1. Nieuws

  Ajax – Chelsea vrijdagavond live op RTL 7

  RTL 7 blijft zich profileren als voetbalzender en wil de voetballiefhebber aan zich blijven binden. Dit keer is de vriendschappelijke wedstrijd Ajax - Chelsea live te zien.
  Jarco Kriek
  21 juli 2010
  comments 0
  Ajax – Chelsea vrijdagavond live op RTL 7

  Na de toeloop van voetbalkijkers voor het televisieprogramma VI Oranje probeert RTL 7 het voetbalimago van de zender hoog te houden. Dit probeert men met vele live-uitzendingen van vriendschappelijke wedstrijden. Maar ook met Europees Euro League voetbal.

  Komende vrijdagavond 23 juli is op RTL 7 een live verslag van de vriendschappelijke wedstrijd Ajax – Chelsea te zien. Deze vriendschappelijke wedstrijd is het slotstuk van de jaarlijkse open dag van de Amsterdammers. Beide voetbalploegen komen overigens niet met de sterkste bezetting in het veld. Zo ontbreken in ieder geval bij beide ploegen de spelers die op het WK voetbal actief zijn geweest.

  RTL 7 doet uitvoerig verslag van dit treffen tegen deze Europese grootmacht en blikt vooruit op de wedstrijd in een voorbeschouwing. De presentatie is in handen van Peter van Zadelhoff en Kenneth Perez schuift aan als deskundige. Het commentaar bij de beelden is van Leo Driessen. Tijdens de voorbeschouwing is er ook een impressie te zien van de open dag van Ajax, met aandacht voor de talent clinics en de spelerspresentatie. De uitzending van RTL Voetbal begint om 18.00 uur.


  RTL 7RTL NederlandvoetbalAjax

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe

  UEFA Europa League Feyenoord - Fenerbahçe
  RTL 7 om 18:00 uur
  Rechtstreeks verslag van de wedstrijd tussen Feyenoord en Fenerbahçe.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Rachel Getting Married

  Rachel Getting Married
  RTL 8 om 20:30 uur
  Wanneer Kym (Anne Hathaway) terugkeert naar haar ouderlijk huis voor de bruiloft van haar zus Rachel (Rosemarie Dewitt), brengt ze een lange geschiedenis van persoonlijke crisis en familieconflicten met zich mee. Vrienden en familie van het bruidspaar zijn bijeen voor een weekend vol plezier, muziek en liefde, maar Kym´s aanwezigheid -met haar scherpe tong en gevoel voor drama- weet de sfeer goed onder druk te zetten.

  Zappen.blog.nl