1. Nieuws

  Ajax – Feyenoord live op FOX Sports, Rijnmond en NPO Radio 1

  De voetbalklassieker Ajax – Feyenoord wordt zondagmiddag vanaf 12.30 uur live op tv en radio uitgezonden. FOX Sports, Radio Rijnmond en NPO Radio 1 doen verslag van de voetbalwedstrijd.
  Jarco Kriek
  24 januari 2015
  comments 16
  Ajax – Feyenoord live op FOX Sports, Rijnmond en NPO Radio 1
  Foto: ANP

  De voetbalklassieker Ajax – Feyenoord wordt zondagmiddag vanaf 12.30 uur live op tv en radio uitgezonden. FOX Sports, Radio Rijnmond en NPO Radio 1 doen verslag van de voetbalwedstrijd.


  In en om Amsterdam zijn extra veiligheidsmaatregelen getroffen. Supporters van Feyenoord mogen al enkele jaren de voetbalklassieker in de Amsterdam ArenA niet bezoeken. Toch wordt er een grote politiemacht op de been gebracht. Reden is de brandstichting eerder deze week waarbij het supportershome van Ajax totaal is afgebrand. Ondanks dat er geen directe aanwijzingen zijn, wordt de vinger vanuit de Amsterdamse supportersschare richting Rotterdam gewezen. De verwachting is dat de wedstrijd wordt opgesierd door spreekkoren met betrekking tot deze gebeurtenis.

  FOX Sports brengt topper live in beeld

  Net als bij alle andere voetbalwedstrijden uit de Eredivisie brengt betaalzender FOX Sports de wedstrijd live in beeld. Voorafgaand wordt in het voetbalprogramma De tafel van Kees al op de voetbalklassieker vooruitgeblikt. Dit programma en de voetbalwedstrijd worden op FOX Sports 1 uitgezonden. Voor de uitgebreide nabeschouwing wordt direct na de wedstrijd naar FOX Sports 5 uitgeweken. Op de radio is een rechtstreeks verslag van Ajax – Feyenoord vanaf 12.15 uur landelijk bij NOS Langs de lijn op NPO Radio 1 te beluisteren. De regionale zenders RTV Rijnmond en RTV Noord-Holland zenden ook een rechtstreeks verslag uit. Studio sport toont op NPO 1 om 19.00 uur een uitgebreide samenvatting van de voetbalklassieker.

  AjaxFeyenoordAmsterdamArenAFOX SportsEredivisieRTV RijnmondRadio RijnmondNPOpublieke omroepNOSLangs de lijnStudio SportNPO Radio 1voetbalDe tafel van KeesKees Jansma

  Reacties

 1. TV-TIP Clara und das Geheimnis der Bären

  Clara und das Geheimnis der Bären
  NPO 3 om 15:30 uur
  Jeugdfilm. De dertienjarige Clara woont met haar moeder en stiefvader op een afgelegen boerderij in de Alpen. Clara houdt erg veel van de natuur en van de mythes en sagen uit de regio. De ontdekking van een oude schoen brengt haar in contact met Susanna, een meisje dat leefde in 1808 en toen even oud was als Clara. Als er beren worden waargenomen in de streek, waarvan gedacht was dat deze waren uitgestorven, raakt het dorp in rep en roer. Clara doet haar uiterste best de beren te beschermen, waardoor haar leven en dat van Susanna met elkaar verweven worden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 16:30 uur
  Verslag van de afstanden die vandaag op het programma staan tijdens de KNSB Cup in Groningen. Het commentaar bij de beelden komt afwisselend van de vaste "schaatsstemmen" Erik van Dijk, Herbert Dijkstra en Martin Hersman.

  Zappen.blog.nl