1. Nieuws

  Al Jazeera HD op ‘HD-nieuwssatelliet’ Astra2

  Satellietkijkers die in de best mogelijke beeldkwaliteit op de hoogte van het wereldnieuws willen blijven, kunnen eigenlijk niet om de Astra2-satellietpositie heen.
  Jarco Kriek
  2 september 2016
  comments 0
  Al Jazeera HD op ‘HD-nieuwssatelliet’ Astra2

  Satellietkijkers die in de best mogelijke beeldkwaliteit op de hoogte van het wereldnieuws willen blijven, kunnen eigenlijk niet om de Astra2-satellietpositie heen. Het aanbod is wederom uitgebreid, nu met Al Jazeera HD.


  Op de Astra2-satellietpositie op 28,2 graden oost zijn veel internationale nieuwszenders in HD-kwaliteit te bekijken. Hieronder bevindt zich ook CNN HD. In Europa kan men de HD-variant van de Europese versie van het Amerikaanse nieuwskanaal op dit moment alleen via deze satelliet ongecodeerd – dus zonder abonnement en smartcard – bekijken. Het aanbod is nu uitgebreid met het Engelstalige Al Jazeera HD. De testuitzendingen zijn begonnen via de uitzendfrequentie 11.623 H – 23000 – 2.3 – DVB-S2 – 8PSK. Naast de Astra2 zijn ook op de Astra1-satellietpositie op 19,2 graden oost veel nieuwszenders ongecodeerd in HD te bekijken. Op beide satellietposities zijn ook meerdere nieuwszenders in SD-kwaliteit te ontvangen.

  Al Jazeera HDAl Jazeera HDAl JazeeraAl JazeeraDeltaDelta Kabeldigitale tvdigitaaltvtelevisienieuwsnieuwszenderCNNCNN HDTed TurnersatellietAstra2SESongecodeerdfree to airFTAAstra1

  Reacties

 1. TV-TIP Ernest & Célestine

  Ernest & Célestine
  NPO 3 om 12:00 uur
  Animatie. Ernest, een grote beer die verkouden is en honger heeft, zoekt in het vuilnis naar wat voedsel. Net op het moment dat hij iets in zijn mond wil stoppen hoort hij iemand roepen: "Stop!" De kleine muis die hij op wil eten zegt: "Als je me niet op eet geef ik je alles wat je wilt." Dit is het moment waarop de muis Célestine, die haar eigen hachje probeert te redden, het leven van Ernest op zijn kop zet.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP G.I. Joe: Retaliation

  G.I. Joe: Retaliation
  RTL 7 om 20:30 uur
  Dit keer moet het G.I. Joe team het niet alleen opnemen tegen hun dodelijke vijand Cobra, maar ook tegen regering die het G.I. Joe team probeert op te heffen en te elimineren.

  Zappen.blog.nl