1. Nieuws

  Ajax–PSV live bij FOX Sports en NOS

  De voetbalkraker Ajax – PSV is zondag 4 oktober live op betaalzender FOX Sports te zien. De radioluisteraar kan de wedstrijd via NOS Langs de lijn op NPO Radio 1 volgen.
  Jarco Kriek
  3 oktober 2015
  comments 4
  Ajax–PSV live bij FOX Sports en NOS
  Foto: ANP

  De voetbalkraker Ajax – PSV is zondag 4 oktober live op betaalzender FOX Sports te zien. De radioluisteraar kan de wedstrijd via NOS Langs de lijn op NPO Radio 1 volgen.


  FOX Sports zet het hoofdkanaal FOX Sports 1 voor de belangrijkste wedstrijden uit de Eredivisie op zondagmiddag in. Om 12.00 uur begint het studioprogramma Studio Eredivisie. Hierin is een uitgebreide voorbeschouwing van Ajax – PSV te zien. De aftrap van de voetbalkraker is om 14.30 uur in de Amsterdam ArenA. Als voorgerecht wordt vanaf 12.30 uur de voetbalwedstrijd De Graafschap – Feyenoord live uitgezonden. FOX Sports gebruikt het huidige weekend om meer abonnees aan zich te binden. Normaal kost een abonnement op FOX Sports 17,95 per maand. Wie echter nu een abonnement op FOX Sports Eredivisie afsluit, kan voor hetzelfde bedrag drie maanden naar deze betaalzender kijken.

  Radio biedt veel live voetbal

  De radioluisteraar kan bij NOS Langs de lijn via NPO Radio 1 Ajax – PSV alsmede alle andere Eredivisiewedstrijden volgen. Ook de regionale omroepen RTV-NH en Omroep Brabant besteden via de radiozenders uitgebreid aandacht aan de voetbalklassieker. De NOS toont vanaf 19.00 uur in Studio Sport met het bord op schoot een uitgebreide samenvatting van Ajax - PSV.

  FOX SportsFOX Sports EredivisieAjaxPSVDe GraafschapFeyenoordAmsterdam ArenAEredivisieNOSLangs De LijnradioNPO Radio 1Studio EredivisieRTN-NHRTV Noord-HollandRadio NHOmroep BrabantRadio Brabant

  Reacties

 1. TV-TIP Studio Sport

  Studio Sport
  NPO 1 om 15:10 uur
  Met wedstrijdbeelden, samenvattingen, interviews en reportages van de belangrijkste sportwedstrijden en -evenementen van die dag.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP Feest Special

  Feest Special
  24Kitchen om 18:30 uur
  Het is feest want 24Kitchen bestaat 5 jaar! Miljuschka en Danny laten je graag zien hoe je ons meest populaire recept maakt; appeltaart!

  Zappen.blog.nl