1. Nieuws

  Ajax – Chelsea vrijdagavond live op RTL 7

  RTL 7 blijft zich profileren als voetbalzender en wil de voetballiefhebber aan zich blijven binden. Dit keer is de vriendschappelijke wedstrijd Ajax - Chelsea live te zien.
  Jarco Kriek
  21 juli 2010
  comments 0
  Ajax – Chelsea vrijdagavond live op RTL 7

  Na de toeloop van voetbalkijkers voor het televisieprogramma VI Oranje probeert RTL 7 het voetbalimago van de zender hoog te houden. Dit probeert men met vele live-uitzendingen van vriendschappelijke wedstrijden. Maar ook met Europees Euro League voetbal.

  Komende vrijdagavond 23 juli is op RTL 7 een live verslag van de vriendschappelijke wedstrijd Ajax – Chelsea te zien. Deze vriendschappelijke wedstrijd is het slotstuk van de jaarlijkse open dag van de Amsterdammers. Beide voetbalploegen komen overigens niet met de sterkste bezetting in het veld. Zo ontbreken in ieder geval bij beide ploegen de spelers die op het WK voetbal actief zijn geweest.

  RTL 7 doet uitvoerig verslag van dit treffen tegen deze Europese grootmacht en blikt vooruit op de wedstrijd in een voorbeschouwing. De presentatie is in handen van Peter van Zadelhoff en Kenneth Perez schuift aan als deskundige. Het commentaar bij de beelden is van Leo Driessen. Tijdens de voorbeschouwing is er ook een impressie te zien van de open dag van Ajax, met aandacht voor de talent clinics en de spelerspresentatie. De uitzending van RTL Voetbal begint om 18.00 uur.


  RTL 7RTL NederlandvoetbalAjax

  Reacties

 1. TV-TIP Penny's Shadow

  Penny's Shadow
  NPO 3 om 15:30 uur
  Lisa is zeventien jaar en heeft een speciale band met paarden. In de zomer gaat ze samen met haar moeder en zusje Tess op vakantie naar Ameland. Tess neemt ook haar eigenwijze pony Rakker mee. Ze verblijven op de kampeerboerderij van de achttienjarige Kai en zijn vader. Kai's moeder is jaren geleden overleden bij een ongeluk met haar geliefde paard Shadow. De zwarte hengst heeft het overleefd, maar is zwaar getraumatiseerd en onbetrouwbaar geworden. Kai zag het ongeluk gebeuren en heeft daardoor een moeilijke band met het paard. Lisa is ervan overtuigd dat ze kan helpen met Shadow, maar Kai wil hier niets van weten. Ze besluit om in het geheim toch het paard te gaan trainen.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Say Yes To the Dress Benelux

  Say Yes To the Dress Benelux
  TLC om 20:00 uur
  Volg Nederlandse en Vlaamse bruiden die op zoek zijn naar de perfecte bruidsjurk. De bruiden worden onder andere geholpen door de Amerikaanse bruidsjurkengoeroe Randy Fenoli.

  Zappen.blog.nl