1. Nieuws

  Al Jazeera HD op ‘HD-nieuwssatelliet’ Astra2

  Satellietkijkers die in de best mogelijke beeldkwaliteit op de hoogte van het wereldnieuws willen blijven, kunnen eigenlijk niet om de Astra2-satellietpositie heen.
  Jarco Kriek
  2 september 2016
  comments 0
  Al Jazeera HD op ‘HD-nieuwssatelliet’ Astra2

  Satellietkijkers die in de best mogelijke beeldkwaliteit op de hoogte van het wereldnieuws willen blijven, kunnen eigenlijk niet om de Astra2-satellietpositie heen. Het aanbod is wederom uitgebreid, nu met Al Jazeera HD.


  Op de Astra2-satellietpositie op 28,2 graden oost zijn veel internationale nieuwszenders in HD-kwaliteit te bekijken. Hieronder bevindt zich ook CNN HD. In Europa kan men de HD-variant van de Europese versie van het Amerikaanse nieuwskanaal op dit moment alleen via deze satelliet ongecodeerd – dus zonder abonnement en smartcard – bekijken. Het aanbod is nu uitgebreid met het Engelstalige Al Jazeera HD. De testuitzendingen zijn begonnen via de uitzendfrequentie 11.623 H – 23000 – 2.3 – DVB-S2 – 8PSK. Naast de Astra2 zijn ook op de Astra1-satellietpositie op 19,2 graden oost veel nieuwszenders ongecodeerd in HD te bekijken. Op beide satellietposities zijn ook meerdere nieuwszenders in SD-kwaliteit te ontvangen.

  Al Jazeera HDAl Jazeera HDAl JazeeraAl JazeeraDeltaDelta Kabeldigitale tvdigitaaltvtelevisienieuwsnieuwszenderCNNCNN HDTed TurnersatellietAstra2SESongecodeerdfree to airFTAAstra1

  Reacties

 1. TV-TIP UEFA Champions League

  UEFA Champions League
  Veronica om 20:00 uur
  Live de wedstrijd van de UEFA Champions League: PSV - FC Rostov

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY JASON BOURNE

   Matt Damon is terug en dit keer krijgt de zaak een persoonlijk tintje in Jason Bourne. Totaal TV mag dit spetterende vijfde hoofdstuk van de kaskrakerfranchise vijf keer als Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP What Women Want

  What Women Want
  RTL 8 om 20:29 uur
  Nick Marshall (Mel Gibson) is een echte macho en iedereen zal dat beamen. De enige die daar geen last van heeft, is Nick zelf. Het komt hem juist goed van pas in zijn werk, waar hij via reclames vol babes allerlei producten aan de man brengt. Op de zaak komt een hoge positie vrij en volgens Nick is die baan voor hem. De baan gaat echter naar een vrouw (Helen Hunt) en Nick zet het op een zuipen. Daardoor krijgt hij een ongeluk met gevolgen: hij kan ineens de gedachten van vrouwen horen.

  Zappen.blog.nl