1. Nieuws

  Al Jazeera HD op ‘HD-nieuwssatelliet’ Astra2

  Satellietkijkers die in de best mogelijke beeldkwaliteit op de hoogte van het wereldnieuws willen blijven, kunnen eigenlijk niet om de Astra2-satellietpositie heen.
  Jarco Kriek
  2 september 2016
  comments 0
  Al Jazeera HD op ‘HD-nieuwssatelliet’ Astra2

  Satellietkijkers die in de best mogelijke beeldkwaliteit op de hoogte van het wereldnieuws willen blijven, kunnen eigenlijk niet om de Astra2-satellietpositie heen. Het aanbod is wederom uitgebreid, nu met Al Jazeera HD.


  Op de Astra2-satellietpositie op 28,2 graden oost zijn veel internationale nieuwszenders in HD-kwaliteit te bekijken. Hieronder bevindt zich ook CNN HD. In Europa kan men de HD-variant van de Europese versie van het Amerikaanse nieuwskanaal op dit moment alleen via deze satelliet ongecodeerd – dus zonder abonnement en smartcard – bekijken. Het aanbod is nu uitgebreid met het Engelstalige Al Jazeera HD. De testuitzendingen zijn begonnen via de uitzendfrequentie 11.623 H – 23000 – 2.3 – DVB-S2 – 8PSK. Naast de Astra2 zijn ook op de Astra1-satellietpositie op 19,2 graden oost veel nieuwszenders ongecodeerd in HD te bekijken. Op beide satellietposities zijn ook meerdere nieuwszenders in SD-kwaliteit te ontvangen.

  Al Jazeera HDAl Jazeera HDAl JazeeraAl JazeeraDeltaDelta Kabeldigitale tvdigitaaltvtelevisienieuwsnieuwszenderCNNCNN HDTed TurnersatellietAstra2SESongecodeerdfree to airFTAAstra1

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Europa League Voorbeschouwing

  UEFA Europa League Voorbeschouwing
  RTL 7 om 18:00 uur
  Europese topclubs nemen het tegen elkaar op in de UEFA Europa League. Het is het sterkste clubtoernooi van Europa na de Champions League en is een garantie op memorabele wedstrijden.

  Doe mee en win!

  • *

   5X2 BIOSCOOPKAARTEN DEEPWATER HORIZON

   Deepwater Horizon vertelt ‘t waargebeurde verhaal van het grootste olielek ooit in de Golf van Mexico. Deze actiethriller draait vanaf 29 september in de bioscopen: Totaal TV mag vijf keer twee kaartjes weggeven.

  TV-TIP La Famiglia

  La Famiglia
  NPO 1 om 20:30 uur
  De familie Esposito runt een gezellig Italiaans restaurant in Lingedijk. Alhoewel een oerhollands dorp, worden hier de zaken op zijn Italiaans geregeld.

  Zappen.blog.nl