1. Nieuws

  Ajax – Feyenoord live op FOX Sports, Rijnmond en NPO Radio 1

  De voetbalklassieker Ajax – Feyenoord wordt zondagmiddag vanaf 12.30 uur live op tv en radio uitgezonden. FOX Sports, Radio Rijnmond en NPO Radio 1 doen verslag van de voetbalwedstrijd.
  Jarco Kriek
  24 januari 2015
  comments 16
  Ajax – Feyenoord live op FOX Sports, Rijnmond en NPO Radio 1
  Foto: ANP

  De voetbalklassieker Ajax – Feyenoord wordt zondagmiddag vanaf 12.30 uur live op tv en radio uitgezonden. FOX Sports, Radio Rijnmond en NPO Radio 1 doen verslag van de voetbalwedstrijd.


  In en om Amsterdam zijn extra veiligheidsmaatregelen getroffen. Supporters van Feyenoord mogen al enkele jaren de voetbalklassieker in de Amsterdam ArenA niet bezoeken. Toch wordt er een grote politiemacht op de been gebracht. Reden is de brandstichting eerder deze week waarbij het supportershome van Ajax totaal is afgebrand. Ondanks dat er geen directe aanwijzingen zijn, wordt de vinger vanuit de Amsterdamse supportersschare richting Rotterdam gewezen. De verwachting is dat de wedstrijd wordt opgesierd door spreekkoren met betrekking tot deze gebeurtenis.

  FOX Sports brengt topper live in beeld

  Net als bij alle andere voetbalwedstrijden uit de Eredivisie brengt betaalzender FOX Sports de wedstrijd live in beeld. Voorafgaand wordt in het voetbalprogramma De tafel van Kees al op de voetbalklassieker vooruitgeblikt. Dit programma en de voetbalwedstrijd worden op FOX Sports 1 uitgezonden. Voor de uitgebreide nabeschouwing wordt direct na de wedstrijd naar FOX Sports 5 uitgeweken. Op de radio is een rechtstreeks verslag van Ajax – Feyenoord vanaf 12.15 uur landelijk bij NOS Langs de lijn op NPO Radio 1 te beluisteren. De regionale zenders RTV Rijnmond en RTV Noord-Holland zenden ook een rechtstreeks verslag uit. Studio sport toont op NPO 1 om 19.00 uur een uitgebreide samenvatting van de voetbalklassieker.

  AjaxFeyenoordAmsterdamArenAFOX SportsEredivisieRTV RijnmondRadio RijnmondNPOpublieke omroepNOSLangs de lijnStudio SportNPO Radio 1voetbalDe tafel van KeesKees Jansma

  Reacties

 1. TV-TIP Vroege vogels

  Vroege vogels
  NPO 2 om 19:20 uur
  Zoektocht naar de mooiste beelden en bijzondere verhalen uit de Nederlandse natuur.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstijd van de UEFA Champions League: Borussia Dortmund Real Madrid.