze planeet. De documentaire volgt hiertoe een ijsberenfamilie, een kudde olifanten en twee bultrug walvissen in hun vaste leefomgeving en toont de invloed van seizoenswisselingen daarop.Op indringende wijze wordt duidelijk hoe de opwarming van de aarde de overlevingskansen van vele diersoorten bedreigt.Het lukt de makers om in gebieden te filmen waar nog nooit eerder filmopnames zijn gemaakt. Zo wordt er gefilmd op ijzingwekkende hoogte op de Mount Everest.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl

  Pirates of the Caribbean: The Curse of the Black Pearl
  Veronica om 20:30 uur
  Barbossa (Geoffrey Rush) heeft genoeg van het zombiebestaan en ontvoert Elizabeth (Keira Knightley). Haar ketting én haar bloed zijn de ingrediënten om de vervloeking op te heffen. Terwijl de zeerovers naar het Caribische gebied koersen, zet Will Turner (Orlando Bloom) de achtervolging in. Zijn onwaarschijnlijke partner is de excentrieke piraat Jack Sparrow (Johnny Depp).

  Zappen.blog.nl