1. Nieuws

  Ajax – Feyenoord live op FOX Sports, Rijnmond en NPO Radio 1

  De voetbalklassieker Ajax – Feyenoord wordt zondagmiddag vanaf 12.30 uur live op tv en radio uitgezonden. FOX Sports, Radio Rijnmond en NPO Radio 1 doen verslag van de voetbalwedstrijd.
  Jarco Kriek
  24 januari 2015
  comments 16
  Ajax – Feyenoord live op FOX Sports, Rijnmond en NPO Radio 1
  Foto: ANP

  De voetbalklassieker Ajax – Feyenoord wordt zondagmiddag vanaf 12.30 uur live op tv en radio uitgezonden. FOX Sports, Radio Rijnmond en NPO Radio 1 doen verslag van de voetbalwedstrijd.


  In en om Amsterdam zijn extra veiligheidsmaatregelen getroffen. Supporters van Feyenoord mogen al enkele jaren de voetbalklassieker in de Amsterdam ArenA niet bezoeken. Toch wordt er een grote politiemacht op de been gebracht. Reden is de brandstichting eerder deze week waarbij het supportershome van Ajax totaal is afgebrand. Ondanks dat er geen directe aanwijzingen zijn, wordt de vinger vanuit de Amsterdamse supportersschare richting Rotterdam gewezen. De verwachting is dat de wedstrijd wordt opgesierd door spreekkoren met betrekking tot deze gebeurtenis.

  FOX Sports brengt topper live in beeld

  Net als bij alle andere voetbalwedstrijden uit de Eredivisie brengt betaalzender FOX Sports de wedstrijd live in beeld. Voorafgaand wordt in het voetbalprogramma De tafel van Kees al op de voetbalklassieker vooruitgeblikt. Dit programma en de voetbalwedstrijd worden op FOX Sports 1 uitgezonden. Voor de uitgebreide nabeschouwing wordt direct na de wedstrijd naar FOX Sports 5 uitgeweken. Op de radio is een rechtstreeks verslag van Ajax – Feyenoord vanaf 12.15 uur landelijk bij NOS Langs de lijn op NPO Radio 1 te beluisteren. De regionale zenders RTV Rijnmond en RTV Noord-Holland zenden ook een rechtstreeks verslag uit. Studio sport toont op NPO 1 om 19.00 uur een uitgebreide samenvatting van de voetbalklassieker.

  AjaxFeyenoordAmsterdamArenAFOX SportsEredivisieRTV RijnmondRadio RijnmondNPOpublieke omroepNOSLangs de lijnStudio SportNPO Radio 1voetbalDe tafel van KeesKees Jansma

  Reacties

 1. TV-TIP 2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog

  2Doc: De Claim - Zoektocht naar roofkunst uit de Tweede Wereldoorlog
  NPO 2 om 20:25 uur
  In Nederlandse musea bevinden zich kunstwerken die in de oorlog door de Duitse bezetter zijn geroofd. Erfgenamen komen die werken op het spoor en claimen hun eigendomsrecht.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP The Dark Knight

  The Dark Knight
  Veronica om 20:30 uur
  Met de hulp van luitenant Jim Gordon (Gary Oldman) en openbaar aanklager Harvey Dent (Aaron Eckhart) wil Batman de georganiseerde misdaad in Gotham voorgoed uitroeien. Het drietal gaat doeltreffend te werk, maar ze vallen al snel ten prooi aan een opkomend meesterbrein, The Joker (Heath Ledger). Hij dompelt Gotham onder in totale anarchie en dwingt The Dark Knight steeds verder over de delicate grens te stappen tussen held en burgerwacht.

  Zappen.blog.nl