1. Nieuws

  Ajax–PSV live bij FOX Sports en NOS

  De voetbalkraker Ajax – PSV is zondag 4 oktober live op betaalzender FOX Sports te zien. De radioluisteraar kan de wedstrijd via NOS Langs de lijn op NPO Radio 1 volgen.
  Jarco Kriek
  3 oktober 2015
  comments 4
  Ajax–PSV live bij FOX Sports en NOS
  Foto: ANP

  De voetbalkraker Ajax – PSV is zondag 4 oktober live op betaalzender FOX Sports te zien. De radioluisteraar kan de wedstrijd via NOS Langs de lijn op NPO Radio 1 volgen.


  FOX Sports zet het hoofdkanaal FOX Sports 1 voor de belangrijkste wedstrijden uit de Eredivisie op zondagmiddag in. Om 12.00 uur begint het studioprogramma Studio Eredivisie. Hierin is een uitgebreide voorbeschouwing van Ajax – PSV te zien. De aftrap van de voetbalkraker is om 14.30 uur in de Amsterdam ArenA. Als voorgerecht wordt vanaf 12.30 uur de voetbalwedstrijd De Graafschap – Feyenoord live uitgezonden. FOX Sports gebruikt het huidige weekend om meer abonnees aan zich te binden. Normaal kost een abonnement op FOX Sports 17,95 per maand. Wie echter nu een abonnement op FOX Sports Eredivisie afsluit, kan voor hetzelfde bedrag drie maanden naar deze betaalzender kijken.

  Radio biedt veel live voetbal

  De radioluisteraar kan bij NOS Langs de lijn via NPO Radio 1 Ajax – PSV alsmede alle andere Eredivisiewedstrijden volgen. Ook de regionale omroepen RTV-NH en Omroep Brabant besteden via de radiozenders uitgebreid aandacht aan de voetbalklassieker. De NOS toont vanaf 19.00 uur in Studio Sport met het bord op schoot een uitgebreide samenvatting van Ajax - PSV.

  FOX SportsFOX Sports EredivisieAjaxPSVDe GraafschapFeyenoordAmsterdam ArenAEredivisieNOSLangs De LijnradioNPO Radio 1Studio EredivisieRTN-NHRTV Noord-HollandRadio NHOmroep BrabantRadio Brabant

  Reacties

 1. TV-TIP Watchmen

  Watchmen
  RTL 7 om 20:00 uur
  Deze mysterieuze, spectaculaire actiefilm speelt zich af in 1985 in de straten van New York. Superhelden maken deel uit van het dagelijkse leven en spelen een belangrijke rol in de samenleving. Wanneer door één van de superhelden ontdekt wordt dat er een seriemoordenaar rondloopt met als doel hen allen uit te moorden, volgt er ontdekking op ontdekking. De missie van de Watchmen is te waken over de mensheid, maar wie houdt hen dan in de gaten?

  Doe mee en win!

  • *

   1X COMPLETE HARRY POTTER-BOX

   Een bezoekje aan Zweinstein is juist met de feestdagen magisch. De Harry Potter Collection in een nieuw jasje bevat alle acht films op dvd en Blu-ray en is de onmisbare boxset in ieder gezin. Totaal TV mag ‘m één keer weggeven.

  TV-TIP Walking Tall

  Walking Tall
  Veronica om 20:00 uur
  Chris Vaughn (The Rock) is een ex-marinier die naar huis terugkeert. Wat hij aantreft is niet langer meer het stadje waar hij afscheid van nam. Zijn aardsrivaal Jay Hamilton (Neal McDonough) heeft het rustige plaatsje waar Chris opgroeide, veranderd in een spookstad, waar misdaad, drugs en geweld de boventoon voeren. Chris en zijn maatje Ray Templeton (Johnny Knoxville) besluiten te vechten voor de belangen van het dorp. Het wordt een keiharde strijd, maar ze geven niet op.

  Zappen.blog.nl