1. Nieuws

  ALDI doorbreekt prijsbarrière smartphones weer

  De Duitse supermarktketen ALDI zet wederom de markt van mobiele telefoons op zijn kop. Een nieuwe Wolfgang-smartphone werkend op Android 4.0 is in aantocht.
  Jarco Kriek
  19 oktober 2012
  comments 0
  ALDI doorbreekt prijsbarrière smartphones weer

  De Duitse supermarktketen ALDI zet wederom de markt van mobiele telefoons op zijn kop. Een nieuwe Wolfgang-smartphone werkend op Android 4.0 en 4,5 inch beeldscherm is in aantocht.

  Het toestel – de Wolfgang AT-AS45SE – heeft een intern geheugen van maar 4GB. Daarnaast wordt gratis een 16GB geheugenkaart van het merk Scandisk meegeleverd. Hierdoor is er totaal 20GB geheugenopslag beschikbaar. Het hart van de nieuwe smartphone is een snelle 1 GHz Dual Core processor. Het toestel is vanaf 27 oktober bij ALDI supermarkten voor 229 euro verkrijgbaar. Het simlockvrije toestel heeft een zogeheten ‘clean installation’. Wolfgang kiest ervoor om geen apps te installeren en de gebruiker de keuzevrijheid te geven. Wel wordt standaard het zeer gebruiksvriendelijke SlideIT toetsenbord geïnstalleerd, met vier talen woordenboek dat een zeer snelle tekstinvoer mogelijk maakt. Opties als ‘Face unlock’ zijn direct beschikbaar.

  Twee camera’s

  De Wolfgang smartphone heeft twee camera’s met een resolutie van maar liefst 8 megapixels aan de achterzijde en 3 megapixels aan de voorzijde. Verder zorgen image edit en een flitser voor perfecte foto’s. De 1GHz Dual Core processor zorgt voor extra rekenkracht en een snellere verwerking van onder andere 3D-graphics voor het spelen van de nieuwste games.

  Groot HD scherm

  Het toestel is voorzien van een helder en groot 4.5” multitouch QHD scherm met een resolutie van 960 x 540 pixels. Mede door de 2.000mHa accu is een lange standby tijd gegarandeerd. Handelsmerk van Wolfgang zijn de dubbele 3G sim-slots. Ook dit 4.5 inch toestel is daarvan voorzien, handig voor mensen die een zakelijk en privénummer in één toestel willen combineren. GPS voor navigatie, FM radio, een witte USB-kabel en extra compacte lader zijn standaard naast de twee jaar garantie.

  ALDIsupermarktWolfgangsmartphoneWolfgang AT-AS45SE

  Reacties

 1. TV-TIP Batman Forever

  Batman Forever
  SBS9 om 20:30 uur
  Batman ofte Bruce Wayne, de Zwarte Ridder van Gotham City, wordt belaagd door twee partijen. Enerzijds krijgt hij af te rekenen met "Two-Face", voormalig advokaat Harvey Dent. Deze is ervan overtuigd dat Batman verantwoordelijk is voor het incident in de rechtszaal waardoor hij voor de helft gedefigureerd is. Hij probeert Batman uit zijn schelp te lokken door een waar terreurbewind over Gotham te voeren. Anderzijds zit ook Edward Nygma ofte "The Riddler" Batman op de hielen. Hij is een computergenie en ex-werknemer van Bruce Wayne. Hij stelt een toestel op punt om informatie te ontfutselen van de geniën van Gotham en ook gegevens over de andere identiteit van Bruce.

  Doe mee en win!

  • *

   5X BLU-RAY ME BEFORE YOU

   Me Before You is een bijzonder eerbetoon aan de kracht van de liefde. In de film, gebaseerd op de bestseller van Jojo Moyes, raakt Louisa Clark (Emilia Clarke) haar baan als serveerster kwijt. Totaal TV mag de Blu-ray vijf keer weggeven.

  TV-TIP Cold Feet

  Cold Feet
  NPO 3 om 20:30 uur
  Adam en zijn vrienden zijn inmiddels vijftigers als Adam plotseling weer in hun leven in Manchester opduikt om te melden dat hij gaat trouwen met een veel jongere vrouw.

  Zappen.blog.nl